Setelan NVIDIA kanggo para gamer minangka monitor 65 inci kanthi resolusi 4k lan laju refresh 120Hz.

Saindhenging minggu iki, kita bakal ngobrol dawa babagan CES, pameran teknologi konsumen paling gedhe sing dianakake ing Las Vegas lan nalika dina kapisan, ora nuduhake taruhan para pabrikan utama ing sektor hiburan. Ing taun-taun pungkasan, NVIDIA dadi ancaman serius tumrap Intel lan AMD ing bagean grafis, sing meksa kalorone perusahaan bisa bebarengan ngluncurake solusi kanthi bathi kanthi rega sing cukup. Nanging dudu masalah kasebut. NVIDIA nembe nampilake monitor ing CES supaya para pemain bisa seneng game kasebut kanthi lengkap.

NVIDIA dadi luwih dhisik dadi format monitor sing dituju kanggo pamirsa sing spesifik banget saka tangan pabrikan utama ing pasar lan menehi layar Resolusi 65K 4-inch, HDR, refresh rate 120Hz, lan latensi kurang saka 1 milidetik. Kajaba iku, lan yen ora cukup, kompatibel karo Android TV, mula kita uga bakal bisa nggunakake minangka pusat multimedia lan nikmati seri Netflix favorit, Amazon Prime Video, HBO, kabeh konten sing wis disimpen ing komputer NAS liwat Plex utawa Kodi tanpa masalah.

Kaya ora cukup, monitor NVIDIA kompatibel karo Google Assistant, supaya kita bisa nggunakake kanthi nyaman liwat kontrol swara. NVIDIA wis kolaborasi karo Asus, Acer lan HP kanggo nindakake monitor spektakuler iki, sing uga nawakake 1.000 nits padhang lan dhukungan kanggo gamut warna DCI-P3. Maneh, lan amarga sayangé wis umum, perusahaan NVIDIA durung ngumumake rega sing bakal dimoni monitor iki utawa nalika tekan pasar. Sementara, kita bisa miwiti mikir babagan ngendi kita bakal ngawasi monitor sing luar biasa iki, yen kita wis ngrencanakake nganyari maneh sing saiki kasedhiya.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.