Serangan DDoS paling anyar ngilangi data transfer data

Serangan DDoS

Akhir-akhir iki ana akeh perusahaan lan multinasional sing ngerti kepiye umume nampa Serangan DDoS, Penyebaran Layanan sing Disebarake, menyang servere. Sejatine, kanthi serangan iki, sing digoleki yaiku nindakake nomer akses panjaluk sing nyengsemake, luwih akeh jumlah, luwih akeh kemungkinan sukses, dadi target siji. Amarga tumindak kasebut, server utawa target sing dimaksud ambruk amarga ora bisa ngolah kabeh sekaligus lan mandheg ing layanan.

Kaya sing sampeyan ngerteni, iku teknik sing priori gampang banget digunakake lan biasane sing dipilih minangka pilihan pertama para penjahat cyber sing ngupayakake supaya server ora mandheg dienggo. Miturut laporan paling anyar sing diterbitake dening Arbor Networks, perusahaan sing khusus ing keamanan, sajrone paruh pertama 2016, serangan DDoS wis saya akeh dibandhingake taun kepungkur. Sabanjure, tarif transfer data uga saya tambah, malah ngluwihi rekor sadurunge sing diwiwiti saka 2015 nalika tarif kasebut 500 Gbps. Cathetan anyar wis ditemtokake ing 579 Gbps.

Serangan DDoS saben taun dadi kuwat lan asring.

Kepiye cara liyane, salah sawijining serangan DDoS pungkasan sing digawe wis target langsung marang server Pokémon GO, sing nyebabake masalah sambungan gedhe kanggo pangguna, nyuda proses loading lan pembekuan sajrone game. Ukuran serangan sing ditindakake sajrone seminggu yaiku 124.000, nanging target sing disenengi yaiku ing negara-negara kayata China, Korea lan Amerika Serikat.

Kaya sing bisa diwaca ing laporan:

DDoS isih kalebu jinis malware sing umum amarga kasedhiyan gampang alat sing murah utawa gratis sing ngidini nyerang. Iki nyebabake peningkatan frekuensi, ukuran, lan kerumitan serangan ing taun-taun pungkasan.

Minangka rincian pungkasan, critakake manawa serangan kaya gedhene sing nggawe cathetan transfer data ora umum, mula 80% umume ukurane cilik nganti medium.

Informasi liyane: ZDNet


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)