Samsung wis duwe toko resmi dhewe ing Barcelona

toko samsung barcelona

Samsung wis duwe loro toko resmi ing Spanyol. Sing pertama, diresmekake ing Madrid taun kepungkur, ana ing pusat perbelanjaan La Gavia. Sing nomer loro diresmekake sawetara dina kepungkur ing Barcelona (ing Gran Vía, nomer 2 Hospitalet de Llobregat) lan duwe 130 meter persegi. Toko Samsung resmi resmi lan eksklusif wis dadi "Experience Store".

Judhul kasebut nuduhake kabeh: ngetutake model toko Apple, Samsung wis nggawe toko sing nampilake produke langsung menyang pengunjung supaya bisa nyoba kanthi pribadi lan kanthi pitulung karyawan khusus. Kajaba iku, ing toko kasebut sampeyan bisa nggawe jinis pitakon sing ana gandhengane karo produk merek Korea Selatan. Papan iki wis dibukak amarga aliansi karo perusahaan The Phone House.

Celestino García, wakil presiden Samsung Electronics ing Spanyol, wis yakin manawa "komitmene marang pelanggan wis jelas." “Kita pengin nawakake pengalaman seluler Samsung sing paling apik, lan iki tegese wiwit adol padha. Duwe mitra kaya The Phone House kanggo mbukak Toko Pengalaman sing pertama ing Catalonia minangka langkah sing perlu lan mbedakake ing dalan iki ", Celestino García nuduhake.

Toko saiki bisa dikunjungi lan ngusulake pameran kanggo kabeh produk sing Samsung saiki dipasarake ing Spanyol.

Informasi luwih lengkap- Nomer telpon sing dicolong mundhak 20% ing Spanyol


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

9 komentar, tinggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   silvia ngandika

    Halo, sugeng dalu. Aku duwe masalah. Aku duwe ponsel samsung s4 lan urip bola-bali terus lan kedadeyan kaya ngono sadurunge batere saya sithik.

  2.   lydia orno ibarz ngandika

    Halo sugeng dalu, aku duwe telpon model samsung galaxy ace2, umure wis 5 wulan lan sawise 4 wulan wis mulai gagal, speker nyambung nalika njawab telpon, kasepen nirkabel disambungake nalika njawab telpon, padhange layar diturunake Dhewe, nalika aku nampa utawa nelpon, aku wis dipotong kaping pirang-pirang, aku nggawa menyang toko sing dikirim supaya bisa didandani lan 48 jam sawise njupuk terus gagal, apa solusine, salam

  3.   juan diaz gil ngandika

    Halo, sugeng siang, yen kabeh toko Samsung resmi kaya ngene, para pelanggan apik, dheweke malah ora duwe setengah aksesoris meja anyar amarga sing paling utama yaiku sampul

  4.   Consuelo Argiles ngandika

    Liwat RACC, aku wis tuku Tren GALAXI SAMSUNG, wiwit wayahe aku nemoni masalah, sawise sawetara detik, telpon ora ana telpon lan telpon sing dakkirim. Saiki aku wis sawetara dina tanpa WhatsApp. Aku manggon ing kutha 60 km saka Barcelona, ​​sing ora ana layanan saka perusahaan utawa perusahaan penyedia, lan sawise luwih saka 20 menit nelpon menyang 902…. nyoba kanggo ngatasi, aku padha… tuku tuku.

    C. Argiles

  5.   Cristobal ngandika

    Apa ana adaptor kanggo tablet 2 galaxi 10.1, supaya bisa nonton televisi? Matur nuwun

  6.   carol ngandika

    Aku butuh samsung galaxy note 4 kanthi warna pink

  7.   Miguel ngandika

    Apa ana wong sing menehi pitakon babagan ngendi aku bakal entuk pangisi daya kanggo laptop Samsung T500. Aku wis kelangan lan ora bisa nemokake toko sing duwe.

  8.   Lola ngandika

    Aku nomer papat sing aku duweni lan sampurna

  9.   Jorge ngandika

    Aku butuh pangisi daya kanggo GEAR FIT sing wis ilang. Ana ngendi aku bisa tuku? Matur nuwun

bool (bener)