Samsung Odyssey G7: Monitor game sing lengkap banget

Ing pungkasan taun kepungkur, perusahaan Korea Selatan nampilake seri produk game lan utamane kisaran Odyssey, layar kanggo tujuan iki supaya perusahaan nggambarake pangguna supaya bisa entuk manfaat paling akeh saka game video kasebut.

Wektu iki, kita wis ngerti ing tabel sing anyar Samsung Oddysey G7, monitor sudhut mlengkung dhuwur sing dirancang khusus kanggo game. Temokake analisis jero babagan lan ngerti sepira anggone tuku. Kita ngandhani apa sing kita pikirake lan apa asil pungkasan analisis.

Desain lan bahan: Tujuan kanggo "game"

Jujur, kebiasaan nambahake pirang-pirang LED RGB menyang kabeh tujuan supaya "main game" yaiku perkara sing ora cocog karo aku, luwih seneng desain sing serius. Nanging, Samsung wis bisa ngupayakake ide iki tanpa kakehan lan mula kaget karo kita. Kita miwiti kanthi njupuk salah sawijining aspek sing paling dibedakake, kurva 1000-milimeter sing minangka ekspresi maksimal ing babagan monitor sudhut mlengkung. Iki minangka tambahan kanggo nyuda pigura sisih lan ndhuwur bebarengan karo desain agresif ing sisih ngisor, paling ndhuwur karo rong layar LED RGB ing saben ujung.

  • Bobot gunggunge: 6,5 Kg
  • Dimensi kekandelan dasar: 710.1 x 594.5 x 305.9 mm

Ing tembok mburi, kita duwe dhukungan kanthi apik sing duwe pass kabel, uga dering LED RGB sepisan maneh, sing duwe trim sing bakal kabur. Kabeh kasus bakal surem lan utamane katon nalika ngomong babagan nggunakake kanthi peteng, iki bakal katon ing tembok. Basis kasebut bisa disetel nganti 120 sentimeter lan bisa: miring ing antarane - 9º lan + 13º, muter - 15º lan + 15º lan poros antara -2º lan + 92º. Monitor dibangun utamane saka plastik ireng kanthi finish logam amarga kuat.

Karakteristik teknis panel

Mesthi wae, kita miwiti karo panel monitor sing paling cocog ing antarane parapralia. Kita duwe jinis Panel VA 31,5 inci karo 16: 9 aspek khas banget. Panel VA iki lan desain sing mlengkung nggawe mung bisa nikmati kamulyan maksimum nalika posisi ing ngarep kanthi bener, kita kudu lali nggunakake saka amben utawa saka poin sing dudu sing utama. Ing monitor iki, Samsung milih QLED, teknologi sing wis sukses kanthi sukses.

Resolusi asli monitor yaiku 2560 x 1440 piksel, Babar pisan ora ala yen bisa nikmati game PC generasi sabanjure, uga kompatibilitas mutlak karo piranti kayata PlayStation 5. Saiki kita duwe padhang 350 cd / m2 kanthi maksimal 600 cd / m2 kanthi poin tartamtu. Rasio kontras nganti 2.500: 1 sing kita ora seneng banget, ya, sinkronisasi panel bakal adaptif NVIDIA G-Sync lan kompatibilitas AMD FreeSync.

Rentang dinamis sing ditawakake, ing HDR600 Sampeyan kudu ujar manawa kita uga ora nemokake tafsiran gedhe banget. Tingkat penyegaran, ya paling dhuwur ing pasar tanpa overclocking, nganti 240 Hz. Saliyane, ing 240 Hz kita mung bisa nggunakake jerone warna 8 bit, kita kudu pindhah menyang 144 Hz sing sedheng kanggo nikmati panel 10-bit. Kosok baline.

Konfigurasi lan panyambungan

Monitor iki nduweni sistem piranti lunak terpadu supaya bisa dioperasikake dening joystick ing ngisor. Ing kono, kita bakal nemokake setelan ing level konektivitas lan konfigurasi, sanajan katon ora intuisi banget. Kita bisa ngatasi masalah tingkat refresh ing antarane liyane. Ing kono kita bakal weruh kanthi nyata "impu-tlag" manawa ing kasus tetep ana ing 1ms paling ora sajrone tes.

Ngalih menyang panyambungan, kita bakal nemokake loro port USB 3.0 ukuran standar, port USB Hub tradisional yen pengin nambah jinis tambahan sing luwih apik, uga rong port DisplayPort 1.4 lan port HDMI 2.0. Sampeyan ora bakal kantun apa-apa, kajaba sampeyan golek swara, sampeyan bakal duwe output headphone nanging lali karo speaker. Kanggo luwih rinci, Kanthi nyakup port HDMI, kita uga bisa nemokake snag nalika nambahake swara bar kanggo nambah pengalaman kanthi umum.

Gunakake pengalaman lan regane

Kanthi radikal, kita mesthi duwe rasa pait. Ing kasus iki, lengkungan sing dhuwur yaiku tresna utawa sengit. Kurva 1000R nggawe akal banget kanggo monitor kaya ngono, sanajan durung ana sing nyoba. Layar iki pancen nutupi kita lan ngenggoni sebagian besar bidang visual kita, iki duwe kauntungan sing jelas tinimbang dolanan. Kesan dhisikan sawise kontak pisanan karo monitor minangka gumun sejati, ora bisa kaget.

Sampeyan bisa digunakake kanthi cepet, luwih-luwih yen sampeyan mung nggunakake dolanan. Yen sampeyan rencana kerja bareng karo dheweke, mula bakal ana sing owah amarga iki, ditambahake ing lengkungan radikal, yaiku monitor sing rada ora serba guna, dirancang banget kanggo tujuane, «game». Pencelupan pancen mutlak, nanging dirancang khusus lan khusus kanggo masarakat tukang game. Nanging, duwe rong monitor ukuran iki ing desktop kayane angel, dadi sampeyan kudu jelas babagan rega sing kudu dibayar nalika sampeyan mutusake nggunakake kanggo tujuan liyane, amarga nonton film ing posisi game bisa uga paling ora kepenak.

Nalika nganakake analisis, kita wis verifikasi manawa Samsung ngluncurake update firmware kanggo monitor, iki diinstal kanthi gampang liwat port USB lan menehi tandha dhukungan sing ana ing mburi. Nanging, rega kasebut minangka edan sing nyata, mung kasedhiya kanggo wong-wong sing pengin nggunakake paling kemampuan ing gati,Samsung G7 (C32G73TQSU) ...

Iki minangka analisis jero babagan Odyssey G7 Samsung, monitor sing mlengkung lan radikal banget kanggo para pemain game, elinga yen sampeyan bisa menehi pitakon ing kothak komentar.

Odyssey g7
  • Rating editor
  • Rating bintang 4
749
  • 80%

  • Odyssey g7
  • Review saka:
  • Dikirim ing:
  • Modifikasi pungkasan:
  • Desain
    Penerbit: 80%
  • Conectividad
    Penerbit: 60%
  • Kinerja
    Penerbit: 90%
  • panel
    Penerbit: 90%
  • Kualitas rega
    Penerbit: 75%

Pros

  • Kurva radikal banget
  • Kompatibilitas dhuwur lan tingkat refresh sing apik
  • Dhukungan teknis lan desain apik

Contra

  • Akeh port liyane sing ilang
  • Rega sing regane sithik
 

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.