Selena Gómez ngilangi rekor "seneng" ing Instagram

Selena Gomez

Penyanyi Selena Gomez bubar ngilangi rekor anyar ing media sosial, ndhisiki mantan pasangane Justin Bieber. Ing foto sing disponsori kanthi jelas, dheweke nuli ngombe soda label abang sing terkenal, kanthi tampilan sing luar biasa. Penyanyi Amerika Utara dadi divisi musik sing sejatine, sadurunge sing nggawe dheweke misuwur, mantan pacare Justin Bieber, sing liyane sing entuk nomer penting amarga album paling anyar, sukses ing saindenging jagad. Kita ngandhani penasaran babagan "rekor" iki sing Selena Gómez wis rusak.

Texan wis tekan luwih saka 4,1 yuta "suka" Ing jaringan sosial fotografi duweke Facebook, kita ora ngomong babagan jaringan sosial liyane tinimbang Instagram, sing paling populer lan sing nambah paling akeh babagan pangguna aktif ing taun kepungkur. Foto kasebut diterbitake kurang luwih 14 dina kepungkur lan menehi kapercayan marang legiun pangguna sing Selena Gómez duwe ing Instagram. Nanging ora mung iki, uga duwe luwih saka 91.000 komentar ing foto kasebut. Nanging sing entuk manfaat saka boom iki yaiku Coca-Cola, sponsor foto sing jelas, amarga bocah wadon kasebut ngombe soda saka merek terkenal, lan mesthine dheweke nindakake ing botol kaca sing dikenal, kanthi jerami lan kanthi nada abang.

Penyanyi umur 23 taun dheweke ngombe Coca-Cola sing label "sampeyan spark" lan ing teks publikasi kasebut dheweke ngelingake yen label kasebut maca surat saka lagune "Me & Rhythm" saka album "Revival". Foto iki wis ngluwihi foto pacare sadurunge, Justin Biber, sing duwe 89 yuta pengikut ing jaringan sosial sing padha. Kangge, Amerika Utara wis adol 6,7 yuta rekor lan 22 yuta jomblo ing saindenging jagad. Selenamania isih ana, sing kayane ngliwati sisih kiwa lan tanpa nyebrot diva liyane kaya Taylor Swift.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)