Situs paling apik kanggo ndownload buku gratis

Wacan digital

Pandemi iki ora mandheg, nanging kita ora bisa ambruk. Kanggo iki, kita bisa nggunakake akeh hobi lan nggawe kurungan iki duwe bathi, bisa uga ngrampungake seri sing wis ditundha, game video kasebut tanpa diwiwiti utawa memperkaya buku digital sing apik banget. Ora nate wektu sing ala kanggo budaya lan kanggo iki kita duwe akeh opsi gratis.

Yen kita duwe Tablet utawa Smartphone Kanthi diagonal layar gedhe, kita bisa njupuk macem-macem situs online kanggo ndownload ribuan judhul gratis. Keuntungan sing gedhe banget yen tuku buku fisik saiki angel bangetMalah kanggo tuku ing toko online, bisa uga ana masalah stok utawa distribusi. Kanggo iki, kita bakal menehi sampeyan opsi sing luwih apik kanggo njaluk saka omah lan gratis.

Promosi Editorial kanggo Konfigurasi

Sawetara penerbit paling kuat nyedhiyakake macem-macem judhul gratis kanggo nuduhake solidaritas karo populasi. Iki minangka tumindak sing apik kanggo promosi budaya ing jaman angel kaya iki.

Planet

Penerbit gedhe iki nawakake paket 11 buku kanggo promosi iki. Saliyane iki, sampeyan bakal nemokake a tanggalan ing ngendi kita bisa ngetutake sawetara kegiatan maca tambahan sing kasedhiya. Kanthi cara iki, kita tetep aktif ngawasi évolusi tawaran kasebut. Kene kita bisa ngakses.

Anagram

Ing kene ketemu 5 karya penulis diwenehi Bebungah Herralde, kanggo ngakses undhuhan liwat platform sing mbagekake buku kanthi digital, kayata iBooks, Amazon, Google Play lan sawetara liyane. Kene kita bisa ngakses.

Norma

Luwih saka rong puluh karya sastra pemuda Iki minangka bagean saka penawaran sing ditawakake penerbit iki kanthi gratis. Kanggo wong enom sing pengin medhot sambungan saka YouTube lan Netflix. Ora gampang golek tautan kanggo ngakses, sampeyan bisa nemokake kanthi ngakses bagean "sumber daya liyane" bagean "sumber daya", kasedhiya ing tab saben judhul. Kene kita bisa ngakses.

Buku Roca

Penerbit iki nawakake babagan iki 14 judhul macem-macem literatur sing hebatJudhul iki cukup penting lan bakal kasedhiya nganti 7 platform distribusi sing beda. Kene kita bisa ngakses.

Errata Naturae

Rong puluh buku sing nggawe pilihan iki ditawakake gratis kanggo didownload ing format PDF ing situs web resmi penerbit. Saka crita utawa teks dystopian kanggo nggampangake pertimbangan kritis lan uga sawetara judhul bocah minangka bagean saka kategori sing kasedhiya kanggo promosi iki. Kene kita bisa ngakses.

Buku Amazon

Cara liya kanggo ngakses buku kanthi gratis lan legal

Ing kene kita bakal rinci platform sing paling penting kanggo distribusi karya sastra, sing saliyane duwe tawaran mbayar tanpa wates, dheweke duwe katalog pilihan gratis sing gedhe. Sanajan iki dudu promosi amarga kahanan saiki, nanging soko sing bisa ditemokake ing saindhenging taun.

Amazon

La nyimpen kaunggulan par ing bidang sastra digital, ing ngendi kita bisa nemokake tawaran apik babagan Kindle ebook gratis. Klasik sastra ing basa kita, kayata karya dening Cervantes, Lorca utawa Miguel Hernandez… Lsp. Kita uga bisa nemokake karya manca diterjemahake menyang basa kita, sanajan sampeyan ngerti sawetara basa, sampeyan uga bisa ndownload nganggo basa liyane. Kene kita bisa ngakses.

Amazon, saliyane duwe tawaran buku gratis, nawakake luwih akeh judhul yen sampeyan dadi pelanggan Amazon Prime, mula sampeyan bakal duwe diskon kanggo tuku Kindle Paperwhite kita wis nganakake ulasan Kene, kanggo seneng kabeh buku digital.

Archive.org

Ing situs web iki, kita bisa nemokake luwih saka 18.000 buku ing basa Spanyol  saengga kita bisa konsultasi karo Internet. Duwe buku kanthi macem-macem basa, kanthi total 1,4 yuta buku. Dheweke nundha proses tunggu utang sajrone karantina. Kita bisa download gampang akeh konten, kalorone ing PDF minangka ePUB, judhul sing paling narik kawigaten sampeyan, minangka salah sawijining sumber budaya tulis paling jembar sing bisa ditemokake. Kene kita bisa ngakses.

Ayo diwaca

Ing kasus iki layanan pembayaran ing langganan saben wulan, sanajan kita bisa ngakses Nyoba gratis 30 dina. Kita bisa nemokake luwih saka 1000 judhul sing ditulis uga buku audio, soko sing kepenak banget yen ora pengin mripat ing wayah wengi. Iki diklompokaké ing antarane para penjual, klasik lan barang sing paling apik. Kita duwe aplikasi kanggo iOS minangka Android. Kita duwe Kene akses menyang situs web sampeyan.

Buku pitunjuk

Ing kene kita bisa nemokake ewonan klasik sing nyebar kanthi bebas domain umum, kita duwe macem-macem judhul. Dheweke diklompokaké dadi kategori. Dheweke dipisahake karo sing duwe fiksi utawa dudu saka judhul medeni kanggo mbantu lan pendhidhikan. Kene kita bisa ngakses.

Nubic

Layanan pembayaran adhedhasar langganan liyane kanggo distribusi buku, majalah lan pandhuan wisata. Nanging, duwe Nyoba gratis 30 dina. Nduwe aplikasi kanggo iOS y Android dadi bakal luwih gampang kita ngakses saka piranti nganggo sistem operasi kasebut. Kita uga bakal duwe akses saka tablet, pamaca buku elektronik lan komputer. Kene kita bisa ngakses situs web sampeyan.

Kertas putih kindle 2019

 

 

Budok

Wektu iki minangka layanan sing ditemokake ing pasar panulis independen sing nyunting judhule dhewe. Wis bagean tartamtu sing kabeh sing duwe pilihan download gratis diklompokake ing format digital. Amarga meh kabeh dipérang dadi kategori, ing antarane bisa dideleng biografi, humaniora lan sejarah, nganti puisi utawa psikologi. Kene kita bisa ngakses situs web sampeyan.

Infolibros.org

Maca, sinau lan tuwuh minangka tembung sing cocog. Dipérang dadi 3 bagean, «buku sing disaranake "," buku lan teks ing PDF "lan" sumber daya kanggo nambah maca ", topik sing disenengi karo pilihan buku, nawakake buku lan bahan sing dilisensi gratis Creative Commons (Iki minangka organisasi nirlaba sing khusus kanggo promosi akses lan ijol-ijolan budaya) sing kasedhiya ing internet. Kene kita bisa ngakses situs web sampeyan.

Disaranake nggunakake buku elektronik sing ora nggunakake sumber cahya biru amarga cahya mburi yen pengin maca wengi, amarga iki bisa nyebabake kita mripat lan insomnia. Yen kita ora duwe piranti saka jinis iki kita bisa milih nggunakake filter cahya biru utawa mode maca sing saiki nggawa meh kabeh piranti.

Amazon


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.