Sawetara pangguna wis bisa nggunakake "OK Google" ing Android Auto

Android Car

Aplikasi kaya Android Auto lan apa ora duwe printah swara khusus saka Google Saiki, meh kabeh rajapati babagan piranti lunak. Pancen, ora akeh rajapati nanging ora bisa dingerteni, amarga drivere luwih gampang fokus ing dalan, tinimbang ndeleng layar saben sawetara menit.

Android Auto saiki kasedhiya kanggo kabeh wong Kanggo sawetara minggu, lan ing sawetara dina pungkasan, kanggo sawetara pangguna, printah swara "Ok Google" digunakake kanthi cara sing kaget lan tanpa Google ngirim apa-apa kanthi resmi Kedatangan sing apik, sing isih bakal ditambahi internasional.

Nalika Android Auto diluncurake internasional 4 minggu kepungkur, samesthine bisa ditindakake nalika dhukungan saka printah swara "OK Google", supaya bisa digunakake minangka piranti tanpa tangan. G sing gedhe diarepake lan mung sawetara pangguna sing bisa nggunakake printah swara kanggo sesambungan karo Android Auto.

Android Car

Kita ora ngomong babagan apa sing diucapake kanthi entheng, nanging sing bakal kita gunakake gambar sing nekseni tekane dhukungan iki penting banget kanggo aplikasi saka jinis iki. Aplikasi sing tanggung jawab menehi informasi dalan, manajemen musik utawa jinis data liyane sing gampang digunakake, saliyane duwe antarmuka supaya kita bisa ndeleng kanthi cepet, penting banget supaya perintah swara digabungake meh diwiwiti.

Nyatane yaiku Wis 2 taun ing Play Store kanggo sawetara wilayah, siji-sijine sing mesthi ngrasakake yen wis ana ing bentuk beta.

Yen sampeyan pengin coba nasibmu Kanggo nyoba njaluk dhukungan kanggo perintah swara, coba instal versi 2.0.6427, amarga minangka salah sawijining langkah sing kudu diikuti, lan liyane yaiku aktif saka sisih server. Driji nyabrang.

Download APK Android Auto ing versi 2.0.6427


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)