Amazon gabung karo merek otomasi utama sing misuwur kanggo ngenalake Alexa menyang piranti kasebut

Amazon Echo Dot

Ing sawetara dina pungkasan kita ngerti piranti Amazon anyar sing nyoba nambah utawa luwih becik ningkatake kegunaan Alexa ing lingkungan omah. Nanging Amazon ing sektor iki bakal main beda.

Aja nyoba nglawan kompetisi sampeyan, Amazon bakal nyoba gabung karo distributor utama otomatisasi omah saengga bisa nggabungake Alexa dadi asisten virtual lan dadi asisten virtual iki ing omah sing cerdas.

Saiki kita bisa ngomong minangka siji-sijine piranti sing wis metu saka serikat kerja iki menyang Nucleus, nanging ana merek sing kolaborasi karo Amazon kanggo nggawe produk otomasi kanthi piranti lunak aneh iki. Jenenge ora kondhang nanging kita bakal ngomong babagan Crestron, Lutron, Control4 utawa SavantTanpa lali karo Nest, perusahaan Alfabet sing uga bakal nggarap piranti lunak iki.

Nanging dheweke ora bakal dadi siji-sijine, eksekutif Amazon,  Charlie Kindel, wis negesake manawa tujuwane Amazon bakal kekancan karo kabeh, coba nggawa Alexa menyang kabeh omah sing cerdas. Dadi perusahaan-perusahaan kasebut ora bakal dadi siji-sijine perusahaan sing bakal ditemokake karo Alexa ing wulan ngarep.

Alexa bakal dadi piranti lunak sing paling penting ing otomatisasi omah utawa paling ora bakal ana ing kabeh piranti ing omah sing cerdas

Saliyane, Alexa wis duwe SDK sing ngidini sampeyan nggawe aplikasi lan piranti lunak sing nggunakake asisten iki, uga app sing bisa diinstal ing seluler utawa tablet ing Android, iOS utawa Fire OS. Lan tanpa ujar Amazon Echo, Echo Tap lan Echo Dot terus berkembang ing saindenging jagadDheweke bubar tekan Eropa, utamane Inggris lan Jerman.

Lan kayane bakal salah sawijining jinis saiki. Yen sejatine ana asisten virtual liyane kayata Siri utawa Google Now, nanging sejatine integrasi ing sanjabane ponsel sithik, apamaneh dheweke ora duwe alat utawa perusahaan mitra sing nambah asisten virtual, ing tangan liyane, Alexa Ora khusus ing ponsel utawa tablet kaya Google Saiki utawa Siri.

Dadi kayane pamrentah saka Amazon ngembang ngluwihi Kindle kontroversial, Nanging Apa sampeyan bakal sukses lan tahan lama karo Alexa kaya Kindle? Apa sampeyan mikir


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.