Papat utilitas Google sing sampeyan ora ngerti

Google

Google luwih saka mesin telusuran, lan sampeyan kudu ngerti. Nanging, kita ora bisa ngerti kabeh utilitas alat sing kasedhiya ing internet. Aja padha sumelang, iku tujuane kanggo rekan-rekan ing Actualidad Gadget, nglegakake penasaran lan mulang babagan cara paling migunani saka gadget Apa sampeyan ngerti manawa Google duwe kalkulator, penerjemah, kamus lan liya-liyane? Dadi wayahe sinau cara nggunakakeSaka browser sing padha, kita bisa nindakake tumindak sing paling klasik kanthi ngeklik "Telusuri ing Google". Aja lali sepuluh utilitas Google sing sampeyan ora ngerti (utawa yen).

Lan intine yaiku mesin telusuran Google dadi cerdas suwe-suwe. Tim pangembangane uga nyoba mangsuli pitakon paling gampang sajrone urip saben dinane, lan iki kabeh fungsi Google sing bakal mbukak cangkeme:

Google nduwe browser statistik umum

Statistik tanpa wates kanggo gawe marem isi karya, utawa mung kanggo kepenak babagan topik. Telusuri Google "Data Publik Google" (Google Public Data Explorer) lan priksa statistik kasebut saka sumber resmi sing paling khas.

Mesin telusuran penerbangan paling cepet

Vueling

Kita asring nyiksa Skyscanner lan eDreams, nanging kita ora ngerti manawa Google duwe mesin telusuran penerbangan terintegrasi sing bakal nggawe urip luwih gampang nalika ngatur lelungan. Kita kudu nulis «Penerbangan» ing Google lan alat perbandingan rega sing intuisi banget bakal mbukak, ing telusuran kaping pisanan, ing endi kita bisa ngetik data sing paling relevan kanggo dibandhingake kanthi sekilas.

Nyawang langit karo Google Sky

Google Maps lan Google Earth wis nggampangake urip kita minangka kasunyatan. Nanging bisa uga sing sampeyan ora ngerti yaiku kita uga bisa nganalisa langit karo Google, amarga iki bakal digoleki «Google Sky»Ing browser lan bakal mbukak pemetaan langit sing luar biasa.

Komparator nutrisi

Ya, atlit lan diet bakal luwih gampang nggunakake alat mesin telusuran sing ora dingerteni iki. Sampeyan bakal bisa mangan luwih sehat yen nindakake telusuran kaya: «Pira kalori sing ana ing bir?«. Kanthi cara iki, konten kalori sing tepat saka produk sing pengin dijupuk bakal dibukak ing asil pisanan lan kanthi cepet.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)