Sepuluh karakter video game gay

karakter gay mvj

Pengetan dina Bangga gay nandur panji-panji pelangi ing ibukutha utama ing jagad iki, kanthi dina sing kuat kanggo kabeh wong lan kabeh umur melu, nalika vindikasi kasebut bisa digandhengake karo jaran paling warna: lan wiwit kedadeyan Stonewall Panginepan 1969, akeh sing wis owah.

La budaya homoseksual, mesthine wis duwe perwakilan ing jagad videogames liwat macem-macem karakter, malah sawetara sing dadi pelanggar ing jamane lan uga gunting sensor sing nggawe sawetara sing ilang miturut versi game sing dimaksud. Ing kalodhangan kasebut dina Bangga, kita ngenalake sampeyan menyang sepuluh karakter gay ing game video.

Vamp - Metal Gear Solid 2

vamp

Diilhami sacara fisik dening bailaor Spanyol Joaquin Cortes, Vamp, biseksual orientasi, yaiku penjahat sing pisanan muncul ing Metal Gear Solid 2: Sons of Liberty. Dheweke duwe katrampilan ekstrem lan keabadian sing jelas, sing bakal diterangake ing Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots, game sing dheweke bakal bali lan sing bakal nggawe ... angel Raiden.

 

Kung Jin - Mortal Kombat X

Kung Jin MKX

Kung jin, ponakan saka Kung Lao, biksu shaolin sing nggunakake topi sing agawe bisa dipisahake dadi mungsuhe, yaiku karakter pertama ing franchise kasebut Mortal Kombat duwe pakurmatan dinyatakake gay. Ing gaya gelut, dheweke tampil nggunakake busur sing bisa dilebokake ing kombatientes sing paling legendaris.

 

Ellie lan Bill - Pungkasan Kita

pungkasan karakter kita

Kondisi homoseksual saka Bill Ora misteri kanggo wong-wong sing wis rampung game kasebut, amarga dheweke tekan titik tartamtu ing plot kasebut, ana referensi kanggo mantan mitra kasebut. Nanging, kanggo ngilangi keraguan babagan kecenderungan Ellie, kita kudu muter bab ekstra sing diarani left Behind.

 

Anthony "Gay Tony" Pangeran - Grand Theft Auto IV: Balad Gay Tony

gta iv balad gay tony

Pengusaha wengi iki dadi bos kita ing episode ekspansi lucu kasebut Grand Theft Auto IV ngendi kita kontrol Luis, protagonis bab iki sing kudu menehi hasil karo fauna nokturnal saka Kutha Liberty, ing ngendi kabeh wong duwe rega lan penembakan, glamor lan ora sopan minangka urutan sing luwih cepet.

 

Racun - Pertarungan Akhir

racun

Debut asli saka racun wonten ing mitos perang final, lan ing konversi omah, dheweke nggawa kontroversi. Ing versi Jepang asli, Racun minangka tranny saka band Gir edan, Nanging, ing plabuhan kulon kanggo Super Nintendo, N gedhe ora weruh kanthi mripat sing apik yen mlaku karo tokoh wanita ing layar kanthi cara kasebut, saengga kartrid kasebut, racun y Gendheng -Musuh liyane sing nuduhake sprite nanging kanthi warna sing beda- dening badass -lan cutrones- Billy y Sid.

racun ana karakter sing cukup populer ing jagad iki Capcom seneng nggawa dheweke menyang game gelut kaya Street Fighter X Tekken o Ultra Street Fighter IV.

 

Birdo - Super Mario Bros 2

Birdo

Ing manual sing ngiringi game Samsen de 1988, karakter iki rinci minangka lanang, nanging, dheweke mikir yen bocah wadon lan mbuwang endhog saka cangkeme. Mengko, Nintendo Dheweke pungkasane nemtokake jender minangka feminin, saengga bisa nggawe kontroversi ing lapangan sing ora disenengi ing omah Mario.

 

Bridget - Gear Guilty XX

Bridget GGXX

Sanajan katon, Bridget lanang. Wong tuwane ngunggahake dheweke kaya-kaya kalebu jinis kelamin amarga superstisi crita rakyat ing kutha asale. Ora ana pejuang guilty Gear dheweke kaget nalika ngerti rahasia saka Bridget, kajaba Johnny, sing kayane mbutuhake luwih akeh angsuran game gelut sensasional iki kanggo ngasimilasi.

 

Ash - Streets of Rage 3

dalan awu nesu 3

Versi Jepang saka Jalan Rage 3 kanggo Mega Drive / Genesis Bedane beda karo sawetara poin babagan kartrid sing dipasarake ing Eropa lan bawana Amerika. Ash Mungsuh sing muncul ing pungkasan level pertama game, nggunakake estetika sing apik banget kanthi hawa kulit, pose lan serangan sing bisa nyebabake wong diwasa. TO Sega Kayane wani banget karo mripate Kulon, mula ilang kanthi stroke ing versi PAL lan NTSC-USA.

 

Jolly Roger - Banjo tooie

Roger guyonan

Bartender gay iki muncul Banjo Tooie lan dikirim menyang Banjo wis Kazooie nggoleki kekasih transferite. Ora bakal ditambahake maneh, kajaba sing sampeyan ngerteni, Banjo Tooie yaiku game sing dikembangake dening langka lan Originally diterbitake dening N amba kanggo Nintendo 64.

 

Elang - Pejuang Jalanan

Eagle

Pejuang iki saka Street Fighter ngalami metamorfosis. Sepisanan, Capcom inspirasi saka karakter Petrov saka film seni beladiri Gesang Fury (1972), dibintangi legendaris Bruce Lee. Kita kudu ngenteni Capcom vs SNK 2 kanggo ndeleng maneh Eagle lan ngontrol kaping pisanan, lan ing kalodhangan kasebut, desain karakter minangka penghormatan kanggo para penyanyi Ratu, Freddie Mercury, lan homoseksualitas dheweke dibayangake ing frase kemenangan nalika ana anggukane band rock Inggris ("pertunjukan kudu terus", "ora ana wektu kanggo wong sing kalah") utawa sawetara ukara kayata "njaluk ngapura. Aku ora seneng karo wanita enom.

 

 


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)