Sandisk UItra USB 3.0, kita nyoba flash drive Sandisk anyar

SanDisk Ultra USB 3.0 (3)

SanDisk minangka salah sawijining hitters abot ing industri memori flash. Ing jagad solusi solusi adhedhasar awan entuk momentum, SanDisk tetep bisa menang kanthi nawakake piranti kanthi kualitas sing ora ana tandhingane. Lan SanDisk Ultra USB 3.0 ora bakal dadi pangecualian.

Aku wis ngerti yen wis rampung Review SanDisk Ultra USB 3.0 Kesimpulanku jelas banget: yen sampeyan nggoleki USB sing kuat lan awet, memori flash SanDisk anyar minangka pilihan sing paling apik.

SanDisk Ultra USB 3.0, desain sing apik lan bisa diatur

SanDisk Ultra USB 3.0 (2)

Kita bakal miwiti ngomong babagan desain SanDisk Ultra USB 3.0. Kanthi pangukuran 56,8 mm x 21,3 mm x 10,8 mm, kita nemokake a piranti sing nyenengake lan migunani. Sanajan digawe saka plastik, tutul iku apik banget ing tangane.

Salah siji pilihan sing aku seneng tenan yaiku kamungkinan kanggo ndhelikake konektor USB kanggo ngirit ruangan. Rincian sing dak senengi. Uga ing sisih mburi, ana bolongan yen pengin nggantungake USB, becik ora ilang ing papan kerja. Uga ing sisih ndhuwur SanDisk Ultra USB 3.0, tim desain wis nyelehake LED biru cilik sing nuduhake manawa piranti kasebut digunakake.

Singkat, USB kanthi finish sing apik, desain sing nyenengake kanthi garis sing luwih bunder tinimbang model sing wis biasa. Ora ana sing mbantah babagan iki

SanDisk SecureAccess, piranti lunak sing nyenengake lan intuisi kanggo nglindhungi informasi sampeyan

SanDisk Ultra USB 3.0 (3)

Nalika nyambung SanDisk Ultra USB 3.0 kaping pisanan, kita kaget: USB anyar pabrikan kalebu piranti lunak keamanan dhewe. Lan aku wis ngandhani SanDisk SecureAccess iki minangka salah sawijining solusi paling apik yen sampeyan pengin nglindhungi file ing memori flash sampeyan.

SanDisk Ultra USB 3.0 (2)

Nalika sapisanan pengin nggunakake piranti lunak enkripsi SanDisk sing kuat, kita kudu nganyari luwih dhisik. Sederhana ngeklik lambang aplikasi lan ngetutake langkah-langkah kanggo mbukak SanDisk SecureAccess versi V3.0. Saiki kanthi aplikasi sing dianyari, kita mung kudu ngeklik lan nampa kahanan panggunaan. Yen wis ngetutake langkah-langkah kasebut, jendhela bakal katon kaya sing dakkandhakake ing garis kasebut.

Kita mung kudu ngisi spasi nganggo sandhi sing bakal digunakake kanggo ndhelik folder lan klik OK. Yen sampeyan ndeleng sisih kiwa ngisor, sampeyan bakal bisa ndeleng Sampeyan bisa milih macem-macem pilihan kanggo sandhi, dadi luwih aman. Yen sampeyan mriksa opsi kasebut lan ora nggunakake paramèter sing dibutuhake kanggo nggawe sandhi (panggunaan huruf gedhe lan karakter khusus), sampeyan ora bakal bisa nggawe folder sing dienkripsi.

SanDisk Ultra USB 3.0 (1)

Jendhela sabanjure wis ditampilake enkripsi folder sampeyankanggo. Sampeyan mung kudu nyeret file sing pengin dienkripsi lan siyap. Sawise nutup lan mbukak program, SanDisk SecureAccess bakal njaluk tembung sandhi kanggo ngakses file kasebut.

Apa Piranti Lunak SanDisk Aman tenan? Yen kita njupuk SanDisk SecureAccess nggunakake enkripsi AES 128-bit, Aku wis ngandhani manawa keamanan data luwih lengkap. Salajengipun, transmisi data ing folder sing dienkripsi isih cepet banget.

SanDisk Ultra USB 3.0 ngirim data kanthi kacepetan sing ora ana tandhingane

SanDisk Ultra USB 3.0 (1)

Ok, kita wis ndeleng manawa SanDisk Ultra USB 3.0 duwe desain sing apik, nggabungake piranti lunak sing menarik banget, nanging kepiye babagan transmisi data? Mung seneng. Nalika nyoba nganggo USB konvensional, bedane meh nol, nanging Nalika nyambung SanDisk Ultra USB 3.0 menyang port USB 3.0, pangowahane luwih apik banget.

Kita wis rampung rong tes, sing pertama liwat seri video kanthi bobot total 16 GB. Ing kacepetan transfer rata-rata wis 130 MB / s, ngliwati kabeh data luwih saka rong menit. Nalika nggunakake file cilik, kacepetan transfer diwatesi ora tau mudhun ing ngisor 100 MB / s, nawakake kinerja sing apik banget. Pamit ngenteni meh 20 menit kanggo mindhah 20 GB menyang USB!

KESIMPULAN

SanDisk Ultra USB 3.0 (4)

SanDisk wis nindakake tugas sing apik banget nganggo SanDisk Ultra USB 3.0, Ora ana sangsi. Yen uga nambahake manawa pabrikan nawakake garansi 5 taun, kita bakal duwe solusi paling apik sadurunge sampeyan golek USB sing nawakake kinerja apik lan urip sing migunani.

SanDisk Ultra USB 3.0 kasedhiya kanthi macem-macem Kapasitas 16GB, 32GB, 64GB, 128GB, lan 256GB. Kita wis nyoba model 256 GB, sing cocog kanggo pangguna sing pengin duwe hard drive portebel cilik ing kanthong. Lan yen kita njupuk akun kasebut 256 GB model iki ora tekan 100 eurojelas kenapa SanDisk dadi raja ing industri kasebut.

SanDisk Ultra USB 3.0
  • Rating editor
  • Rating bintang 4.5
19 a 99
  • 80%

  • SanDisk Ultra USB 3.0
  • Review saka:
  • Dikirim ing:
  • Modifikasi pungkasan:
  • Desain
    Penerbit: 90%
  • Kinerja
    Penerbit: 100%
  • Portabilitas (ukuran / bobot)
    Penerbit: 100%
  • Kualitas rega
    Penerbit: 90%

Pros

  • Desain apik lan nyaman dianggo
  • kacepetan transfer dhuwur
  • SanDisk Ultra USB 3.0 duwe garansi 5 taun

Contra

  • Regane ora enak, nanging sawetara pangguna luwih seneng hard drive 256 TB tinimbang rega Flash Flash USB XNUMX GB, sanajan kita ngelingi bedane ukurane

Lan sampeyan, apa pendapat sampeyan babagan SanDisk Ultra USB 3.0 anyar? Apa sampeyan mikir iku memori USB paling apik ing pasar?


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.