Sadurunge lan sawise Galaxy Note 7, apa isih bisa dipercaya karo Samsung?

Samsung

Wis sawetara dina wiwit Samsung mutusake ngelingake Galaxy Note 7 Amarga ana masalah ing terminal iki karo batere lan nyebabake bledosan utawa kobongan tanpa diduga. Sanajan perusahaan Korea Selatan nyoba ngatasi masalah kasebut lan ngganti kabeh terminal sing didol, nanging ora bisa ngatasi masalah kasebut, ngasilake sadurunge lan sawise tekane piranti seluler iki ing pasar.

Saiki, akeh pangguna, masalah sing ana ing Galaxy Note 7, nggawe dheweke ora percaya nalika tuku smartphone Samsung. Kaya pangguna liyane, ana pitakon ing pikirane, Apa isih bisa dipercaya Samsung kanggo tuku piranti seluler sabanjure?.

Dina iki ing artikel iki, kita nyoba menehi terang babagan prakara iki, sanajan Samsung mesthine bakal nggawe kekacoan, ora mung ekonomi karo Note 7, nanging uga kapercayan lan kapercayan ing ngarep pangguna apa sing bakal dibayar. .

Noda ing rekaman tanpa cacat

Samsung

Iku bener masalah karo Galaxy Note 7 wis dadi masalah dimensi gedhe tenan, kanthi masalah tambahan, sanajan nyoba Samsung ora bisa ngatasi masalah kasebut, sing bakal menehi prestise gedhe tenan. Nanging, sajrone sejarah, perusahaan Korea Selatan ing pasar ponsel duwe rekor sing sampurna, kanthi diluncurake mung terminal sensasional tanpa cacat.

Noda pertama yaiku sing digawe dening Galaxy Note 7 lan jarene manawa akeh pangguna sing mutusake nggawe kabisat menyang iOS lan entuk iPhone 7 Plus, sawijining terminal sing padha ukuran lan tampilan sing padha karo salah siji sing bakal dadi kapal penggedhe Samsung. Kajaba iku, kerugian kira-kira wis diramal luwih saka 4.000 yuta dolar, sing mesthi bakal tuwuh seiring wektu.

Noda iki gedhe banget, ora ana sangsi, nanging mesthine mung nganggo cathetan sing apik. Muga-muga Samsung cepet ngerti cara ngresiki lan ngilangake, sanajan saiki isih anyar saengga kabeh pangguna bisa lali.

Masalah Galaxy Note 7 yaiku masalah mung ing terminal kasebut

Samsung wis bola-bali ngulang yen masalah sing dialami Galaxy Note 7 iku khas ing terminal iki. Tuladhane yaiku nalika iki ora ana piranti seluler liyane sing ngalami masalah kasebut, sanajan, miturut desas desus paling anyar, batere Galaxy S8 kanthi rinci banget, saengga pancen ora kedadeyan maneh lan mbaleni masalah kasebut.

Dina iki kita krungu manawa kapal penggedhe anyar perusahaan Korea Selatan bisa ngalami wektu tundha lan ora bakal ditampilake kaya sing diarepake ing Mobile World Congress, kanggo mbaleni kesalahan sing digawe ing Galaxy Note 7. Iki pancen warta gedhe, amarga kita bakal duwe terminal ing pasar sing direvisi nganti kesel lan aman banget. Mesthi wae, review Samsung tekan terminal liyane supaya ora ana bledosan lan geni liyane sing bisa nyebabake kerusakan tatu sing luwih mbukak.

Yen sampeyan duwe smartphone Samsung utawa sampeyan bakal tuku, sampeyan bisa nindakake kanthi tenang, paling ora saiki, lan masalah kasebut mung ana ing bathi Note 7.

Apa isih bisa dipercaya karo Samsung?

Samsung

Sincerely Aku yakin manawa Samsung minangka perusahaan sing duwe bagasi lan kita bisa dipercaya, ora prelu sampeyan nemoni masalah gedhe karo Galaxy Note 7 lan sampeyan durung bisa ngatasi. Yen sampeyan pengin entuk terminal saka perusahaan Korea Selatan, masalah Note 7 ora bakal nggawe sampeyan ragu, sanajan kita ngerti manawa nggawe sampeyan ora percaya, paling ora dhisik.

Kajaba iku, kudu dielingi manawa ana masalah sing dialami Galaxy Note 7 kanggo Samsung mriksa kabeh piranti seluler sing didol ing pasar lan uga kabeh nuduhake manawa wis wiwit katon nganggo kaca pembesar. lan kabeh komponen Galaxy S8 sabanjure. Yen mandheg mikir, bisa dadi wektu paling apik kanggo tuku terminal Galaxy lan amarga kabeh fokus, amarga perusahaan kaya Samsung, saiki, ora bisa menehi bledosan maneh lan uga masalah cilik. .

Mratelakake panemume bebas

Pasar ponsel akeh banget lan balapan, kanggo nggayuh pangguna sadurunge pesaing sing tugas. Rush kasebut nyebabake Samsung larang banget kanggo saiki nampilake Galaxy Note 7 sadurunge iPhone 7 lan saiki kudu menehi akibat ing bentuk kerugian ekonomi lan utamane penerbangan pangguna sing entuk terminal saka perusahaan liyane.

Tuku utawa ora terminal Samsung kudu dadi keputusan sampeyan, nanging tanpa mangu-mangu, kita kudu ora kapercayan karo perusahaan sing durung tau nemoni masalah lan mung ana cacat sejarahe. Aku uga mikir yen ing sawetara minggu kepungkur wis ana perusahaan Korea Selatan sing nemoni masalah kasebut, nanging suwe-suwe mesthi bakal entuk giliran perusahaan liya lan umume sing kesusu lan iki ora apik banget. apa dheweke pengin ngindhari masalah lan bledosan.

Apa sampeyan mikir isih bisa dipercaya karo Samsung nalika entuk piranti seluler anyar?. Marang sampeyan pendapat sampeyan ing papan sing diwenehake kanggo komentar ing kiriman iki utawa liwat jaringan sosial sing saiki.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

2 komentar, tinggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   manual ngandika

    Aku duwe niat tuku cathetan 7 nalika njupuk sing anyar aku bakal tuku amarga wiwit aku lunga saka Nokia aku duwe sawetara lan aku ora nate nemoni masalah.

  2.   Julio Castrillejo. ngandika

    Aku duwe Cathetan 4 lan aku kudu nyopot batere kaping pirang-pirang amarga ngobong aku ing tasku.
    Sing paling ala yaiku yen wis 14 wulan motherboard wis rusak lan ora ana sing pengin ngerti babagan apa wae sanajan kasunyatane isih dijamin. ANOVO, sing minangka layanan teknis, nganggep ora bisa dibalekake maneh. Lan Samsung ngirim bola menyang layanan teknis.
    total wong kanggo saben liyane. Telpon dijamin lan dibuwang.
    Yaiku masalah nyata kanggo Samsung.
    Banjur dheweke pengin mbandhingake karo Appel.
    Kabeh padha.