Mangkono uga Huawei MediaPad Huawei M5 Lite 10 lan Huawei T5 10 anyar

Perusahaan China nembé resmi ngumumake tekane rong model anyar tablet sing paling populer, yaiku MediaPad. Ing kasus iki yaiku MediaPad Huawei M5 Lite 10 lan Huawei T5 10, sing ditawakake perusahaan tablet.

Ing kasus iki, yaiku menehi tim fungsional, kanthi desain lan manufaktur sing cukup ati-ati kanthi finish logam. Kaloro model kasebut duwe layar Full HD 10.1 inci lan hardware internal sing cukup apik, kanthi prosesor Kirin 659 lan Android 8.

Desain elegan, sederhana lan fungsional, dilengkapi layar gedhe 10.1 "Full HD kanthi layar kaca 2.5D, nawakake pengalaman sing nyenengake lan nyenengake. Tampilan daya ClariVu nambah malah rincian paling cilik, nalika algoritma sing cerdas njamin video bakal ditonton kanthi kajelasan sing paling dhuwur. MediaPad M5 10 Lite nampilake papat pamicara sing dioptimalake dening Harman Kardon kanggo pengalaman audio sing luwih apik, asri, lan menarik. Dhukungan Hi-Res Audio memperkaya musik, saengga saben swara sing dirasa katon bisa urip sanajan dirungokake liwat headphone.

Huawei MediaPad M5 10 Lite dilengkapi prosesor Kirin 659 okta-inti lan jelas kalorone nambah antarmuka EMUI 8.0 kanggo OS. Batere 7.500 mAh sing tahan lama ditambah karo teknologi QuickCharge Huawei, supaya bisa diisi luwih lengkap sajrone 3 jam, luwih saka 8 jam game, lan 45 jam puter maneh musik. Dilengkapi sensor bekas driji, Huawei M5 Lite 10 uga duwe kamera mburi lan kamera ngarep 8MP.

Lembar data teknis MediaPad M5 Lite 10

M5
Tipologi IPS
Layar Resolusi 1920 X 1200, 224 PPI
Teknologi 16M warna, 1000: 1 kontras, 400 nits
Prosesor Kirin 659
Prosesor Frekuensi 4x A53 (2.36 GHz) + 4 x A53 (1.7 GHz)
GPU Mali T830 MP2
Memori Ram + ROM 3GB + 32GB
Eksternal Kertu SD, dhukungan nganti 256G
Sistem operasi Android 8, EMUI 8.0
Kamera Frontal 8 MP, F2.0 fokus otomatis (AF)
Mburi 8 MP, F2.0 fokus tetep (FF)
Audio papat speaker Harman / Kardon, Jack 3,5mm
Sensor Sidik driji Sensor bekas driji
sensor gravitasi, sensor cahya sekitar, sensor jarak, sensor aula, kompas
Baterei Baterei 7.500 mAh, 3.25h saben mbayar ulang lengkap
SIM Nano SIM
4G LTE
Conectividad Lokasi GPS, AGPS, GLOSSNASS, BDS
Wifi Wi-Fi: 802.11 a / b / g / n / ac, 2.4 GHz & 5 GHz
Bluetooth 4.2
Sambungan USB Jinis C
Pelabuhan Jinis USB 2.0
Fitur USB USB OTG, tethering USB
Bobot 475g
Ukuran produk 162,2mm 243,4mm x 7,7mm

MediaPad T5 10 lembar data teknis

T5
Tipologi IPS
Layar Resolusi 1920 X 1200, 224 PPI
Teknologi 16M warna, 1000: 1 kontras, 400 nits
Prosesor Kirin 659
Prosesor Frekuensi 4x A53 (2.36 GHz) + 4 x A53 (1.7 GHz)
GPU Mali T830 MP2
Sistem operasi Android 8, EMUI 8.0
Memori internal 2GB + 16GB / 3GB + 32GB
Eksternal Kertu SD, dhukungan nganti 256G
Kamera Frontal 2 MP kanthi fokus tetep
Mburi 5 MP kanthi fokus otomatis
Audio Speaker dobel, jack 3,5 mm
Sensor  
sensor gravitasi, sensor cahya sekitar, kompas
Baterei Baterei 5.100 mAh
SIM Nano SIM
4G
Conectividad Lokasi GPS, BDS, A-GPS (mung kanggo versi LTE)
Wifi IEEE 802.11 g/b/n@2.4 GHz, IEEE 802.11 a / n / ac @ 5GHz
Bluetooth Bluetooth 4.2
Jinis USB USB 2.0, Mikro - USB
Fitur USB USB OTG, ndhukung pengisian daya kuwalik, tethering USB

Rega lan kasedhiyan

Huawei MediaPad M5 Lite 10 ing Space Grey lan Huawei MediaPad T5 10 kanthi warna ireng, saka 10.1 », bakal kasedhiya ing Spanyol wiwit minggu kaping loro Agustus 2018, ing toko elektronik paling apik lan ing toko online utama.

  • M5 Lite 10 WIFI € 299
  • M5 Lite 10 LTE € 349
  • T5 10 3 + 32Gb LTE € 279
  • T5 10 3 + 32Gb WIFI € 229
  • T5 10 2 + 16Gb LTE € 249
  • T5 10 2 + 16Gb WIFI € 199

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.