Ing sawetara jam Xiaomi ngatasi masalah nganyari Mi A1

dual kamera ing Xiaomi Mi A1

Sejatine sampeyan dihargai manawa perusahaan China entuk batere kanthi masalah iki lan sawetara jam wiwit penarikan nganyari amarga ana sawetara masalah. Versi Android 8.0 Oreo, saiki wis kasedhiya kanggo kabeh wong lan kanthi solusi tambahan.

Tambalan keamanan teka ing wektu sing tepat kanggo ngatasi kegagalan sing nyebabake terminal ora stabil ing operasi normal, kanthi sawetara kegagalan ing bentuk potongan telpon, kanthi konsumsi batere dhuwur nalika iku ora kaya sadurunge, Gagal panyambungan Bluetooth lan sapanunggalane. 

Xiaomi Kula A1

Kita ora bisa sambat pangguna piranti kasebut amarga terminal Google dadi sing pertama sing nampa versi sistem operasi Android iki, sing ora bisa dikandhakake kabeh terminal. Nanging mesthine, nampa versi paling anyar supaya telpon ora stabil babar pisan uga ora apik.. Laporan bug ora ngenteni lan sawetara jam sawise diluncurake versi paling anyar iki, keluhan pisanan teka.

Ing pangertene iki, minangka tambahan saka perbaikan bug sing disebabake versi anyar, tambalan sing dijenengi dening perusahaan OPR1.170623.026.8.1.10 kayane ngatasi konsumsi batere sing gedhe banget lan reboot sing ora dikarepake sing sawetara pangguna udur. Ing kasus apa wae, sing penting yaiku yen wis kasedhiya download patch, mula yen sampeyan minangka salah sawijining pangguna Xiaomi iki, priksa setelan amarga sampeyan kudu nganyari. Iki bisa uga butuh wektu ing sawetara kasus, nanging ora suwe.

Ukuran kanggo sing ora duwe versi Oreo sing diinstal ing Xiaomi yaiku 1.1 GB lan yen sampeyan mung kudu nginstal tambalan pembaruan ora tekan 90 MB. Muga-muga masalah kasebut bisa ditanggulangi, mula critakake yen sampeyan pangguna Mi A1 iki.

 


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)