Shure MV5C, analisis jero mikropon serbaguna

Mikrofon lan kamera web eksternal minangka perkara sing biyen, amarga umume pangguna milih laptop sing nduweni kapabilitas, uga headphone nirkabel sing kalebu mikropon sing luwih apik. Nanging, "telecommuting", streaming lan podcasting saya suwe saya beda.

Wektu iki, kita duwe mikropon Shure MV5C, mikropon sing serbaguna banget kanthi jaminan merek sing dikenal. Kita nganalisa mikropon iki kanthi jero, kaya biasane, lan kita bakal menehi katrangan paling kuat lan mesthi paling ringkih.

Bahan lan desain

Shure wektu iki milih apa sing diarani Omah Kantoran, mikropon sing ora langsung dituju kanggo masarakat profesional, nanging kanggo "kabeh pamirsa." Ora diraguhi, telpon Zoom sing dawa lan kebak masalah iki ndadekake produsen aksesoris jinis iki nggawe solusi cerdas kanggo masalah tartamtu, sing bakal disambut. Mangkene carane MV5C iki lair, mikropon kanggo Kantor Ngarep lan konferensi video minangka merek sing padha ujar. Mula, yen duwe hulk ing desktop sampeyan dudu pilihan sing paling apik. Shure setya marang minimalis kaya sing bisa dideleng.

  • Bobot: 160 gram

Kita duwe piranti 89 x 142 x 97 kanthi kepala sing bunder kanthi total lan basis aluminium sing disikat kanthi sekrup bakal ngidini kita nyetel arah mikropon. Ing sisih mburi sirah babak iki, kita bakal nemokake port sambungan menyang USB lan Jack 3,5mm kanggo headphone. Saliyane, ing sisih ndhuwur maca logo merek lan indikator LED status mikropon. Mesthi wae, kita kudu negesake manawa nyakup kabel USB-A lan USB-C ing paket supaya ora ana masalah kompatibilitas.

Karakteristik teknis

Kita duwe piranti sing duwe wangsulan frekuensi 20 Hz nganti 20 kHz, luwih unggul tinimbang mikropon tradisional sing kalebu ing notebook. Nanging, respon frekuensi iki bisa disetel lan bakal cocog karo a tekanan swara 130 dB SPL. Saliyane, kita duwe penerjemah kondensor lan pola kardioid sing populer, ing garis produk sing biasane digawe Shure. Kita ora duwe ya, jinis filter sithik, uga ora duwe peteng lan jinis kapsul sing bisa diganti.

Mikrofon wis diatur sadurunge supaya ana respons sing rata, yaiku, utamane kanggo nambah swara. Konfigurasi meh ora ana, langsung nyambung iki Shure MV5C Liwat port USB menyang laptop nganggo Windows utawa Mac, sumber audio anyar bakal katon ing drop-down Zoom utawa Teams, kanthi efektif sing bakal dadi mikrofon Shure. Ora duwe piranti lunak sing bisa didownload (sing wis dites) mula ing wektu iki Shure milih plug-and-play, sing kudu dingerteni yen iki fokus ing Kantor Ngarep

Pengalaman editor

Kita wis ngadeg ing ngarep mikropon sing ora bakal menehi kita beda karo atusan ewu mikropon eksternal ing sembarang titik penjualan. Tujuane yaiku menehi sambungan sing cepet lan gampang, mula Shure wis rada adoh saka jagad profesional kanggo nggayuh pamirsa sing butuh banget saiki nganggo mikropon MV5C iki, yaiku pangguna sing duwe telpon liwat platform kaya Tim Microsoft saben dina. Nanging, Shure sing wis nyimpang saka fenomena sing luwih tradisional ora ateges dheweke nindakake salah.

Sanajan Shure MV5C ora menehi pengalaman panganggo apa wae sing beda karo liyane, nanging duwe kauntungan yen mung rong langkah nalika kita nelpon utawa nelpon video ing endi pihak liya bakal ngrungokake kanthi jelas, tanpa gangguan utawa jinis apa wae gangguan, sing sabenere digoleki dening Shure MV5C, nawakake jaminan lan katenangan asil sing diwenehake merek sampeyan, adoh saka pamirsa sing ngupayakake kerumitan lan fleksibilitas. Pramila Shure MV5C kita bisa ujar manawa bakal netepi kanthi tepat, ora luwih utawa kurang, karo apa sing dijanjekake.

Pitakon saiki yaiku apa utawa ora regane mbayar 105 euro yen biaya Shure MV5C iki, piranti sing, kayadene produk merek liyane, duwe rega sing luwih dhuwur tinimbang kompetisi. Kita duwe mikropon sing regane separo utawa luwih murah ing Amazon lan bakal menehi asil sing padha, sanajan ora bakal duwe jaminan Shure, dhukungan saka Shure, utawa mesthine desain lan konstruksi sing apik banget. Maneh, Shure MV5C iki minangka mic kanggo pilihan Omah Kantoran nggoleki sing paling apik.

MV5C
  • Rating editor
  • Rating bintang 4
105
  • 80%

  • MV5C
  • Review saka:
  • Dikirim ing:
  • Modifikasi pungkasan: May 22 saka 2021
  • Desain
    Penerbit: 90%
  • Kualitas swara
    Penerbit: 90%
  • Persiyapan
    Penerbit: 95%
  • Portabilitas (ukuran / bobot)
    Penerbit: 90%
  • Kualitas rega
    Penerbit: 80%

Pros

  • Bahan lan desain
  • Persiyapan
  • Kualitas swara

Contra

  • Packaging
  • Rega
 

Pros

  • Bahan lan desain
  • Persiyapan
  • Kualitas swara

Contra

  • Packaging
  • Rega

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.