Samsung ngluncurake speaker cerdas sajrone paruh pertama taun 2018

Speaker pintar Samsung ing taun 2018

Kita luwih akeh warta babagan pamicara sing cerdas. Nalika HomePod Apple telat lan ora ana maneh ing wayah Natal iki, Amazon lan Google tetep dadi raja ing sektor kasebut. Nanging, apa sampeyan ora ilang siji pesaing liyane ing perang iki? Persis, Samsung uga rencana ngluncurake speaker cerdas ing pasar.

Miturut Mark Gurman, kolumnis kondhang saka Bloomberg, tim iki bakal teka ing paruh pertama taun ngarep 2018. Lan mesthine, Bixby — asisten virtual perusahaan— bakal tanggung jawab kanggo nindakake pesenan kanthi swara.

Speaker pintar Samsung karo Bixby

Minangka sumber sing wis cedhak karo perusahaan kasebut, speaker iki bakal dirancang kanggo bisa ngrasakake kualitas audio sing apik - kita nganggep bakal muter musik saka layanan populer kayata Spotify, Google Play Music, lsp. -, uga bisa kanggo ngontrol piranti ing omah sing cerdas. Kita kudu ngelingake sampeyan Samsung wis kerja sawetara taun babagan proposal sing menarik banget babagan omah sing gegandhengan tegese. Sampeyan mung kudu mriksa Samsung Smart Things. Yaiku sing padha karo sing ditindakake Google karo tim Nest, kayata ing skala sing luwih gedhe.

Saliyane, rega sing diarepake speaker pintar Samsung iki luwih murah tinimbang rega Apple HomePod ($ 349). Miturut sumber sing cedhak karo proyek kasebut, regane tim Korea anyar iki bakal luwih saka $ 200 (udakara 170 euro). Kajaba iku, speaker bakal bisa digunakake kanthi ekosistem Samsung: SmartTV, smartphone utawa tablet.

Ayo eling yen sabanjure Samsung Galaxy S9 bisa dideleng ing CES 2018 sabanjure sing bakal ditindakake Januari ngarep ing Las Vegas. Apa bisa ndeleng speaker iki makarya ing ruang? Sing bener yaiku Samsung rada telat ing pasar iki. Lan produk kudu kaget banget supaya klien ora milih kompetisi.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.