Samsung nyerang Apple ing video paling anyar: 'Samsung Galaxy: Grow Up'

Samsung nyerang Apple ing video

Aja lali sing panggunaan telpon ganti kanthi radikal taun 2007 nalika Steve Jobs njupuk panggung kanggo nuduhake model iPhone pisanan. Kita lali babagan tombol fisik, layar resistif, lan menu rumit supaya bisa ditindakake; Antarmuka panganggo iOS - lan gampang banget digunakake.

Nanging, yen ana perusahaan sing mesthi ana ing mburine Apple lan sing saiki duwe nomer siji ing sales ing saindenging jagad, yaiku Samsung. Duel ing jaringan mesthi ana. Nanging wong Korea wis njupuk langkah luwih adoh lan nyerang wong-wong Cupertino maneh ing video paling anyar sing judhule "Samsung Galaxy: Tuwuh Ngarep". Yaiku, saka Samsung, dheweke ngandhani yen sampeyan pengin berkembang ing sektor seluler, entuk Samsung Galaxy.

Video kasebut, paling ora penting, kepengin weruh. Perusahaan kasebut njupuk tur saka seluler Apple pisanan ing taun 2007. Antrean kasebut ora ana enteke ing ngarepe Toko Apple sing beda-beda. Lan njupuk metu saka kothak ing omah minangka ritual. Nanging, wektu suwe lan Samsung kelingan masalah panyimpenan internal terminal; njupuk gambar lan apa pesen bakal nuduhake ing layar yen sampeyan ora duwe cukup ruangan kanggo nyimpen dijupuk. Elinga yen Samsung Galaxy duwe slot kertu memori.

Saliyane, saiki wis wayahe luwih dhisik phablet saka Samsung, Samsung Galaxy Note. Nalika semana, iPhone 5 lan iPhone 5S isih aktif. Lan salah sawijining novel anyar kategori produk anyar Samsung yaiku sampeyan bisa nggunakake stylus —S-Pen sing misuwur— kanggo njupuk cathetan ing layar 5-inch. Iki kiwa terminal Apple ing kerugian nalika pengin njupuk cathetan cepet.

Wis pirang-pirang taun lan iPhone 6, iPhone 6S uga nolak nambah fungsi khusus liyane sing Samsung Galaxy S7 lan S7 Edge umuk: kemampuan kanggo udan lan terus digunakake. Ing video sing diterbitake wong Korea kita kepiye kepiye protagonis video kasebut - penggemar Apple sing kuat - kudu nyelehake iPhone anyar ing mangkok nasi.

Pungkasan, wektu wis teka kanggo menehi kritik anané Jack Audio 3,5-millimeter kanggo nyambung kilat. Wiwit saiki, yen sampeyan pengin nggunakake headphone sajrone urip, kanthi sambungan standar sampeyan kudu nggunakake kopling lan kabel liyane. Ya, Samsung terus nganggo jack audio, nanging sing dikarepake yaiku mbusak kabel sing luwih akeh ing antarane sing luwih apik. Lan ing ngendi arep nyerang Apple? Kanthi ngisi daya nirkabel: Samsung Galaxy S8 lan Note 8 anyar bisa dilebokake ing pangkalan prabawa lan daya nirkabel. Apa bab iPhone 8 anyar lan iPhone X? Sapa sing wis ndhukung kemungkinan iki.

Video Final Tuwuh Samsung nglawan Apple

Kanggo ngrampungake video kasebut, kita bakal weruh kepiye pangguna pangguna iPhone bingung karo kabeh karakter ing video sing bisa ditindakake lan mutusake nyelehake iPhone ing laci. Apa sing mbok lakoni mengko? Elingi wayahe kasebut ing taun 2007 lan mbukak kaping pisanan minangka terminal paling canggih saiki: Samsung Galaxy Note 8, kapal penggedhe paling anyar saka pabrikan.

Banjur, dheweke metu dadi pangguna liyane "Galaxy Clan" Samsung lan mutusake mlaku liwat Apple Store ing endi pelanggan ngantri iPhone X paling anyar: terminal kabeh-layar, kanthi desain groundbreaking sing nyedhiyakake gaya umum iPhone ing taun-taun pungkasan. Pangguna pamit kanggo video kasebut kanthi goyang lan menehi rasa welas asih marang pangguna sing durung nate njupuk langkah lan nilarake "Era Apple".

Apa sampeyan setuju karo video kasebut? Apa sampeyan mikir manawa Apple saiki isih ana ing sacedhake Samsung lan perusahaan liyane ing sektor kasebut? Apa sampeyan mikir manawa aura gaib wis ditinggalake Cupertino? Utawa sebaliknya, apa sampeyan wis nampilake maneh karo iPhone X?


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.