Sepuluh game sing sampeyan ora kejawab vl 3

Game sing sampeyan kudu ora kejawab

Kita nerusake seri game sing disaranake ing volume kaping telu sing bakal katon judhul PlayStation 3, Xbox 360 y Wii sing wis ngliwati tangan kita lan kita yakin kudune menehi kesempatan, paling ora, sanajan kanthi cara mbiyantu nalika dina Minggu sore sing mboseni.

Kanthi konsol anyar sing wis didol, akeh judhul iki gampang banget ditemokake lan wis bisa dituku kanthi rega murah, mula sampeyan ora bakal nemoni akses kasebut. Tanpa mikir maneh, kita miwiti karo sepuluh rekomendasi anyar iki saka game sing sampeyan kudu ora kejawab.

 

3 Resistance

3 Resistance

Iki bros karo Insomniak nutup trilogi Resistensi de PlayStation 3 lan minangka salah sawijining FPS paling lucu ing konsol. Bumi rusak lan ana ing ngisor jajah penjajah asing, sumber daya langka, populasi dunya saya kurang lan planet iki alon-alon dadi beku. Kanthi skenario iki, kita kudu ngatasi petualangan kanggo mungkasi ancaman kasebut Chimera sapisan, kabeh wisata ing Amerika Serikat lan nggunakake senjata saka senjata sing paling asli. Uga, game kasebut bisa diputer ing televisi 3D lan ndhukung Pindhah. Ala banget franchise iki wis ora dikepengini.

 

Rain heavy

Rain heavy

Quantic Dream warga lokal lan wong asing kaget karo game sing nyebabake kerusuhan amarga konsepsi meh sinematik. A psychopath, dikenal minangka pembunuh Origami - julukan sing ditemokake amarga ninggalake tokoh kertas ing jejere mayit korban - nyebar wiji teror kanthi nyulik bocah-bocah sing dheweke mati mati kleleb ing banyu udan yen wong tuwane ora bisa ngatasi tantangan lan enigma sing dheweke usul minangka conto tresnane anak-anake. Kita bakal seneng game kasebut saka perspektif karakter sing beda: Ethan mars -bapake sing disiksa-, Kaca Madison -reporter dimainake dening Ellen Page, uga protagonis pungkasan Nglangkungi: Kaloro Jiwa-, Norman jayden -an agen saka FBI karo kecanduan- lan Scott shelby - Detektif sing nyelidiki pembunuhan pembunuh Origami sing diarani. Rain heavy Nduwe finish teknis sing apik, skrip sing apik, karakter sing bisa dipercaya, setelan sing sukses lan bisa diulang maneh. Kanggo apa maneh?

 

2 uncharted

2 uncharted

Kanggo akeh wong, episode trilogi paling apik lan salah sawijining game sing paling misuwur ing genre iki ing konsol generasi anyar. Nathan drake bali menyang trek trek harta karun anyar lan misteri sing ana ing sekitar, nggawa sampeyan menyang papan sing endah utawa kuil-kuil sing adoh ing gunung sing salju. Kanthi pementasan kanggo nyopot topi, 2 uncharted nawakake aksi, platforming lan teka-teki kanthi dosis sampurna sing wis bisa dipikolehi sawetara petualangan 3D. Kaya ora cukup, uga duwe mode multipemain, sanajan cicilan kaping telu, mesthine duwe ruangan sing akeh banget.

 

3D Dot Game Pahlawan

3D Dot Game Pahlawan

Ala kuna wis munggah saka awu maneh mbebayani kerajaan dotnia. Raja njaluk tulung supaya sampeyan miwiti petualangan kanggo mbebasake para wali kuno saka kuil sing bakal mbantu sampeyan ngilangi piala. Argumentasi kasebut stereotip banget lan yen kita wis ngandhani mekanika, barang, lokasi ... dheweke ngelingake The Legend of Zelda, kanthi peri minangka kanca sing lelungan, akeh sing bakal duwe tandha seru. Lan apa iki 3D Dot Game Pahlawan yaiku game sing kanthi inspirasi terang karo franchise terkenal sing digawe dening Shigeru Miyamoto. Saliyane tampilan grafis adhedhasar karakter sing digawe dening blok -3D piksel-, kita uga bisa nggawe pahlawan petualangan miturut kekarepan ing editor -lan kemungkinan ora sethithik: Aku ngrampungake game dhewe minangka versi Dot link-. Sayang, Atlus, ngarepake dodolan sithik, dheweke malah ora repot nerjemahake game, dadi mung bisa ditemokake Inggris, sanajan teks-teks kasebut cukup dhasar lan sederhana. Sampeyan uga kudu ujar manawa ing dhaptar iki, kelangkaan minangka tandha pangecualian kanggo sawetara unit sing didol.

 

Halo 3

Halo 3

Halo 3 Iki minangka sentuhan pungkasan kanggo trilogi pertama waralaba ing endi umat manungsa wis gelut banget ing Bumi Covenant. Ing jaman saiki, sub grafik HD dikritik, nanging Halo 3 Iki minangka pengalaman sing bisa dimainake sing nggawe akeh penggemar saga. Urutane critane game, solid minangka rock, kampanye kooperatif lan, utamane, mode multiplayer minangka sumber jam sing ora suwe ing ngarep console, nggawe cicilan kaping telu iki halo salah sawijining klasik saka Xbox 360.

 

Crackdown

Crackdown

Kothak wedhi iki kanthi agen super ukum minangka protagonis digawe dening Jagad nyata, dheweke sinau yen dheweke duwe salah sawijining pencipta saga Grand Theft Auto minangka direktur kreatif. Tembung sing paling bisa ditemtokake Crackdown Merdika minangka kebebasan: lelungan lan njupuk kauntungan saka kutha kanthi horisontal lan vertikalitas, apamaneh nalika entuk evolusi karakter sing dhuwur, lumayan bisa ditindakake. Mlumpat puluhan meter, mbuwang kendaraan menyang udhara akeh lan, kanthi paradoks, nyebar kekacauan kanggo netepake katrampilan, minangka sawetara tugas sing bisa ditindakake sajrone pirang-pirang jam Crackdown lan ora kesel - loro-lorone lan ing koperasi online-. Iki nampilake terusan, digawe dening Ruffian Games Pranyata dadi bencana lan ora nyaranake sampeyan kanthi alesan apa wae.

 

Odyssey ilang

Odyssey ilang

Hironobu Sakaguchi, bapak saka mitos mitos final Fantasy, yaiku pencipta game iki, karya sanggarene wong mlarat. Kanggo akeh wong, yaiku RPG emosional sing ngetutake kanon genre sing pungkasan final Fantasy wis nilar, makutha minangka salah sawijining pengalaman paling apik sing bisa dipanggoni Xbox 360. Suwene wektu sing cukup, sistem perang sing apik lan plot sing menarik bisa nggawe sampeyan kecanthol nganti puluhan jam amarga iki Odyssey ilang kanggo sing teruse akeh pemain game desahan.

 

Rising mati

Rising mati

Debut IP zombie iki wiwitane ditindakake Xbox 360 kanthi pangiriman sing tetep eksklusif nganti diowahi dadi Wii, ing endi pengalaman ngilangi akeh bilangan bulat, mula, kita mesthi bakal negesake muter versi console Microsoft. Ing sepatune fotografer Frank Kulon, kita kudu urip ing mall sing rame nir nganti gendera telung dina nganti helikopter penyelamat teka. Gore, humor ireng, zoom sing ora sopan, puluhan zombie ing layar sekaligus akeh obyek liyane sing bisa mateni kanthi cara pirang-pirang yuta minangka bahan dhasar saka iki Rising mati. Disaranake angsuran asli iki minangka sing menehi pengaruh paling gedhe nalika diluncurake, sanajan sejatine sekuel kasebut nawakake multiplayer, nggawe senjata lan kesulitan luwih terjangkau. Mung kanggo tukang game hardcore sing seneng nyengir isi pus.

 

Bukit Senyap: Kenangan Pecah

Kenangan Hill Bisu

Iki minangka tinjauan kasunyatan sing pertama lan medeni Silent Hill saka perspektif ora apik banget kaya sing asli nanging ora grapyak. Titik wiwitan padha karo game sing ndeleng cahya ing jaman lawas PlayStation bali ing taun 1999: Harry tukang batu, nalika plancongan nganggo mobil karo putrine Cheryl, wis kacilakan elek ing ngarep kutha sing diarani Silent Hill. Nalika dheweke eling maneh, bocah wadon cilik kasebut wis ilang tanpa ninggalake jejak. Ing jalur iki, kita kudu mlaku ing lurung-lurung ing kutha sing nggoleki Cheryl nalika ketemu karakter liyane, kita ngrampungake teka-teki - gampang banget lan orientasi jelas kanggo panggunaan wiimote- lan kita uwal saka makhluk ngipi elek - sing wujud beda-beda miturut wangsulan sing diwenehake ing dokter Kaufman-. Iki nduweni skrip sing apik lan apik banget kanggo wong-wong sing wis main asli lan ngerti sejatine. Kelemahane mung amarga kesulitan enigma sing angel lan sawetara transisi menyang jagad ngipi elek sing ora bisa ngyakinake. Ana port kanggo PSP y PlayStation 2, nanging platform dhasar sing digawe Bukit Senyap: Kenangan Pecah Wii iki, dadi saranake sampeyan muter versi iki sadurunge konsol Sony.

 

Metroid Perdana: Trilogi

Trilogi Perdana Metroid

Paket iki nggabungake telung game luar biasa sing digawe para jenius saka retro Studios lan minangka salah sawijining kompilasi sing paling apik ing katalog kabeh Wii. Versi saka GameCube de Metroid Perdhana y Metroid Perdhana 2: Gema dicocogake karo wiimote sampurna, dadi iki kesempatan emas kanggo bisa main trilogi ing sampeyan Wii -o Wii UElinga yen game kasebut kompatibel - yen sampeyan ora kejawab rong cicilan pisanan saka konsol kubik. Klambi klambi khusus saka pamburu hadiah planet Samus aran, kita kudu ngadhepi ancaman tetep bajak laut papan saliyane zat mbebayani phazon, saged mutasi organisme, ora lali karo metroid lan bebaya lingkungan saka planet sing kita kunjungi. Dheweke petualangan kanthi komponen eksplorasi sing dhuwur lan nuntut banget, sing bakal menehi sampeyan puluhan jam gameplay sing angel dilalekake.

 

Iki minangka 10 rekomendasi ing janjian kaping telu iki saka Game sing sampeyan kudu ora kejawab. Mesthi wae, kita bakal duwe reuni virtual anyar kanthi game liyane sing bisa ditampilake utawa ditemokake maneh, ing kene, ing Mundi Videogames.

Informasi luwih lengkap - Game sampeyan kudu ora kejawab VL2

 

 


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.