Sinau babagan cara nyegah karyawan Evernote supaya ora maca cathetan

Evernote

Sawetara jam kepungkur kabar kasebut tuwuh ing jaringan jaringan supaya kita ngerti manawa amarga ana pedoman privasi Evernote sing bakal berlaku wiwit Januari 2017, karyawan perusahaan bisa ndeleng kabeh cathetan sing sampeyan duwe ing aplikasi khusus iki kanggo tujuan kasebut.

Kanggo sapa wae sing ngurmati privasi dheweke, iku ora bisa dingerteni, nanging perusahaan kasebut nduweni panjelasan lan jarene banget gegandhengan «sinau mesin». Perusahaan negesake manawa pangowahan iki amarga teknologi "pembelajaran mesin" bakal bisa digunakake kanthi bener kanggo nuduhake pangguna sing paling relevan.

Supaya sampeyan bisa ngerti pangowahan ing Evernote sing wis siyap mbukak konten lan fitur sing luwih relevan gumantung saka apa sing wis disimpen ing atusan cathetan kasebut. Gagasanipun yaiku ora njelajah data kasebut banjur digunakake kanggo pariwara pariwara.

Kasunyatane, masalahe yaiku karyawan Evernote apa wae Aku bakal bisa mriksa kanggo kabeh sing wis ditulis ing Evernote. Paling ora, kita duwe cara kanggo nyegah yen sampeyan ngetutake langkah-langkah ing ngisor iki:

  • Wangsulan: Bab ingkang pisanan yaiku mlebu menyang akun sampeyan saka versi web Evernote saka kene
  • Pilihan sing digoleki iku mung ing web lan ora babar pisan ing versi seluler.
  • Kita pindhah menyang Setelan sing ana ing ikon kuning ing pojok kiwa ngisor
  • Saiki kita menyang Setelan pribadi lan ing pungkasan kabeh kita bakal nemokake pilihan «Pengalaman sing luwih apik»

Evernote

  • Kita mateni «Ngidini Evernote digunakake data kanggo nambah pengalaman »
  • Klik ing Ngirit lan siyap

Evernote wis nggawe keputusan angel ing taun iki, kayadene watesan kanggo rong piranti ing akun gratis sing bisa diselarasake kabeh cathetan.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)