Bocor Google Pixel 2 XL

Bocor Google Pixel 2 XL

Mung sajrone sedina, Google bakal ngilangi kabeh keraguan nalika nampilake generasi anyar Smartphone Pixel, uga kalebu fitur anyar, kalebu Google Home Mini sing wis dikabarake.

Nanging nalika wayahe teka, desas-desus lan bocor saya akeh, nyorot sawetara gambar sing wis diterbitake dening Evan Blass sing misuwur lan ing kana kita bisa mirsani tampilan anyar lan mestine Google Pixel 2 XL.

Google Pixel 2 XL sing katon kaya LG G6 tinimbang sadurunge

Miturut gambar sing disaring Blass liwat profil ing jejaring sosial Twitter, Google Pixel 2 XL anyar bakal nggawa inovasi ing hardware lan desain uga ing piranti lunak.

Bocor Google Pixel 2 XL

Ing salah sawijining gambar sing bocor, sing keasliane durung dikonfirmasi lan, mulane, aku menehi saran supaya ati-ati, kita bisa ndeleng sisih ngarep lan mburi smartphone anyar, lan bisa uga katon 18: 9 tampilan rasio aspek, kaya LG G6, lan cedhak banget karo 18,5: 9 saka Samsung Galaxy S8.

Layar iki ngemot mayoritas sisih ngarep, papan saka a desain meh tanpa kerangka amarga wis dadi tren ing smartphone paling anyar, pinggiran layar ora mlengkung dadi, senadyan mirip banget, tandha jarak karo LG G6.

Ing sisih mburi katon Google Pixel 2 XL Ora duwe kamera dobel, prekara sing ora bakal ngejutake kita amarga ana desas desus sing cukup nyebar nganti saiki.

Piranti kasebut uga bakal dietung loro loro speaker stereo, siji ing saben sisih ndhuwur lan ngisor, nalika kamera ngarep dununge ing sisih kiwa ndhuwur.

 

Nanging bisa uga sing paling apik yaiku posisi anyar garis telusuran Google, saiki ana ing lambang dock aplikasi. Tanpa mangu-mangu, pilihan saka lokasi iki dudu amarga kepinginan lan kita nganggep iki amarga kepinginan kanggo nambah panggunaan.

Apa sampeyan mikir babagan Google Pixel 2 XL sing anyar, saupama sing sejatine sing digoleki?


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.