Tawaran serangan jantung sing saiki kasedhiya ing PlayStation Store

Tim Sony terus gumun karo kita. Pirang-pirang minggu, wiwit tanggal 3 Maret nganti 22 Maret, kita nemokake diskon dobel ing PlayStation Store. Sing ora kita ngarepake yaiku tanggal 23 Maret, bebarengan karo peluncuran peta anyar ing Telpon saka tugas: Modern Warfare Remastered, bakal njupuk kauntungan kanggo nyuda rega regane kabeh eksklusif saka konsol. Sampeyan maca kanthi apik, Sony wis milih pilihan eksklusif PlayStation sing paling penting saiki, lan iku wis nurunake rega irriosary, apa sampeyan pengin ngerti apa rega sing diarani? Aja nganti lali.

Kepiye cara liya, kita miwiti karo uncharted 4: Pungkasan Maling, Salah sawijining game sing paling apik banget ing seri kasebut lan sing disenengi Sony, saiki regane mung 18,99 euro kanggo pangguna PlayStation Plus amarga penawaran ing game digital. Diskon liyane sing ditemokake yaiku Suwene saka Kita Remastered, sing saiki regane € 15,49 (-65%) dibandhingake karo versi sadurunge. Lan game liyane sing ora bisa disaranake yaiku crita interaktif Unitll Fajar, kanthi diskon 52% kanggo pangguna PlayStation Plus.

Dheweke ora mung nawakake, yen sampeyan pengin bab liyane Pungkasan Us, sampeyan duwe left Behind mung € 4,99 (-50%), kanggo kabeh pangguna, preduli sampeyan PlayStation Plus utawa ora. Kajaba iku, sampeyan bisa entuk trilogi kabeh lan diwiwiti kanthi kriting Boten dipetakan: Koleksi Nathan Drake kanggo 16,49 euro sing konyol. Sampeyan bakal nemokake sawetara alesan supaya ora entuk diskon hebat iki saka PlayStation Store babagan eksklusif, kabeh kanggo PlayStation 4, ing antarane akeh liyane sing ora bisa dilalekake. Dadi saiki wis wayahe sampeyan njupuk sawetara langkah liwat PlayStation Store lan goleki game sing dienteni nganti regane murah.

Liyane tawaran kanggo PlayStation 4

Kita uga bakal nggawe kompilasi game liyane sing ora bisa dilalekake, nanging sing apik banget, yen sampeyan pengin ndeleng. Temenan sawetara judhul iki pancen wis mbuwang jaman, sing ora ateges judhul sing bisa sampeyan gunakake yen ana bug sing nyakot sampeyan, ayo mrana:

  • Ratchet & Clank: Kanggo € 16,49 kanthi diskon 52% kanggo pangguna PlayStation Plus
  • Dewa Perang III Remastered: Kanggo € 9,74 kanthi diskon 72% kanggo pangguna PlayStation Plus
  • Getih: Kanggo € 19,74 kanthi diskon 43% kanggo pangguna PlayStation Plus (sampeyan uga duwe versi GOTY)
  • Koleksi Udan deres lan Ngluwihi Rong Jiwa: Regane € 14,99 kanthi diskon 62% kanggo kabeh pangguna
  • Rush Gravitasi 2: Kanggo € 28,99 kanthi diskon 51% kanggo pangguna PlayStation Plus
  • Gravity Rush Remastered: Kanthi € 10,49 kanthi diskon 65% kanggo pangguna PlayStation Plus
  • Versi lengkap DriveClub kanggo PS +: € 6,99 kanggo kabeh pangguna
  • Putra Kapindho sing misuwur: Kanggo € 8,99 kanthi diskon 77% kanggo pangguna PlayStation Plus
  • Cahya Pertama sing misuwur: Kanggo € 4,74 kanthi diskon 69% kanggo pangguna PlayStation Plus
  • Pesenan: 1886: Kanggo € 10,99 kanthi diskon 72% kanggo pangguna PlayStation Plus

Iki sawetara tawaran paling apik sing bisa ditemokake ing PlayStation Store, sanajan kita uga nemokake sawetara game liyane kanggo PlayStation VR lan konten tambahan kayata Kabeh wong wis lunga menyang Raputre, utamane ing game sing sadurunge diwenehake ing PlayStation Plus, wulan apa wae.

Dheweke ditambahake ing tawaran minggu kasebut

Playstation plus

Iku dudu siji-sijine sing ana, ora bisa kliwat "tawaran minggu" ing PlayStation Store, wektu iki kanthi game bal-balan, luwih khusus Soccer Evolution Pro saka Konami, sing tetep ana € 9,99. Sejatine isih ana musim sing sithik, nanging yen sampeyan ora duwe game bal-balan amarga ana sebab, lan sampeyan seneng olahraga, iku wektu sing pas kanggo njaluk PES 2017, sanajan kasunyatane yen ing taun-taun pungkasan pamrentah Seni Elektronik FIFA dadi luar biasa.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.