Samsung nuduhake manawa S Pen ora bisa dilebokake mundur ing Galaxy Note 7

Wis sawetara dina wiwit Galaxy Note 7 Acara kasebut ditampilake kanthi resmi, sanajan ora bakal tekan pasar nganti tanggal 2 September ngarep lan cadangan unggulan Samsung anyar terus meningkat banget. Salah sawijining sebab utama yaiku S Pen, sing menehi akeh pilihan lan uga sawetara perbaikan sing disenengi pangguna.

Ya, sepisan maneh S Pen iki ora bisa digunakake kanthi cara apa wae lan sing paling penting ora bisa dilebokake menyang Galaxy Note 7 kanthi terbalik.. Prilaku cilik iki wis nyebabake kontroversi gedhe ing anggota kulawarga Galaxy Note sadurunge, lan sanajan katon logis manawa kita ora kudu menehi stilus ing posisi sing ora bener, sawetara pangguna nindakake, kadang-kadang piranti seluler kasebut ora bisa digunakake.

Samsung kayane ora kepengin ngeling-eling kesalahan sadurunge lan mulane ing video sing bisa dideleng ing sisih ndhuwur artikel iki, ing endi perusahaan Korea Selatan nyoroti fungsionalitas S Pen anyar, kita uga bisa ndeleng kepiye ngelingi manawa ora dilebokake kanthi cara liya , kanggo ngindhari masalah sing rada ora nyenengake.

Ing video kasebut, kita uga bisa ndeleng babagan cara Korea Selatan nyorot kemungkinan nulis cathetan ing layar, fungsi anyar S Pen sing ngidini kita ngowahi video dadi GIF kanthi 15 fungsi utawa fungsi kaca pembesar.

Apa sampeyan wis kepenak masang S Pen terbalik menyang Galaxy Note?. Marang ing papan sing diwenehake kanggo komentar ing kiriman iki utawa liwat jaringan sosial sing saiki ana.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.