7 seri Netflix penting kanggo nikmati musim panas iki

Lengganan Netflix

Yen sawetara taun kepungkur sampeyan nguripake televisi, pilihan kanthi saluran sing bisa ditonton winates banget, nanging dina iki kemungkinan sing bisa ditindakake meh ora ana enteke. Lan kanggo macem-macem saluran sing kasedhiya, kita uga bisa seneng sawetara platform streaming, kayata Netflix, ing ngendi kita bisa nikmati jumlah lan seri sing akeh banget.

Kita bakal ngrembug babagan sing terakhir dina iki ing artikel iki, lan luwih akeh sing digawe, kanthi kualitas sing luwih dhuwur, nambah popularitas. Kanggo kabeh iki liwat artikel iki, kita bakal maneh 7 seri Netflix penting kanggo nikmati musim panas iki. Sawetara sing sampeyan wis bisa ndeleng, nanging yen isih ana sing ditundha, sampeyan ora kudu nundha maneh amarga musim panas ora duwe wektu akeh.

House of Cards

House of Cards

Salah sawijining seri Netfix sing paling populer, ora mung ing Spanyol, nanging ing saindenging jagad iki House of Cards, dibintangi Kevin Spacey, ing petualangan kaping pisanan ing layar cilik. Saliyane aktor Amerika sing kondhang, pemeran seri iki pancen luar biasa, ing endi Robin Wright, Kate Mara, Michael Kelly lan Molly Parker misuwur.

Iki nyritakake babagan seluk-beluk politik Amerika, kanthi cara sing ora sopan, visceral lan tanpa jiwa, kanthi momen sing luar biasa. Cara nggawe seri, kanthi obrolan Spacey langsung karo pamirso, lan kualitas sing luar biasa, bakal nggawe sampeyan seneng wiwit wiwitan nganti pungkasan.

Siji-sijine masalah sing bisa sampeyan alami, lan sing dak alami sadurunge, yaiku Saiki ora kabeh musim seri kasedhiya ing Netflix Spanyol, dadi yen sampeyan pengin ngerti pungkasane sampeyan kudu nggoleki urip sampeyan supaya bisa ngerti.

narcos

Liyane kesuksesan Netflix sing hebat, lan sing sampeyan aja nganti lali, yaiku Narcos, seri menarik sing diceritakake babagan pedagang obat Kolombia Pablo Escobar.

Adhedhasar prastawa nyata, nyritakake kanthi cara sing cukup dipercaya nyawane salah sawijining karakter paling kejem ing Kolombia, sing bisa dadi salah sawijining wong paling sugih ing planet iki amarga adol kokain.

Durasi saka seri kasebut cukup cekak, mula isih ana akeh bab sing nyenengake tanpa ngetung nyawane Pablo Escobar. Yen, kaya aku, sampeyan pengin ngerti luwih akeh babagan urip karakter iki lan kabeh sing ana ing sekitare, sampeyan duwe pilihan uga bisa nikmati Netflix ing "Pola piala", seri sing luwih saka 70 bab nalika urusane pengedar obat-obatan kasebut diwartakake kanthi rinci..

Stranger Things

Stranger Things

Stranger Things Wis suwe kasedhiya ing Netflix, nanging nalika semana seri digawe kanggo Netflix lan ditulis lan disutradarai dening sedulur Matt lan Ross Duffer, karo Shawn Levy minangka produser eksekutif, wis dadi seri kaping telu sing paling ditonton platform streaming populer.

Ing dheweke critane dicritakake babagan bocah lanang sing ilang tanpa ninggalake jejak. Nalika digoleki, mula akeh kanca, kulawarga lan polisi lokal sing melu enigma; "Eksperimen negara rahasia paling dhuwur, pasukan paranormal sing medeni, lan bocah wadon sing langka banget."

Marco Polo

Sawetara wong sing nuduhake seri iki, kanthi judhul Marco Polo, lan petualangan karakter kondhang dikandhani, nanging tanpa mangu-mangu kita ngadhepi seri sing ora ana sing kudu ninggalake sethithik yen duwe sawetara momen bebas musim panas iki.

Setel ing XIII kita bakal bisa nggunakake sawetara lelungan sing ditindakake Marco Polo, wis ngalami masalah katresnan, gelut, konflik politik lan prastawa liyane sing akeh banget sing bakal ndadekake kita ora bisa munggah saka sofa lan ndeleng televisi nganti ngrampungake kabeh seri.

Oranye minangka ireng anyar

Oranye minangka ireng anyar

Kapal unggulan Netfix liyane ing saindenging jagad iki kepengin weruh Oranye minangka ireng anyar, sing terus nambah musim kanthi sukses banget. Ing kahanan rumit Piper chapman, manual pija de, sing pungkasan dipenjara amarga dadi kanca saka pacare lawas sing adol obat-obatan.

Kajaba iku, kahanan dadi luwih rumit nalika ukara kasebut teka 10 taun mengko, nalika uripe wis owah kanthi radikal lan karo masalah sing dheweke saiki kanca ora ngerti episode kasebut ing urip Piper. Ing kunjara, dheweke ngalami macem-macem momen, nyenengake lan nyenengake.

Sawetara sampeyan seneng crita sing rame bakal seneng seri iki sing protagonis duwe peran apik banget, paling ora, pancen tresna banget marang aku.

Breaking Bad

https://youtu.be/19336TSmOWM

Suwe-suwe dadi seri kultus, sing meh kabeh wong wis seneng, nanging yen sampeyan durung nate weruh Breaking Bad, mula aja nganti suwe. Lan crita kaya ing Walter White lan Jesse Pinkman Sampeyan ora bakal nyebabake sampeyan preduli, lan meh sampeyan bakal seneng banget.

Ing ringkesan sing gampang banget, Urip White rampung nalika didiagnosis ngalami kanker lan kanthi tujuan ora ninggalake kulawargane tanpa kakehan sumber finansial, dheweke miwiti adol metamfetamin, sing apik banget nyiapake kanthi warna sing khas amarga wis siyap dadi ahli kimia.

Mlebu pasar obat kalebu akeh masalah lan kedadeyan ing kabeh jinis. Yen sampeyan durung nikmati Braking Bad, dakkandhani supaya rampung maca artikel iki, tulis seri sing pengin sampeyan lakoni lan wiwiti saiki kanggo nikmati seri iki, sing paling ora miturut pendapat saya, minangka karya seni nyata .

Californication

Californication

David Duchovny, protagonis sawetara seri sing paling populer ing sejarah televisi, minangka aktor utama Kalifonasi ing kana dheweke main novelis seneng alkohol lan wanita, sing bakal menehi crita lan acara kanthi macem-macem jinis.

Blokane panulis nyebabake kahanan ing macem-macem jinis, sawetara sing paling ora mungkin, sing ing kasus biasane nggawe kita seneng banget minangka penonton.

Siap ngrasakake kabeh seri kasebut ing Netfix?.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Komentar, ninggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   Mode Martínez Palenzuela SAbino ngandika

    Sing paling apik yaiku wong liyo… TANPA RAGU

bool (bener)