Situs web YouTube wis ngidini sampeyan ndeleng video vertikal tanpa garis ing sisih

Akeh pangguna sing ngrekam video kanthi vertikal, sanajan dudu format sing paling cocog kanggo bisa nikmati ing layar sing luwih gedhe, tanpa dipikirake televisi utawa monitor kita ora bisa muter supaya bisa ndeleng layar video kanthi lengkap. Sawetara situs web sing misuwurake format video iki, sing meksa YouTube adaptasi.

Platform video unggulan YouTube, kaya sing wis ditindakake Facebook lan Instagram, bubar nganyari platform kanggo miwiti nampilake video kanthi vertikal kanthi ukuran sing luwih gedhe, ngilangi band ireng sing seneng sing nate ngiringi jinis video kasebut.

Ing gambar ing ndhuwur, kita bisa ndeleng kepiye ditampilake saiki video kanthi format 4: 3, format sing nganti saiki uga nuduhake loro garis ireng ing sisih tengen lan kiwa kanggo menehi ganti rugi format 16: 9. YouTube wis nggedhekake ukuran video sing ditampilake kanggo ngilangi rong garis kasebut supaya ora ana bagean video sing ilang.

Ing video sing dijupuk kanthi vertikal, YouTube nggunakake taktik sing padha kanthi nggedhekake ukuran video lan nyopot loro batang ireng. Kita bisa ndeleng asil ing gambar ing ndhuwur. Sanajan bener, bedane kasebut ora bisa ditemokake, kamulyan ora bisa ditindakake ing komputer desktop.

Kanthi pangowahan anyar iki, amarga ukuran video ditambahi, bakal luwih angel menehi komentar babagan video nalika nonton, gumantung saka resolusi peralatan. Kaya sing asring dialami jinis pangowahan kasebut, umume njupuk sawetara wektu kanggo nggayuh kabeh pangguna lan umume normal ing jinis fungsi anyar iki, mesthine ora kabeh video bakal ditampilake kanthi bener ing format anyar.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.