Sapa Sasha Grey?

Sapa Sasha Grey?

Nalika versi film "50 Shades of Grey" metu, aku kelingan maca babagan sing nyenengake aku sing ujar kaya "Dheweke bakal ndeleng 50 Shades Grey lan bakal ndeleng 50 video Grey." Nanging, Sapa sing abu-abu? Kanggo mangsuli pitakon kasebut, lan sanajan bola-bali luwih becik ditinggalake, kita kudu ngomong babagan kabeh sing wis ditindakake wanita ayu iki, sing uga kalebu sing nggawe dheweke misuwur lan ngidini dheweke main film kayata «Open Windows ».

Nanging sampeyan kudu miwiti ing wiwitan. Jeneng asline Sasha Grey yaiku Marina Ann Hantzis. Kaya artis liyane, aktris porno lan aktor nggunakake jeneng panggung, sanajan biasane ora meh padha karo jeneng asline. Lan iku, sanajan kita kabeh ndeleng jinis konten kasebut saben-saben, ora asring digawe video porno, mula luwih becik ganti jeneng sampeyan dadi barang sing ora katon kaya kasunyatane, nanging ora bakal dadi anggota kulawarga utawa kenalan sing menehi sampeyan nggoleki jeneng ing Google lan nemokake kaya sing ora dikarepake.

Kabeh sing sampeyan ora ngerti babagan Sasha Grey

Saka film porno ...

Nggih Kita wis ngerti jenenge, bisa uga paling ora penting kanggo sapa wae sing misuwur. Sasha Gray minangka wong California sing pindhah menyang Los Angeles kanggo ngaturake awake dhewe kanggo pornografi diwiwiti sanalika wis tuwa (18). Sawise nggunakake jeneng panggung liyane, dheweke mapan ing Sasha, jeneng a Musisi Jerman, lan Gr-ey, jeneng kulawarga sing asale saka "Gambar Dorian Grey" lan Skala Kinsey saka seksualitas. Ing pungkasan, aku mikir protagonis kita metu ing kabeh pihak.

Sasha Gray ditampilake ing pirang-pirang video lan akeh sing wis direkam tanpa studio. Yen njupuk jinis porn sing kasedhiya saiki sing disebar ing Internet, kita bisa uga mikir yen rada visioner babagan iki. Amarga kita ngomong babagan apa wiwit ngrekam video diwasa ing taun 2006, 10 taun kepungkur.

Su karir minangka aktris porno mung 5 taun, nanging nalika semana dheweke menang sawetara penghargaan sing sampeyan duwe ing ngisor iki:

  • 2007 - AVN Award - Best Bukkake Scene - Fuck Slaves (karo Sandra Romain lan Manuel Ferrara).
  • 2007 - Penghargaan AVN - Adegan Seks Klompok Terbaik (Video) - Safado Fashionistas: Tantangan.
  • 2007 - Penghargaan XRCO - Aktris Muda Paling Apik.
  • 2007 - Aktris Dewasa Top 20 kanggo Seniorcon.
  • 2008 - Penghargaan AVN - Adegan Seks Oral Terbaik (Video) - Babysitter.
  • 2008 - Penghargaan AVN - Aktris Paling Apik.
  • 2008 - XRCO Award - Aktris Paling Apik.
  • 2009 - XRCO Award - Favorite diwasa utama.
  • 2010 - Award AVN - Adegan Seks Anal Paling Apik - Panelusuran Rongga Anal 6.
  • 2010 - Penghargaan AVN - Adegan Seks Oral Terbaik - Tenggorokan: Crita Ati-ati.
  • 2010 - AVN Award - Jenna Jameson Crossover Star of the Year.
  • 2010 - XBIZ Award - Crossover Star of the Year.
  • 2010 - XRCO Award - Favorite Media Dewasa Mainstream.
  • 2010 - Penghargaan FAME - Starlet Lisan Favorit.

Salajengipun, ora mbutuhake 6 wulan kanggo Kritik ujar manawa aku bakal dadi Jenna Jameson sabanjure, bisa uga aktris porno sing paling misuwur ing sejarah, sanajan aku mikir, yen dheweke, iku amarga ketarik enom. Ing 2011 dheweke ngumumake pensiun saka porno. Nanging apa dheweke apik babagan iki? Yen ora, dheweke mesthi ora misuwur. Secara pribadi, apa sing wis dakdeleng saka dheweke dakkira apik. Ninggalake hawa nafsu, sanajan iki mokal, ing pornografi sampeyan bisa ndeleng jinis sing murni lan sederhana utawa liya-liyane, nalika erotisme lan sensualitas wis dadi peran utama. Miturut pendapat saya, Sasha Gray nggabungake kabeh ing awake cilik sing larang regane.

… Kanggo musik, layar amba lan buku

Kita bisa mikir manawa wanita bisa nindakake sing padha karo Sasha Gray, luwih-luwih yen kita nganggep wanita ora ngadhepi masalah sing padha karo aktor porno, nanging kita bakal akeh sing salah. Sepira penakeane ing pornografi, kita uga kudu nambah akeh tugas liyane sing apik banget.

Sasha Gray ing musik

Nalika dheweke isih porno, kolaborasi ing sawetara proyek musik, kayadene ing siji sing diarani ATelecine, ing kana dheweke ngetokake EP. Dheweke banjur nyanyi ing album "Aleph at Hallucinatory Mountain" saiki 93.

Kita uga kaget amarga Sasha Gray wis darmabakti kanggo nyanyi, nanging sing ora nggumunake dheweke uga dheweke uga wis kerja minangka model, nuduhke rekaman lan video The Smashing Pumpkins utawa video liyane saka The Roots. Sanajan dheweke uga tampil minangka model kanggo merek liyane sing nuduhake kabeh kulit, bisa uga model sing paling penting yaiku nalika nggawe iklan kanggo ningkatake kesadaran babagan kelairan sawetara spesies kewan.

Sasha Gray lan Elijah Wood ing Open Windows

Kita uga ora bakal kaget yen bisa minangka aktrisOra yen kita mikir yen kita ngomong babagan wanita misuwur kanthi citra sing apik banget. Wangsulan: Bab ingkang pisanan sing direkam yaiku video sing bisa dakkirim ing postingan iki (nuwun sewu), ing kana dheweke lunga supaya bisa ndandani mobil. Dheweke uga main film liyane, kayata "Pengalaman pacar", "Hallows", ing ngendi dheweke main Kristen nglawan hubungan sadurunge nikah (Apa?) Utawa ing "Open Windows", film sing dakdeleng ndeleng gaya anyar bioskop sing ndeleng layar komputer lan aku mikir bisa entuk akeh sing cocog karo pemotretan normal.

Juliete lan Sasha Grey Society

Lo Babagan pungkasan sing ditindakake yaiku nulis Juliette Society, novel erotis babagan komunitas rahasia sing kasusun saka karakter kuat sing menehi fantasi seksual sing kadang nuduhake karya anumerta Stanley Kubrick "Eyes Wide Shut." Buku kasebut wis sukses banget lan aku ora prelu maca maneh manawa bakal luwih apik tinimbang buku liyane sing jeneng mburi jeneng panggung sampeyan.

Galeri foto Sasha Gray (wicaksana)

Video Sasha Grey tanpa jinis ... ing ngarep kamera

Antarane akeh kautaman sing diduweni Sasha Gray yaiku rasa humor. Video ing ndhuwur minangka conto, jinis parodi porno sing ora ana adegan pornografi. Lan ora amarga Grey ora nyoba kabeh, ora. Mung mekanik kasebut tonto profesional banget. Mesthine, ati-ati karo asil.

Lan, iki Sasha Gray, wanita sing wiwit porno lan kayane bisa nindakake apa-apa. Apa sampeyan wis ngerti sapa Sasha Gray?


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.