Sing! Sing! Kanggo iPhone: seneng nembang karaoke karo sapa wae ing saindenging jagad

Sing! minangka aplikasi sing ngidini sampeyan nindakake versi karaoke lagu sing disenengi, nanging ora mandheg mung. Ana sawetara saringan swara sing apik banget sing kasedhiya ing aplikasi kasebut supaya sampeyan bisa katon kaya penyanyi sejati. Kajaba iku, sampeyan bisa nambah rasa seneng kanthi kolaborasi karo kanca (utawa malah wong liya) kanggo nembang klompok utawa duo karaoke.

Sampeyan butuh akun Smule kanggo nyanyi lagu karaoke saka akun sampeyan, nanging tanpa ndhaptar akun anyar, sampeyan isih bisa nikmati lagu para pangguna aplikasi liyane.Sing! nuduhake balon, lan sampeyan bisa pindhah menyang endi wae lan ngrungokake lagu sing wis dituduhake liwat aplikasi. Bar ngisor layar utama nuduhake jeneng lagu sing lagi diputer, lan sampeyan uga bisa ndeleng komentar sing wis ditampa trek kanthi mencet tombol sisih tengen paling tengen ing garis ngisor.

Yen sampeyan nggawe akun anyar ing Sing!  (bisa liwat Facebook utawa ID email), sampeyan bisa nggawe pangowahan kanthi bagean ing kaca profil sampeyan. Langkah pertama nyanyi yaiku pilihan lagu.Ana sawetara lagu gratis sing kasedhiya ing Sing!, Nanging umume lagu kudu dikunci liwat tuku ing aplikasi kanthi rega $ 0,99.

Yen sampeyan ora seneng karo lagu gratis, sampeyan bisa ngeklik tombol kasebut Gabung lagu lan gabung karo grup karaoke sing wis ana kanggo lagu sing dikarepake. Saliyane klompok lan solo, Sing! uga nawakake pilihan kanggo nindakake duet yen sampeyan pengin ngundang kanca tartamtu kanggo ngrampungake karaoke. Sawise layar nyanyi ditampilake, sampeyan kanthi manual bisa milih surem musik kapan wae nggunakake panggeser ing sisih ngisor layar.Kajaba iku, ana sawetara prasetel sing kasedhiya ing Sing! Dheweke nyetel level swara kanthi otomatis kanggo asil pungkasan sing paling apik.

Kanggo saben versi karaoke lagu sing digawe, bisa uga masang gambar album lan deskripsi lagu sing dipilih. Yen sampeyan wis nggunakake akun Facebook kanggo mlebu nyanyi!, Sampeyan bakal duwe pilihan kanggo nerbitake karya ing jaringan sosial. Sing! minangka aplikasi sing sampurna kanggo para penyayang karaoke, lan sanajan blanja iku nyeri banget ing gulu, sampeyan ora prelu duwe aplikasi iki, yen sampeyan pengin ngobrol bareng kanca. Aplikasi iki dioptimalake kanggo tutul iPhone lan iPod, lan bisa didownload kanthi gratis.

Download Sing! kanggo iOS


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)