Sepatu Nike lacing mandhiri bakal tekan pasar tanggal 1 Desember

Kita kabeh ing sawetara wektu wis nguwuh-uwuh menyang swarga nganggo sepatu utawa sepatu olahraga sing meh saben langkah lan pungkasane nggawe dina iki dadi kepenak. Untunge, iki kira-kira bakal mudhun ing sejarah lan yaiku Nike bakal diluncurake ing pasar tanggal 1 Desember HyperAdapt 1.0, sing fitur utamane yaiku ngencengi awake dhewe.

Sepatu kasebut wis resmi ditampilake ing wulan Maret, ngluncurake seri 89 model sing winates banget, dibaptis nganggo jeneng Air Mags. Kabeh didol kanthi sekedap mata kanggo golek dhuwit kanggo Michael J. Fox Foundation sing khusus kanggo riset Parkinson.

Saiki Nike mutusake kanggo masake sneaker khas iki kanthi gratis lan tanpa watesan, kajaba regane amarga ana sing bisa tuku HyperAdapt 1.0 iki kanggo 720 dolar, udakara 670 euro bakal diganti.

Nike

Kaya sing sampeyan deleng ing video sing judhul artikel iki, sepatu kenceng dhewe nalika tumit nutul sensor. Mesthi wae, sampeyan bisa nyetel kekuwatan sing dipasang ing sepatu, nggunakake tombol sing bakal ditemokake ing sisih loro sepatu kasebut.

Ora kudu ngencengi sepatune sampeyan mesthi dadi kekarepan sapa wae, nanging aku ora ngerti pira sing bakal mbayar 670 euro, aja lali, sawetara sepatu, sing suwe-suwe bakal udan lan ngrusak.

Apa sampeyan nglampahi 670 euro kanggo sepatu Nike sing pas?.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)