Sistem infotainment VW lan Audi bisa diretas lan menehi akses menyang data sampeyan

sistem infotainment VW lan Audi

Sistem infotainment mobil modern dheweke wis dadi komputer lengkap ing papan. Uga, lan kaya sing sampeyan ngerteni saiki, sampeyan bisa ngakses ponsel saka layar terintegrasi. Nanging, sistem sing digunakake dening mobil VW utawa Audi - kita ora ngerti manawa kendharaan klompok VAG liyane kayata SEAT utawa Skoda - bisa uga duwe kerentanan keamanan ing sistem kasebut lan bisa diretas saka jarak adoh.

Kaya sing sampeyan ngerteni, sistem infotainment modern ora mung nuduhake konsumsi mobil, tanggal saiki, suhu utawa nalika ana kesalahan ing mobil. Ora, saiki sampeyan bisa ngatasi akeh paramèter saka jinis sistem komputer iki. Contone: ngakses lan nyetel setelan gir kendaraan; bisa nampilake pandhu arah GPS kanthi rinci; ngakses seluler lan nawakake poin WiFi.

infotainment VW

Kanthi rong topik pungkasan iki, analis a perusahaan keamanan komputer (Computest) nalika nyoba nganggo WiFi sistem infotainment sing dipasang sawetara kendaraan Audi lan VW - luwih khusus VW Golf GTE lan Audi A3 Sportback e-Tron- wis bisa ngakses sistem kasebut kanthi adoh banjur ketik akun ROOT —Superuser— sistem kasebut. Saiki, perkara sing paling mbebayani nalika analis sadhar manawa dheweke ora mung duwe akses menyang data saka mobil, nanging uga data pangguna.

Lan apa maksud kita kanthi tepat? Miturut buruh Computest, kaloro kendaraan kasebut nuduhake data sing nuduhake agenda pangguna lan bisa ngrungokake obrolan liwat sesambungan sing dikelola karo smartphone —Ing kene ora bakal ngomong babagan CarPlay Apple utawa Google Auto Android—; Kita nganggep yen liwat sambungan Bluetooth, loro sistem kasebut kapapar. Kajaba iku, saka jarak adoh bisa ngaktifake lan mateni mikropon sistem infotainment VW lan Audi.

Uga, iki ora mung kabeh. Amarga dheweke uga ngakses sistem navigasi GPS lan pikantuk cathetan lengkap babagan dununge driver sawayah-wayah. Kita nganggep mung yen nggunakake sistem pemetaan—; yen ora bakal medeni subjek.

Miturut sing nemokake bolongan keamanan iki, perusahaan mesthine kudu nemokake kerentanan kasebut kanthi nindakake tes keamanan sing cocog. Kayane kaya, Dheweke duwe janjian karo VW kanggo ngrembug babagan temuan iki, nanging dheweke ngandhani manawa perusahaan mobil kasebut ora duwe rekor masalah iki.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)