Samsung Unpacked: Iki Galaxy S10 lan piranti liyane sing diluncurake

"Dina gedhe" perusahaan Korea Selatan wis teka, kita wis mlebu langsung ing presentasi Galaxy 10 anyar amarga #Unpacked sing dianakake ing MadridNanging, telpon mewah Samsung dudu siji-sijine sing wis ditampilake, kita uga duwe piranti anyar sing cocog Samsung Galaxy Fold, telpon anyar sing bisa dilipat, saingan anyar kanggo Airpods kanthi Galaxy Buds lan mesthine rong versi nganyari saka Galaxy Watch Explorer Lan GalaxyFit. 

Tinggal karo kita kanggo nemokake endi kabeh piranti anyar sing pengin dikuasai Samsung kanthi lengkap, lan ngerti rega lan ciri pungkasane.

Rega lan fitur Galaxy S10, Galaxy S10 + lan Galaxy S10e

Kepiye carane bisa uga, akeh peran sing dijupuk telpon saka perusahaan Korea Selatan. Ing kesempatan iki, kaya Apple, wong ing Samsung milih ngluncurake telung ukuran unggulan utama, nanging miturut urutan lan fitur digunakake. Samsung Galaxy S10 + sing unggul karo 6,4 inci sing nuduhake ciri sing padha karo Samsung Galaxy S10Kajaba kapasitas batere sing luwih dhuwur, versi keramik khusus nganti 1 panyimpenan TB lan RAM 12 GB. Kajaba iku, aspek mbedakake nomer loro saka Galaxy S10 + yaiku a kamera ngarep dobel.

Model Galaxy S10 Galaxy S10 + Galaxy S10E
Layar  6.4 inci. 3.040 × 1.440px résolusi  6.1 inci. 3.040 × 1.440px résolusi  5.8 inci. 2.280 × 1.080px résolusi
Kamera mburi  Triple 12 Mpx (Aperture variabel f ​​/ 1.5 - f / 2.4) + 16 Mpx (f / 2.2) + 12 Mpx (f / 2.4) kanthi OIS  Triple 12 Mpx (Aperture variabel f ​​/ 1.5 - f / 2.4) + 16 Mpx (f / 2.2) + 12 Mpx (f / 2.4) kanthi OIS  Dobel 12 Mpx (Aperture variabel f ​​/ 1.5 - f / 2.4) + 16 Mpx (f / 2.2)
Kamera ngarep Dobel 10 Mpx (f / 1.9) + 8 Mpx (f / 2.2) 10 Mpx aperture f / 1.9  Dobel 12 Mpx (Aperture variabel f ​​/ 1.5 - f / 2.4) + 16 Mpx (f / 2.2)
Prosesor Exynos 9820 lan QS855  Exynos 9820 lan QS855  Exynos 9820 lan QS855
Ram 8 / 12 GB 8 GB 6 / 8 GB
Panyimpenan 128/512/1 TB 128 / 512 GB 128 / 256 GB
Baterei 4.100 mAh 3.400 mAh 3.100 mAh
Ekstensi microSD nganti 512 GB  microSD nganti 512 GB  microSD nganti 512 GB
Ukuran X x 157.6 74.1 7.8 mm  X x 149.9 70.4 7.8 mm  X x 142.2 69.9 7.9 mm
Bobot 175 gram 157 gram 150 gram
wong  Sertifikasi IP68 - Maca bekas driji ing sangisore layar - Ngisi daya Nirkabel Cepet 2.0 lan Ngisi daya Reversible Sertifikasi IP68 - Maca bekas driji ing sangisore layar - Ngisi daya Nirkabel Cepet 2.0 lan Ngisi daya Reversible Sertifikasi IP68 - Pamaca bekas driji sisih
Prices 1009 € 909 € 759 €

Kanggo bagean, sing Galaxy S10e bakal menehi panel 5,8 inci lan kamera mburi dobel, ora kaya kamera triple sing ditampilake ing Galaxy S10 lan Galaxy S10 +. Sabanjure kanggo fitur liyane, kajaba ana edisi sing luwih murah RAM 6 GB lan panyimpenan 128 GB, sanajan kita bisa milih versi kanthi panyimpenan 256 GB lan RAM 8 GB yen pengin. Batere, amarga ana masalah ukuran, uga mudhun menyang 3.100 mAh dibandhingake 3.400 mAh saka kakange, nanging padha karo ciri sing cocog. Nanging, supaya unit kasebut luwih murah, Samsung mbuwang saiki karo pamaca bekas driji ing layar, pindhah menyang sisih pigura.

Sorotan kulawarga Galaxy S10

Kita kudu nyebataken kasunyatan bilih Samsung mutusake taruhan pamaca bekas driji ing layar kanggo Galaxy S10 lan Galaxy S10 Plus, tanpa preduli apa wae jinis bingkai, lan mung kari "freckle" ing dununge piranti kasebut. sensor kamera ngarep Galaxy S10, sensor dobel ing kasus Galaxy S10 Plus. Nanging, padha cocog karo resolusi layar Galaxy 10 lan Galaxy S10 Plus nawakake panel AMOLED Dinamis kanthi 3.040 x 1.440 px, tegese ing versi 6,4 inci kaya ing edhisi 6,1 inci.

Samsung njaga aperture variabel kamera, saiki nambahake telung sensor menyang kamera mburi, 12 Mpx (Aperture variabel f ​​/ 1.5 - f / 2.4) + 16 Mpx (f / 2.2) + 12 Mpx (f / 2.4) kanthi OIS saengga kita ora kekurangan apa-apa. Nanging, kamera kasebut ngarep Galaxy S10 + sing duwe loro sensor kasusun saka 10 Mpx (f / 1.9) + 8 Mpx (f / 2.2), dene Galaxy S10 mung kari sensor 10 Mpx.

  • Pamaca sidik jari Integrasi ing layar (sisih ing Galaxy S10e)
  • Ngisi daya nirkabel sing bisa dibalekake kanggo ngisi daya piranti liyane
  • Ngisi daya Cepet Tanpa Bunder 2.0
  • IP 68 resistensi banyu lan bledug

Ing level prosesor, kita bakal nemokake biasane rong versi, siji karo Qualcomm Snapdragon 855 sing kuat, lan sing meh mesthi bakal teka ing Spanyol, yaiku Exynos 9820 diprodhuksi dening Samsung dhewe. Ing level panyimpenan, kita bakal antawis 128 GB lan 1 TB, dene babagan RAM, kita bakal kalebu antarane 6 GB sing ditawakake versi S10e, lan 12 GB versi keramik Samsung Galaxy S10 Plus. Kita ngrampungake sawetara warta sing paling relevan sing ora bisa ilang ing terminal kaya iki:

Mengkono uga ing level otonomi, ing Galaxy S10 + kita bakal nggayuh 4.100 mAh sing ora bisa dipikirake, diiringi Galaxy S10 sing duwe 3.400 mAh lan Galaxy S10e mung 3.100 mAh sing bakal ora mangu babagan kinerja total, sanajan dianggep Galaxy S10 + Bakal dadi pemenang sing jelas babagan iki, ing endi Samsung durung nate misuwur.

Samsung Galaxy Buds, saingan anyar kanggo AirPods

Samsung maneh nganyari maneh headphone True Wireless kanthi desain sing ngelingake edhisi kepungkur. Kita ndeleng kaping pisanan ing Samsung Galaxy Buds, headphone cilik sing, mesthine duwe tas nggawa lan desain sing dimanjakan Samsung biasane dipasang ing piranti sampeyan.

  • Regane: € 129
  • Tanggal rilis: Maret 2019

Ing level desain, dheweke mutusake kanggo mbatesi sethithik saka apa sing ditawakake kompetisi, fokus kanggo nggawe piranti sing beda banget. Wektu iki, kita bisa milih edisi putih lan edisi ireng Samsung Galaxy Buds sing mesthi bakal seneng para pangguna.

Samsung Galaxy Aktif lan Galaxy Fit lan Galaxy Fit E

Samsung uga ora kejawab kesempatan kanggo nganyari maneh sawetara jam tangan cerdas, kita bisa nemokake Samsung Galaxy Aktif sing nyedhiyakake makutha lan pigura seluler, kanggo nggabungake jam tangan kabeh layar kanthi tombol puteran sing bakal ditawakake ing antarane warna liyane ing salaka lan jambon kanthi tali silikon. Bakal duwe ciri khas jam tangan saka perusahaan Korea Selatan lan desain sing apik banget lan gampang dipakai.

Sansung Galaxy Fit Kab

  • price: Saka 99 €
  • Tanggal rilis: Maret 2019

Loro nganyari maneh kanggo gelang desainer kanthi tampilan persegi dowo lan tali silikon, Diklasifikasikake minangka sing paling apik ing pasar kanggo fungsi lan fitur, ngganti Galaxy Gear Fit Pro lan Galaxy Gear Fit. Ora diraguhi, loro piranti apik sing bakal diluncurake kanthi rega terjangkau kaya kedadeyan ing versi sadurunge lan kanthi efektif narik kawigaten para pamirsa sing ana ing presentasi kasebut.

Galaksi galaksi Sansung

Lan iki kabeh babagan #Bungkus Samsung sing wis dirayakake dina iki 20 Februari lan menehi kita piranti sing apik.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.