Samsung ngluncurake pembersih vakum robot sing padha karo Darth Vader

Wingi kita nampa warta hebat babagan trailer paling anyar kanggo Star Wars: The Jedi LastSanajan direktur film kasebut dhewe menehi saran supaya kita ora bisa ndeleng manawa ora kepengin mati amarga para perusak. Kados pundi kemawon, Samsung pengin nggunakake kauntungan saka pacangan generasi kaping loro iki star Wars. Supaya dheweke ngluncurake rong model pembersih vakum robot sing makili karakter saka saga Star Wars.

Dadi luwih kaya Darth Vader, mesthine dheweke wis nggarap desain kanthi apik supaya bisa ngasilake asil sing luar biasa, nanging ing kene sing penting yaiku yen ngresiki tenan lan kudu diresikiA, amarga ora ana sing pengin Darth Vader ngubengi omah kanthi gratis tanpa paling ora ngresiki parket kasebut.

Vakum robot Samsung iki duwe motor sepuluh-watt, lan babar pisan ora ala. Uga wis disebut Samsung Kalor Star Wars VR7000, lan wis ditetepake minangka versi winates, dadi yen sampeyan pengin nyekel, sampeyan kudu paling cepet. Pembersih vakum robot iki duwe teknologi sing sampeyan ngarepake saka perusahaan Korea Selatan.

Samsung negesake manawa bisa ngrusak obyek nganti 10 milimeter, mula sacoro prakteke ora ana rereget sing ora dingerteni dening pembersih vakum iki. Kaya sing wis diandharake, ana rong model, siji ing gaya Darth Vader, lan liyane kanthi gaya prajurit kekaisaran. Sanajan ngono, mung model Darth Vader sing bakal kompatibel karo sambungan WiFi sing bakal ngidini kita ngatasi reresik sing dijadwalake luwih apik. Batere bakal menehi sampeyan reresik sakjam lan regane regane antara 700 euro lan 800 euro kanggo kalorone model. Sampeyan bisa entuk saka wulan ngarep liwat Amazon, lan kepiye cara liyane, kompatibel karo Alexa.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)