Seneng minggu gratis PlayStation Plus

Kanggo sing ora ngerti, PlayStation Plus minangka sistem pembayaran kanggo layanan online sing diwenehake Sony kanggo pangguna PlayStation 4, PlayStation 3 lan PSVita, sing ngidini kita nggunakake fitur multipemain online game video sing disenengi, uga minangka kesenengan saka seri video game lan konten sing ditawakake Sony kanthi gratis kanggo para pangguna sing langganan layanan adhedhasar Jaringan PlayStation. Kita pengin ngelingake sampeyan yen PlayStation Plus bakal gratis nganti pirang-pirang dina lan sampeyan bisa nikmati kabeh fitur enggal

Kita duwe warta apik kanggo pangguna PlayStation Plus Amerika Utara, lan ora apik banget, nanging ora apik, kanggo pangguna PlayStation Plus sing manggon ing Eropa. Lan yen sampeyan saka Amerika Serikat, sampeyan bisa seneng minggu PlayStation Plus gratis, wiwit tanggal 17 Februari jam 12:01 Wektu Pasifik. Minggu gratis sing disebutake bakal rampung dina kasebut 23 Februari jam 11:59 PM saka jadwal sing padha. Sampeyan ora prelu masang kertu kredit utawa jinis cara utawa jaminan pembayaran, yaiku, sapa wae bisa nikmati minggu gratis iki lan ndownload game sing disertakake ing wulan iki, sanajan kita ngelingake sampeyan ora bakal bisa tetep nyimpen Langganan PlayStation Plus kadaluwarsa lan aja nganyari.

Yen sampeyan saka Eropa, sampeyan ora bakal bisa ngrasakake pirang-pirang dina, nanging uga ala, ing Uni Eropa bakal diwiwiti 10 esuk tanggal 22 Februari, lan bakal rampung ing esuk tanggal 26 Februari, mung patang dina. Sampeyan ora bakal bisa main akeh, nanging "kurang menehi watu" kaya sing dikandhakake. Dadi, yen sampeyan durung nyoba PlayStation Plus, saiki wayahe seneng nikmati minggu gratis lan pikirake dhewe yen pancen regane apa ora.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.