Proyek Scorpio ora bakal ngapusi lan bakal menehi resolusi 4K kanthi asli

Proyek Scorpio

Wis pirang-pirang dina ngerti PlayStation 4 Pro anyar, model kuat sing nyoba nggawe Sony dadi prioritas utama konsol video, nanging Microsoft ora ketinggalan. Bubar dadi eksekutif perusahaan, Shannon Loftis wis nggawe sawetara pernyataan angel lan kontroversi babagan pesaing Xbox lan Project Scorpio Microsoft.

Proyek kasebut Scorpio minangka kasunyatan sing dikonfirmasi dening Microsoft dhewe, Ora ana sangsi babagan iki, nanging ora bakal kaya PlayStation utawa konsol video liyane amarga bakal menehi resolusi 4K. Ya, PS4 Pro anyar wis nawakake, nanging Xbox Scorpio bakal nawakake kanthi asli, ing kabeh game video kasebut.

Proyek Scorpio bakal nawakake resolusi 4K kanthi asli

Owahi kanthi substansial dibandhingake karo konsol game liyane amarga ora ana hardware khusus sing nawakake resolusi iki kanthi asli, antara liya amarga bakal nggawe game console dhewe luwih larang, nanging kayane Xbox anyar ora bakal nemoni masalah kasebut utawa ora ana sing ujar babar pisan. Sing wis dikomentari yaiku Xbox Scorpio bakal duwe game video sing nggunakake resolusi iki kanthi asli, judhul game video sing saiki durung ngerti.

Ing kasus apa wae, sanajan Microsoft isih setaun adol model konsol video anyar iki, utawa paling ora dikandhani, wis anget kanggo saingan karo PS4 Pro, Nanging Apa konsol game iki bakal dadi sing paling kuat ing Sony utawa bakal ana kejutan? Kasunyatane yaiku akeh versi gadget sing paling populer kayata tablet, konsol game utawa ponsel, mula ora nggumunake yen taun utawa wulan ngarep sawise Xbox Scorpio kita bakal ndeleng model PlayStation sing luwih kuat. Kepiye wae, ing jagad game video dudu konsol game video sing paling kuat sing menang nanging sing duwe game video paling akeh Sing endi sampeyan tinggal?


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

2 komentar, tinggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   Matias ngandika

    Aku nemoni tuku PC gqmer utawa ngenteni kalajengking bakal metu

    1.    Roberto Cruz ngandika

      Tuku kanca tukang game PC, Microsoft ora bakal duwe eksklusif kaya maneh kanggo console sampeyan, saiki game xbox uga bakal kasedhiya ing Windows 10