OnePlus 5T kapacak ing bocor kasebut

Perusahaan One Plus sanajan ora entuk level kualitas sing bisa diarepake Nalika diluncurake paling anyar, terus kerja kanggo nawakake terminal gedhe kanthi rega sing cukup, saengga bisa njaga masarakat sing tuku terminal amarga akeh sebab. Saiki dheweke nggarap edisi OnePlus 5T lan kayane ora bakal ngenteni suwe banget.

Unit pertama OnePlus 5T wis katon ing Twitter lan Reddit, ayo goleki fitur lan desaine saka telpon anyar saka perusahaan China sing bakal nggawe pangarepan ing saindenging jagad ... apa bakal dadi edhisi sing pasti?

Telpon wis katon ing a Reddit dening pangguna AyoIng foto sing disaring iki, antara liya, kita bisa ndeleng ciri lan kemasane. Kita miwiti karo karakteristik, lan kita bakal duwe panel enem inci kanthi resolusi FullHD kanthi panel AMOLED lan Gorilla Glass 5, ya, aspek 18: 9, layar liyane Sesanti kebak ing pasar. Nanging ora mung fitur terminal sing apik.

Minangka kanggo prosesor, diiringi sawetara ndhuwur-tengah Qualcomm kanthi Snapdragon 835, uga rong jinis Memori 6 GB utawa 8 GB RAM, gumantung karo kabutuhane. Kajaba iku karo memori, saka 64 GB nganti 128. Kanggo kabeh iki, bakal nggunakake Oxygen OS, sistem operasi adhedhasar Android 7.1.1 Nougat, ora saiki Oreo. Mesthi bahan kasebut bakal ana kaca lan aluminium anodized, apa sing kurang saka kualitas kanggo perusahaan iki.

Batere 3.300 mAh kanthi pengisian daya cepet uga ora adoh. Iki uga nambah gaya kamera dual kanthi loro sensor Sony IMX (masing-masing 398 lan 376) saka 16 lan 20 Mpx. Kamera ngarep uga tetep 16 Mpx, sanajan f / 1.7 kamera mburi kaget. Kita ngenteni informasi luwih lengkap kayata tanggal lan rega.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)