Samsung nyinaoni kemungkinan dibagi dadi rong perusahaan

Bangunan Samsung

Kaya sing diterbitake dina iki ing Reuters, ketoke saka latar mburi AS Elliott Associates, sing saiki duwe 0,6% saka total Samsung, perusahaan Korea dijaluk dibagi dadi loro. Inisiatif iki duwe profil ekonomi sing jelas wiwit, miturut panliten sing ditindakake dana kasebut, kayane Samsung bakal diremehake, kurang luwih 70%, amarga struktur perusahaan sing kompleks.

Kanthi dipikirake, luwih gampang ngerti apa sing nyebabake dana iki njaluk Samsung pisah dadi loro, siji bagean sing bagean operasi perusahaan bakal tetep, lan liyane dadi perusahaan induk. Panjaluk iki durung tau dirungokake, miturut komentar sing wis dikomentari saka Seoul Economic Daily, kanthi nyebutake sumber anonim sing cedhak karo perusahaan kasebut, kayane dewan direksi Samsung bakal rapat dina Selasa ngarep, sesuk dhewe, kanggo nimbang proposal sing wis teka saka Elliott Associeates.

Sesuk bakal ana rapat kanggo mutusake apa Samsung pungkasane pisah dadi rong perusahaan.

Kaya sing diarepake, umume amarga ukuran perusahaan, pamrentah peraturan Korea wis ngluncurake panjaluk resmi menyang Samsung kanggo njlentrehake maksud lan utamane yen lagi ngrancang divisi perusahaan. Saka Samsung dhewe, dheweke wis mangsuli manawa sesuk, kita kira sawise nindakake rapat iki, kapan konferensi bakal dianakake kanggo nerangake rencana kompensasi marang para pemegang saham Amarga, nalika dibagi, dheweke kudu nyebarke dividen khusus regane 26.000 yuta dolar marang investor.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)