Poco F2 Pro: Layar liyane, kinerja luwih akeh lan rega liyane

Anak perusahaan Xiaomi diarani Pocophone rong taun kepungkur, dheweke tekan pasar Spanyol nganggo Poco F1, sawijining terminal sing nggunakake kauntungan saka bahan "ora premi" ing sasis kasebut, bisa entuk kekuwatan ing njero omah sing ora cocog karo standar sapa wae. Piranti iki kasedhiya karo tawaran rega kanggo dhuwit sing dipanggonke kanthi cepet ing sisih ndhuwur sisih ndhuwur.

Saiki POCO nyedhiyakake Poco F2 Pro piranti sing wis spesifikasi lan layar kanthi cara sing uga nambah rega. Ayo goleki fitur lan warta kanggo ngerti apa regane mbayar € 549 kanggo piranti kasebut.

Desain lan tampilan

Poco F2 Pro olèh warisan awak Xiaomi K30 Pro, sawijining terminal sing pucuke rada sudhut mlengkung ing sisihane supaya luwih kepenak dienggo saben dinane, sawijining pulau lensa bunder ing endi kita duwe papat sensor lan layar wutuh kanthi ultra- pigura sing suda ing ngarep, kita ora duwe kedudukan utawa bintik-bintik, amarga iki milih kamera ngarep sing bisa dipasang, miturut perusahaan sing tujuane yaiku nawakake pengalaman sing luwih lengkap lan immersif ing babagan game video.

  • 1200 nit padhang
  • Panganggone sisih ngarep 92,7%

Layar iki pengin dadi protagonis, salah sawijining langkah sing paling relevan kanggo model sadurunge. Kita duwe panel saka 6,67 inci diprodhuksi dening Samsung kanthi teknologi AMOLED E3 sing nawakake rasio kontras limang juta au no lan sertifikasi TUV Rheinland. Nanging, kita duwe tingkat 180Hz sensor sentuh refresh, salah sawijine absen utama ing layar iki sing ora ngluwihi 60Hz kanggo nyegerake konten sing bisa dideleng. Resolusi layar yaiku FullHD + kanthi kompatibilitas spektrum lengkap HDR10 + lan setelan lingkungan sing luwih apik.

Hardware sing cocog

POCO ora pengin nyepetake piranti keras, soko sing sabenere menehi perusahaan misuwur. Mula, kita nemokake rong versi, loro-lorone bisa ngunggah Qualcomm Snapdragon 865 sing kuat banget, nanging, kita nemokake rong versi RAM sing duwe teknologi beda, sing bakal dadi siji-sijine pilihan kanggo pangguna. Mengkono uga kanthi panyimpenan maksimal 256GB kanthi teknologi UFS 3.1 kanthi kacepetan maksimum sing kasedhiya ing pasar kanggo piranti seluler jinis iki.

  • Versi saka 8GB RAM kanthi teknologi LPDDR5
  • Versi saka 6GB RAM kanthi teknologi LPDDR4

Kabeh versi sing kasedhiya bakal kalebu konektivitas 5G, "slip" pertama saka pandhanganku karo piranti iki sing bisa ngirit kemasukan teknologi ijo sing isih ijo iki lan mesthine bisa ngirangi rega rega piranti kasebut. Tanpa mangu-mangu, kalebu 5G dudu masalah kekuwatan lan angel ngerti gerakane. Sing duweni yaiku WiFi 6 sing njamin transfer data sing cukup apik saka apa sing bisa kita eksperimen ing piranti liyane sing wis duwe teknologi iki lan analisis sing sadurunge wis diterbitake.

Batere gedhe lan konektivitas liyane

Batere minangka perkara sing paling kuwatir nalika duwe piranti sing wis kabukten. POCO njamin manawa piranti sampeyan bakal digunakake rong dina lan nggunakake batere 4.700 mAh. Pratelan kasebut kayane wani, mesthine bakal njamin yen kita tekan pungkasan dina kanthi momotan sing apik, nanging ora kudu ngentekake dina liyane. Kita bakal ngisi daya 33W kanthi cepet sing bisa digunakake karo pangisi daya lan aksesoris sing ditawakake ing paket, sing kudu dielingi.

Kita ora duwe tandha pangisian daya nirkabel Qi, luwih becik ngisi daya nirkabel mbalikke. Kanggo bagean kasebut, kita nemokake NFC kanggo mbayar utawa sarana sing dikira-kira bakal menehi fitur iki lan Bluetooth 5.1. Minangka piranti lunak, diwiwiti saka Android 10 ing lapisan kustomisasi POCO 2.0, sing mirip karo MIUI sanajan ditandhani ana bedane. Kita ora duwe pangisian daya nirkabel sing pasti yen miturut panemuku luwih apik tinimbang kasunyatane chip omah sing kompatibel karo konektivitas 5G, utamane amarga meh kabeh wong bisa ngakses pangisi daya Qi, nanging umume pangguna ora bakal bisa nikmati Konektivitas 5G ing jangka menengah kanthi kahanan nyata. Kanggo keamanan, kita duwe maca driji ing sangisore layar.

Papat sensor ing mburi

Ing sisih mburi ana papat sensor sing uga ana gandhengane karo Xiaomi K30 Pro. Ana siji Kamera utama 64MP kanthi aperture f / 1.89m, bakal dikancani a 13MP Wide Angle lensa sekunder sing nawakake 123 derajat amplitudo, kanggo lensa kaping telu kita duwe 2MP lan fungsine mung kanggo nglumpukake data kanggo mode potret lan pungkasane lensa kaping papat 5MP lan ditujokake kanggo mode Macro ing jarak sing cendhak lan ing obyek sing cukup cilik.

Babagan ngrekam video, nawakake 8K nganti 30FPS lan 4K nganti 60FPS ditambah karo stabilisator digital, ora ana OIS sing mesthi bakal ngukum video kasebut kanthi nyata. Minangka kanggo kamera ngarep, kita duwe sistem sing bisa ditarik 20MP sing bakal cukup kanggo selfie biasane sing biasane dituduhake ing jaringan sosial utawa cara liyane. Sistem sing bisa ditarik iki ngidini kita njupuk kauntungan luwih akeh ing layar lan sanajan nyata-nyata memperlambat sistem pangenalan wajah, katon cukup sukses ing babagan desain.

Rega lan peluncuran POCO F2 Pro

Nganti tanggal 25 Mei ngarep, kita ora bakal bisa nampa unit POCO F2 Pro, Sing bisa sampeyan lakoni yaiku cadangan nganggo papat warna kasebut: Biru, putih, ungu lan abu-abu. Piranti iki wis nampa diskon spesial € 50 kanggo diluncurake, nanging iki minangka rega resmi kanggo sing ora duwe unit cadangan:

  • POCO F2 Pro kanthi 6GB RAM + 128 panyimpenan: Saka 549 euro
  • POCO F2 Pro kanthi 8GB RAM + 256 panyimpenan: Saka 649 euro

Bedane antara model siji lan sijine yaiku satus euro, sampeyan bakal milih sing menehi ganti rugi.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.