Server EMule

Gambar saka eMule mitos

Gambar saka eMule mitos

Apa sampeyan ora duwe dhaptar sing dianyari server emule? Apa sampeyan duwe masalah karo emule? Apa dhaptar server dirampungake saka wektu ke wektu?Apa sampeyan ora ngerti carane nganyari server kanggo emule? Aja kuwatir, aku wis nemokake manual langkah-langkah kanggo nerangake babagan cara nggawe.

Yen sampeyan pangguna eMule, sampeyan bakal ngerti manawa bagean gedhe saka server eMule ora bisa digunakake maneh utawa ora bisa dipercaya. Ing kene kita bakal nuduhake cara ngatur eMule karo Server Emule sing dipercaya kanggo 2017.

Manual kanggo ngatur server eMule 2017

Preferensi server emule

Pisanan sing kudu kita lakoni yaiku bukak eMule banjur bukak Preferensi> Server. Ing wayahe jendhela ing ndhuwur bakal mbukak. Ing kothak kasebut kudu ditandhani kolom ing ngisor iki:

  • Nganyari dhaptar server kanthi otomatis ing wiwitan
  • Kontrol ID sing cerdas
  • Gunakake sistem prioritas
  • Temtokake prioritas utama kanggo server sing ditambahake kanthi tangan

Sunting server emule

Saiki, tanpa pencet tombol accept durung kita klik ing endi jarene sunting. Notepad bakal katon ing jendela anyar sing ngidini kita nambah server anyar. Ing langkah iki, sing kudu dilakoni yaiku mbusak sing katon (yen ora kosong) lan ndaftar http://site.google.com/site/ircemulespanish/descargas-2/server.met

Simpen pangowahan notepad lan sampeyan nutup. Banjur klik ing tombol Aplikasi lan OK banjur tutup jendhela preferensi eMule.

Kanthi iki kita wis siyap kabeh.

Artikel sing gegandhengan:
Klien torrent paling apik

Kepiye cara nganyari server tanpa miwiti maneh eMule?

Yen ora pengin nutup lan mbukak eMule kanggo nganyari server, kita bisa nindakake ing ngisor iki.

Nganyari server emule

Ing layar utama eMule ana kothak sing ujar Update Server.met saka URL. Salin lan tempel http://site.google.com/site/ircemulespanish/descargas-2/server.met ing kothak teks banjur pencet tombol nganyari. Lan voila, sampeyan wis duwe eMule karo server sing dianyari.

Tambahake server eMule kanthi manual

Manual server Emule

Yen sampeyan pengin nambah sawetara server eMule kanthi manual sing kudu sampeyan klik yaiku ing tab Server Anyar. Jendhela anyar bakal mbukak ing endi sampeyan bisa nyelehake IP, port lan jeneng server eMule.

Penting, sampeyan ora bisa menehi server eMule sing ora dipercaya. Ing kene kita nuduhake sampeyan a dhaptar server eMule wiwit Januari 2017 kanthi jaminan lengkap.

Apa sing kudu ditindakake yen emule ora nyambung?

Emule ora nyambung

Iki minangka pitakon sing tansah kita takon marang awake dhewe preduli apa program sing nyoba ngakses internet. Yen eMule ora nyambung, kita bakal mriksa:

  • Babagan sing biasane daklakoni nalika piranti lunak ora nyambung utawa sambungane luwih alon tinimbang sing kudu ditindakake tes kacepetan. Aku dipercaya karo web net, sanajan kadang cukup kanggo nyoba ngakses situs web apa wae (ora abot) kanggo mesthekake yen sambungan ora mudhun.
  • Iki uga penting priksa manawa ora ana piranti lunak sing ngalangi eMule. Iki ora umum, nanging nganyari sistem operasi bisa nyebabake aturan firewall diganti lan miwiti ngalangi apa-apa sing ora dicekal sadurunge nganyari. Yen eMule ora nyambung, kita bakal pindhah menyang setelan firewall lan priksa manawa kita wis menehi akses.
  • Bab liya sing bisa mbantu sampeyan nyambung yaiku ngganti server. Server bisa crash lan kadang solusine gampang kaya klik kaping pindho ing server liyane.
  • Mule pancen capricious lan bisa digunakake kepiye lan kapan sing dikarepake. Gagasan sing apik supaya sambungan sampeyan luwih gampang yaiku bukak port sing digunakake ing router. Gumantung saka router kita, iki bakal ditindakake kanthi cara liya utawa cara liyane, mula luwih becik nindakake telusuran internet kanggo nindakake router sing ana.

Dhaptar server Emule Agustus 2017

Internet kebak server eMule nanging ing kene kita mung nuduhake sampeyan sing bisa digunakake.

  • eMule Security nº1 ——> ed2k: // | server | 91.200.42.46 | 1176 | /
  • eMule Security nº2 ——> ed2k: // | server | 91.200.42.47 | 3883 | /
  • eMule Security nº3 ——> ed2k: // | server | 91.200.42.119 | 9939 | /
  • eMule Security nº4 ——> ed2k: // | server | 77.120.115.66 | 5041 | /
  • Underground TV —-> ed2k: // | server | 176.103.48.36 | 4184 | /
  • net Server —–> ed2k: // | server | 46.105.126.71 | 4661 | /
  • Sharing-Devils.org No.3 -> ed2k: // | server | 85.204.50.116 | 4232 | /

Penting banget supaya ora nggunakake server sing ora ana ing dhaptar iki amarga bisa uga server kasebut kanthi file utawa program rusak utawa rusak sing kebak virus. Aja nggunakake server eMule sing ora dipercaya kanthi lengkap.

Tips kanggo eMule

Prioritas Emule

Sawetara tips migunani babagan server eMule:

  • Mung gunakake server dhaptar sing aman sing wis diwenehake
  • Yen sampeyan pengin prioritasake server tartamtu (sing paling cocog kanggo sampeyan, umpamane) sampeyan bisa nindakake kanthi ngeklik tombol nengen> Prioritas> Dhuwur. Ing gambar ing ndhuwur, sampeyan bisa ndeleng cara rampung. Kanthi cara sing padha, sampeyan ora bisa menehi prioritas sing paling sithik kanggo sing paling cocog kanggo sampeyan.
  • Nalika nggoleki server, migunani kanggo mriksa manawa ana sing duwe Ping-Jumlah rasio pangguna paling apik.

Kepiye cara nyambungake maneh eMule?

Sinau babagan cara nyambungake maneh eMule

Sinau babagan cara nyambungake maneh eMule

Soko sing bisa kedadeyan saka wektu ke wektu yaiku sampeyan bakal ilang sambungan ing eMule. Kanggo supaya ora ngganggu, sampeyan mung kudu klik Preferensi> Sambungan banjur centhang kothak Sambungake maneh nalika ilang sambungan.

Gunakake filter IP sing dianyari

emule-filter-ip

Kanggo alasan keamanan, sampeyan kudu nggunakake filter IP sing dianyari. Kanggo nindakake iki, sampeyan kudu mbukak Preferensi> Keamanan lan centhang kothak Filter server. Banjur ing kothak Nganyari saka URL Sampeyan nyakup URL ing ngisor iki http://site.google.com/site/ircemulespanish/descargas-2/ipfilter.zip

Banjur Pencet tombol Upload lan pungkasane ing Aplikasi lan OK.

Penting banget ora tau nganyari saka arah http://gruk.org/list.php.

Lan karo iki kita wis rampung karo informasi babagan server eMule. Pungkasane, kita bakal nuduhake video ing ngendi sampeyan bakal sinau cara nginstal lan ngonfigurasi eMule saka awal kanggo pangguna sing ora ngerti kepiye.

Cara ndownload torrents nganggo eMule

Emule lan kali

Oke Yen sampeyan pangguna eMule, mesthine sampeyan wis ngerti versi paling anyar ngidini ndownload file .torrent, ora? Ya ora, ati-ati banget karo iki. Pirang taun kepungkur eMule 0.60 muncul ing jaringan kasebut, miturut teori, minangka versi paling anyar. Nanging, yen mbukak situs web eMule resmi, kita bakal weruh manawa versi stabil paling anyar yaiku 0.50a. Ana apa?

Apa sing kedadeyan yaiku pangembang kaping telu ngira manawa eMule ora maju kanthi cepet, wis mutusake nggawe versi dhewe lan sing bisa ndownload arus. Kasunyatane, versi paling anyar saka piranti lunak iki ora diarani eMule, yen ora eMuleTorrent.

Sawise nerangake, sampeyan kudu tanggung jawab yen arep nginstal piranti lunak iki, nanging yen sampeyan ora kuwatir nggunakake versi eMule karo pariwara lan sing kalebu kode angkoro, ing ngisor iki aku bakal nerangake carane ndownload file .torrent nganggo eMuleTorrent:

  1. Ayo menyang kaca proyek lan download versi kanggo sistem operasi (Windows utawa macOS).
  2. Secara logis, langkah sabanjure yaiku nginstal file sing diunduh ing langkah sadurunge. Sanajan ora ana kedadeyan, aku eling maneh manawa kita bakal nginstal versi ora resmi.
  3. Langkah sabanjure gumantung saka cara kita ngatur bukaan link .magnet utawa file .torrent. Ing pikirane, apa sing bakal dak lakoni yaiku tautan tautan .magnet lan file .torrent menyang eMuleTorrent, supaya mbesuke luwih gampang. Kanggo nindakake iki, sing pertama sing bakal ditindakake yaiku nggoleki link utawa file ing internet. Ana akeh mesin telusuran kanggo .torrents, kurang lan kurang, mula sing kudu kita lakoni ing langkah iki yaiku rong perkara: temokake .magnet, klik banjur link karo eMuleTorrent lan padha karo file .torrent, nanging ing Ing kasus iki, kita kudu ndownload file menyang komputer, klik kaping pindho lan tautake menyang eMuleTorrent. Yen wis duwe file .torrent sing ana gandhengane karo program liyane, kita kudu ngganti program sing bakal mbukak kanthi ngeklik kanthi bener lan ngowahi pilihan.

Tambah torrent menyang emule

  1. Sabanjure kita bakal nggoleki telusuran ing internet. Yen sing ditemokake minangka file .torrent, kita bisa nyeret menyang eMuleTorrent kaya sing dideleng ing gambar. Yen sing ditemokake link .magnet lan wis duwe link menyang eMuleTorrent, sawise ngeklik, mbukak ing eMuleTorrent. Versi eMule duwe mesin telusuran dhewe sing bisa digunakake, yen sampeyan pengin nyoba.
  2. Sanajan ana akeh sing bisa disentuh, aku mikir yen langkah terakhir yaiku ngenteni download supaya bisa rampung sing bakal luwih cepet tinimbang jaringan eDonkey.

Download torrent nganggo emule

Video kanggo nginstal lan ngatur eMule

Yen sampeyan nemoni masalah nginstal lan / utawa ngonfigurasi eMule, ing ngisor iki video langkah demi langkah sing bakal mulang babagan cara nggunakake manager download populer iki.

Download eMule gratis

Proyek Emule

Downloader P2P eMule gratis, sanajan duweke proyek sampeyan (dudu sumber terbuka). Bisa didownload saka situs web resmi proyek, kasedhiya saka Link iki.

Kanthi iki dijlentrehake, bear ati-ati karo versi ora resmi sing njaluk sampeyan dhuwit. Ana sawetara sing ditemokake pirang-pirang wulan mengko sing ora resmi, kayata eMuleTorrent, sing bisa menehi sumbangan yen seneng sing anyar, nanging versi resmi eMule gratis.

Emule kanggo Windows 10

Lali: ora ana versi khusus eMule kanggo Windows 10. Yen sampeyan maca titik iki kanthi minat khusus, amarga eMule wiwit menehi masalah nalika nganyari versi paling anyar saka sistem operasi kanggo komputer Microsoft, nanging iki normal yen kita mikir manawa Windows 10 luwih aman tinimbang sadurunge versi. Windows.

Apa sing kudu ditindakake supaya bisa mlaku kanthi cukup yaiku ngakses opsi firewall sistem lan ngidini kabeh sambungan menyang eMule. Nanging, sistem kasebut bisa uga ndeteksi piranti lunak kasebut minangka lawang mburi.

Emule kanggo Mac

Uga ora ana versi resmi eMule kanggo Mac. Apa sing ana versi ora resmi, kayata eMuleTorrent utawa opsi open source aMule.

Apa sing bisa ditindakake kanggo nginstal eMule ing Mac yaiku nggunakake piranti lunak emulasi kaya Anggur, sing sejatine digunakake kanggo njupuk tangkapan layar eMuleTorrent saka Ubuntu (PlayOnLinux, supaya luwih pas).

Apa sampeyan ngerti aMule?

jimat

Ana pangguna sing ora seneng nggunakake piranti lunak eksklusif lan seneng nggunakake piranti lunak open source, luwih-luwih yen pangguna Linux. Iki persis karo aMule: versi open source eMule sing dirancang kanggo pangguna macOS lan Linux.

Sampeyan bisa ujar manawa ora dianyari kaya versi resmi kanggo Windows, nanging kita ora bakal nyritakake kabeh. Sanajan wis suwe ing versi sing padha, iki kedadeyan amarga durung prelu kalebu warta. September pungkasan aMule 2.3.2 dirilis kanthi akeh perbaikan, utamane babagan perbaikan bug.

Yen sampeyan nggunakake versi Linux adhedhasar Ubuntu, nginstal aMule gampang kaya mbukak terminal lan ngetik perintah sudo apt nginstal amule –y (dadi "-y" kanggo nginstal tanpa njaluk konfirmasi sawise ngetik sandhi). Yen ora, sampeyan bisa ngakses kanthi otomatis kaca resmi, download kode lan instal ing Linux lan macOS.

Endi film kanggo eMule

Download film nganggo emule

Iki minangka pitakon sing ditakokake, nanging rada mbingungake: ora ana film kanggo eMule amarga eMule dudu pamuter utawa sing kaya ngono. Sing pengin dingerteni yaiku ngendi kanggo entuk tautan kanggo ndownload film nganggo eMule.

Link kasebut diarani eD2k tautan utawa eLinks lan sampeyan bisa nemokake ing kaca kaya ing ngisor iki.

Apa sampeyan ngerti luwih lengkap server kanggo Emule? Tinggalake komentar karo sing sampeyan gunakake kanggo ndownload konten saka Internet liwat klien P2P iki.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

36 komentar, tinggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   sevilla ngandika

    Server iki terus saya ganti, tinjauan manual iki mesthi migunani.

    Salam sejatine

  2.   Ivana carina ngandika

    Matur nuwun kanggo info !!

    Salam saka Patagonia Argentina!

  3.   JESUS ngandika

    Kad isih durung bisa nggarap aku kanthi langkah kasebut

  4.   Cuka Killer ngandika

    @Senovilla sampeyan ora ngerti apa sing penting yaiku kudu golek server anyar kanggo emule saben mangkat.

    @Ivana Aku seneng banget kanggo sampeyan.

    @ Yesus uga kanggo KAD Aku ora ngerti apa sing kudu ditindakake 🙁

    Salam kanggo kabeh.

  5.   Javi ngandika

    Thanks aku edan karo server lan emule, aku wis ngalami masalah karo server ing taun 2008 lan aku ora ngerti apa sing kudu dilakoni,

  6.   Emulator saka kana lan saka kene ngandika

    LALAKEN LAYANAN. Meh ora ana server sing bisa dipercaya, dhaptar gruk.org durung dianyari wiwit musim panas, server edonkey 1 ngganti IP lan wis dimuat maneh. Nalika bisa, amarga sithik, sampeyan bakal entuk saturasi sing kurang. NGgunakake jaringan Kademlia (KAD) mung lan eksklusif. Yen kita kabeh nindakake kanthi cara iki, ing wektu cendhak, kita bakal bisa lolos saka server lan server sing khusus kanggo nginfeksi IP lan mata-mata sing mbebayani.

  7.   Rosa Maria ngandika

    Pancen menarik, sampeyan ngerti, aku ora menehi download ing komputer, saiki sampeyan bakal weruh langkah demi langkah ing kaca sing sampeyan critakake yen ora apa-apa lan yen aku sukses. Matur nuwun

  8.   Mario ngandika

    Tulung !!!!!!!!!!!!!!! Ora ana server, mung ana siji lan mesthi kebak.

  9.   lolo ngandika

    Aja mung sijine server KAD jaringan

  10.   Angelica ngandika

    TULITAKI KILLER VINEGAR ... SING BISA UNDUH EMULE INI 2009 ..
    Aku ora nduwe wong liya kanggo ngrungokake MUSIK ...
    PALING JAWAB AKU… APA AKU NGUNDUH IKI KANGGO LENGKUNG MUSIK ????? ANJING ANGELIKA

  11.   carmen ngandika

    Thanks kanggo informasi, dheweke minangka prekara cilik sing bisa dingerteni kanggo kita sing durung ngerti. Matur nuwun maneh

  12.   kenx ngandika

    Halo, aku duwe masalah karo server, mung ana siji lan aku wis nganyari lan apa sing kudu aku lakoni?

  13.   Vera Garcia ngandika

    Iki toko Grosir, matur nuwun kanthi sanget, sampeyan wis ngluwari aku saka kelip-kelip panas.

  14.   antonio ngandika

    Aku pengin duwe server sing apik

  15.   Dani ngandika

    Emule ??, nanging apa sampeyan isih nggunakake emule ??? xDD.

    Mugi urip RAPIDHARE !!!!

  16.   Inventbuy ngandika

    Pos sing apik banget

  17.   bongkokan ngandika

    matur nuwun !! migunani banget !!!

  18.   vanessa ngandika

    Aku pengin ana wong sing nulungi aku. Aku wis ndownload plus emule lan mung duwe telung server lan kabeh wis kebak. Aku wis milih, lan keamanan uga ora ana sing metu, ana sing menehi pitakon babagan cara nambah server liyane.
    Thanks in advance

  19.   Ana ngandika

    Apa sampeyan bisa nulungi aku? Dheweke nuduhake 3 server Australia, Peerates, eDonkeyServer N.2, uga duwe, sing digunakake akeh Razorbach 4.0, lan aku duwe akeh liyane, sing ngerti ora bisa dipercaya, nalika ngeklik salah sawijining, kasebut ing ndhuwur, ora ana cara. Aku mung bisa nggunakake 4 iki? Apa sing aku lakoni karo wong liya? Apa aku mung bisa duwe server iki? Aku wedi yen ora bisa ndownload film kasebut.

  20.   hehe ngandika

    hello,

    Ayo ndeleng carane sampeyan ndeleng.

    Aku seneng banget sawise tuku disk eksternal USB 1Tera, rega € 97 kalebu pajegane Pangeran Muga-muga SGAE, sadurunge diarani sepersepuluh, yen sampeyan kudu mbayar sanajan sampeyan mlebu neraka, njanjeni dheweke seneng banget kanthi 400GB. bagean file direktori Temp unit anyar iki, mung sajrone telung minggu ngunduh file tanpa gangguan, sing asline, umure umure 300 taun utawa luwih (amarga ngormati Hak Cipta) lan, dumadakan mandheg mbukak Emule, pandhu arah lan ibu sing nglairake aku. Lan aku isih ora nindakake apa-apa, Emule, sawise instal 8k lan instal XNUMXk.

    Apa ana kedadeyan karo Emule utawa aku wis ngemot layanan mandheg PC kanggo memori gratis? sing duwe 100 sambungan simultan mbuwang akeh.

    Gejala kasebut, sadurunge dipasang maneh, yaiku nalika aku miwiti Emule vsmon, firewall, lan susu wiwit retak; Ringkesan, mateni lan uripake komputer amarga ora nggatekake pengurus tugas.

    Saiki aku wis nginstal maneh Emule, dheweke wis mati kaya otak: dheweke ora nandhang sangsara uga ora nandhang sangsara; uga ora upload utawa ndownload file, mung menehi file sing dakbagi (sawetara foto saka lelungan lan spiel sing apik banget).

    Aku ngira, kita kabeh ngerti kepiye kasus terminal kaya iki. Aku ora bakal ngluwihi salah sawijining jinis "sing ora dingerteni"; nanging pahlawan utawa martir, dudu aku, uga Emule, iku kekarepane masarakat: kita pengin nuduhake lan gelem.

    Ayo seneng-seneng,

    Jeje

  21.   hehe ngandika

    Halo maneh,

    Iki bakal dadi luwih apik. Aku wis verifikasi manawa klien emule bisa nemokake kahanan sadurunge instal maneh yen nyimpen direktori "Temp" utawa apa wae sing diarani.

    Ing kasusku, aku bakal ujar manawa ana masalah yaiku aku duwe akeh file ing "Temp" sing kudu ditinjau maneh Emule, nindakake "hashing". Ana akeh banget lan bakal dipasang ing komputer.

    Saiki aku wis nemtokake "Temp" anyar ing Preferensi> Direktori> File sementara, lan aku mbukak direktori anyar iki kabeh file sing ana ing "temp" lawas, nanging kanthi paket: Aku pesen kanthi jeneng ing windows explorer lan pass wong-wong mau nganggo klompok menyang Temp anyar, kudu ati-ati kanggo pass saben wektu sing padha, amarga saben file sing didownload bisa duwe patang file sing gegandhengan; contone, 1001.part, 1001.met, 1001.met.bak, 1001.setelan, lan 1001.stats. Dheweke ora mesthi ana ing kana, nanging mesthi ana, paling ora, sing pungkasane pungkasan .part (file nyata) lan sing pungkasane dadi .met (data minimal status undhuhan file kasebut, 1001 ing iki tuladha); Aku uga mesthi nemokake sing pungkasane .met.back (mestine kaca .met yen pecah).

    Ringkesan, saiki aku duwe Emule supaya bisa mbalekake status unduh (dhaptar file sing bakal diunduh lan bagean sing diunduh kanthi apik). Iki bisa digunakake.

    Saliyane, apa sing dikandhakake babagan nyambungake mung menyang jaringan Kad, tanpa server bisa digunakake kanggo aku. Aku ngira masalahe yaiku nalika mbukak akeh sambungan (luwih saka 100) lan komputer ora ndhukung, mula Emule ngrusak file sing saiki wis dibukak.

    Ngguyu lan keplok.

    Tansah.

    Jeje

  22.   jose ngandika

    Kepiye supaya aku entuk server sing apik, bisa uga ana sing nerangake carane nindakake iki?

  23.   Inggris ngandika

    Mung matur nuwun kanggo karya gedhe.
    Aku wis nganyari server kanthi sampurna, meh rong taun ora nggunakake eMule (sanajan isih diinstal). Matur suwun kanca.

  24.   Juan ngandika

    Sampeyan wis nylametake nyawane, batang, matur nuwun, kolega

  25.   Michael Gaton ngandika

    Matur nuwun kanthi sanget kanggo informasi !!!

  26.   luis ngandika

    informasi apik banget. matur nuwun sanget !!!!!!!!!!!!!

  27.   XUANON ngandika

    Apa sampeyan bisa menehi katrangan yen aku kudu nindakake langkah kanthi ID sing dhuwur?
    Matur nuwun sanget kanggo makarya
    XUANON

  28.   Jose Andres ngandika

    Halo, aku ora entuk undhuhan, apa sampeyan bisa matur nuwun, matur nuwun

  29.   aasdasd ngandika

    Pandhuan sing apik banget, migunani banget lan matur nuwun kanthi sanget
    Aku ninggalake sampeyan seda XDD

  30.   Carlos ngandika

    Jaringan KAD ora nyambung kanggo jagad iki. Aku wis nyoba nindakake kabeh, asil = ora ana apa-apa. Mungkin ana sing duwe saran sing apik, matur nuwun

  31.   Tavo Penarol ngandika

    Kepiye cara nyambung menyang kademy? Matur suwun

    1.    edan ngandika

      Aku nggunakake Chimera 2.0 adhedhasar eMule v0.50a lan yen nyambung menyang jaringan KAD

  32.   mommaofjoahandaely ngandika

    emule, saiki bisa luwih apik tinimbang saiki ... kanthi logis mbukak port, jaringan kad, server sing digunakake lan resmi ...

  33.   Cristhian ngandika

    Apa isih digunakake? Kayane wis punah kaya Ares haha

  34.   A ngandika

    HAHAHAHA KULU WIS NEMPO ORA KETETAPAN KALAU KANGGO HAHAHAHA, KANG GOLEK NGAPAK

  35.   JOSE ngandika

    HEH Nek KANGGO KANGGO APIK