Sawise Apple lan Twitter, saiki Google sing ngowahi emoji bedhil

 

Emoji utawa emotikon, kaya sing sampeyan pengin diarani, wis dadi alat sing digunakake jutaan pangguna saben dina kanggo medharake perasaan, swasana ... sanajan ing taun-taun pungkasan, GIF ora bisa mangan, amarga macem-macem meh tanpa wates sing ditawakake dening macem-macem perpustakaan umum jinis file iki.

Emoji bedhil, gumantung karo wong sing nampa, apa disertai emoji liyane, utawa ing konteks sing dipasang, bisa menehi motivasi pagelaran sing layak kanggo film sing bisa nyebabake luwih saka siji masalah kanggo pangirim. Pirang taun kepungkur, Apple ngganti emoji bedhil kanggo banyu, langkah sing ditindakake Twitter lan Samsung sing bubar ditindakake. Sing nomer papat nggawe Google. Nanging dheweke isih ilang.

Saiki sing ilang mung ana Facebook lan Microsoft milih jalur sing padha lan mutusake sapisan lan kabeh owah-owahan emoticon pistol / revolver kanggo senapan muncrat, kaya sing wis ditindakake Apple, Google lan Twitter. Sanajan Google durung nggawe pangowahan kasebut, dheweke ngumumake bakal enggal ditindakake, ngganti gambar revolver kasebut nganggo pistol banyu oranye nganggo tank ing ndhuwur.

Pangowahan iki kudune bisa bebarenganAmarga yen emoticon revolver dikirim menyang smartphone Android saka iOS, bakal nampa emoji revolver, dudu emoji pistol banyu, sing asline dikirim. Mesthi wae, apa sing kudu ditindakake sepisan yaiku nggunakake emotikon sing padha ing kabeh sistem operasi, layanan web lan / utawa aplikasi, kanggo nyegah saben pangguna nampa macem-macem emotikon tanpa preduli saka ngendi, mula uga nggampangake kompresi ing pirang-pirang kesempatan.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)