Analisis skala Skala Komposisi Xiaomi Mi 2 skala

Skala Komposisi Awakku 2 sampul

Wektu iki kita wis bisa nyoba maneh produk Xiaomi. Pabrik sing, kaya sing wis dingerteni, ngluwihi smartphone lan nyandhang. Lan sing ngasilake produk kanthi macem-macem alam kaya sing bisa kita bayangake. Dina iki, kita nggawa analisis produk sing wis sukses banget karo versi kaping pisanan, Skala Komposisi Mi Body 2. Sanajan dudu produk anyar ing pasar (Wis adol luwih saka setahun), aksesoris jinis iki lagi nduwe lonjakan anyar. 

Xiaomi terus nglumpukake sukses sawise sukses kanthi persentase gedhe saka produk sing digawe, lan Skala Komposisi Mi Body 2 minangka bukti yen malah skala bisa nggawe prabédan. Produk sing luwih dikarepake tinimbang sing bisa dipercaya, utamane kanggo sing mutusake ngurus awake dhewe lan nglacak evolusi fisik.

Skala Komposisi Awak 2, kontrol bobot awak lan liya-liyane

Priori, yen kita ora kenal karo jinis piranti iki, kita bisa mikir yen skala ora menehi informasi luwih lengkap babagan bobot. Sampeyan bisa nambah, entuk data bobot, lan liya-liyane. Ya ora, timbangan uga wis berkembang kanggo adaptasi karo teknologi anyar. Lan matur nuwun kanggo perusahaan kaya Xiaomi, saiki sampeyan bisa entuk akeh asil lan pangukuran ing smartphone.

Bener, ukurane nyambung menyang smartphone kita liwat Bluetooth 5.0, lan nawakake jumlah lan macem-macem data sing ora bisa dibayangake. Beda Kripik teknologi canggihuga algoritma sing ngetung paramèter adhedhasar bobot awak lan data sing dilebokake, lan a piranti lunak sing spesifik banget Dheweke menehi informasi lengkap babagan kahanan fisik awak kita.

Skala Komposisi Awak Awak 2 yaiku pelengkap sing becik kanggo ngawasi kondisi fisik lan ngontrol evolusi yen sampeyan wis mutusake nambah. Kita bakal entuk informasi karo nganti 13 metrik sing jelas babagan komposisi awak kita saiki Ngerti indeks massa awak, ing antarane data liyane, lan Goleki tips kanggo ngapikake rekor paling ala.

Iki skala Mi Body Composition Scale 2

Fisik Versi Skala Komposisi Mi Body anyar saka Xiaomi meh padha karo model pisanan. Bedane utama yaiku nggunakake bahan "premium" sing luwih akeh sing menehi gambar kualitas luwih dhuwur. Kita temokake gelas temperamen putih ing wilayah tapak. Desain sederhana uga elegan. Wis sudhut dibunderaké sing menehi kurva Gamelan lan nyenengake.

Skala Komposisi Awakku 2 ngarep

La Tampilan LED integral didhelikake ing ngisor kaca nalika skala nganggur. Lan nuduhake nalika bisa nuduhake wacan bobot. 

Skala Komposisi Awakku 2

Ing sisih ngisor, kita nemokake kothak kanggo nggabungake batre, ing kasus iki, kita bakal butuh 4 batre ukuran AAA. Sawetara batere miturut Xiaomi bisa awet, kanthi nggunakake skala "normal", luwih saka setaun.

Skala Komposisi Awakku 2 mburi

Ing njero kothak kita ora nemokake ekstra utawa kejutan. Skala kasebut dhewe, lan kothak cilik kanthi pandhuan kanggo digunakake ing pirang-pirang basa.

Pangukuran sing akurat lan kabeh informasi sing sampeyan butuhake

La Fungsi utama saka ukuran yaiku saka ngukur bobot kanthi akurat. Lan nalika mutusake ngganti urip lan panganan kanggo nambah kondisi fisik, saben gram dietung. Iki sebabé Skala Komposisi Awak Awak 2 duwe Sensor baja manganese berbentuk g kanthi presisi sing luar biasa. Saliyane bisa ngganti pangukuran antara kilo, kilogram, lsp., Kita bakal entuk informasi akurat babagan variasi bobot nganti 50 gram.

Skala Komposisi Awakku 2 bobote

Matur nuwun kanggo majeng Kripik BIA kita bisa njaluk data lengkap babagan kahanan awak kanthi informasi sing akurat lan rinci. Ing Peso, BMI, persentasi saka lemu awak, Jisim Otot, Tingkat Kelembapan, Tingkat Protein, Lemak Visceral, Metabolisme Basal, Massa Balung, Umur Fisik, Bobot Becik, Tipe Awak, lan Skor Kesehatan. Apa sampeyan ngerti babagan awak sampeyan dhewe?

Aplikasi sing nggedhekake fungsi Skala Komposisi Awak 2

Zepp Life
Zepp Life
Pangembang: Huami Inc.
Price: free+
  • Gambar Zepp Life
  • Gambar Zepp Life
  • Gambar Zepp Life

Kita mesthi ngomong babagan bedane nggunakake aplikasi dhewe sing dirancang kanggo piranti lengkap utawa Aplikasi umum sing kompatibel. Pengalaman level pangguna sing ditawakake Pasku kanggo ngontrol saben data sing bisa ditawakake dening Mi Body Composition Scale 2 iku apik tenan. Kita bisa nggawe nganti 16 profil sing beda kanggo njaga kontrol rinci babagan evolusi saben pangguna.

Skala Xiaomi kita kanthi otomatis ndeteksi saben wong sing nggunakake, yen sadurunge ndhaptar. Gawe a maca bobot lan informasi liyane, sing langsung disimpen karo kabeh data pangguna ing pitakonan. Lan nuduhake kurva evolusi ing saben parameter.

Sensor Komposisi Awakku 2 sensor

Tabel spesifikasi

Brand Xiaomi
Model Skala Komposisi Awakku 2
Bahan kaca lan plastik sing dikuatake
Conectividad Bluetooth 5.0
Kompatibilitas iOS 9.0 utawa luwih dhuwur lan Android 4.4 utawa luwih dhuwur
Unit pangukuran Kg - Lb - Jin
Baterei sing bisa diisi maneh NO
Batere 1.5V AAA
Ngukur sawetara Nganti 150 kg
Divisi skala 50 g
Dimensi X x 300 300 25 mm
Bobot 1.7 kg
Link tuku Skala Komposisi Awakku 2
Rega  
Skala Komposisi Awakku 2
  • Rating editor
  • Rating bintang 4
36,36
  • 80%

  • Desain
    Penerbit: 70%
  • Layar
    Penerbit: 50%
  • Kinerja
    Penerbit: 80%
  • Otonomi
    Penerbit: 90%
  • Portabilitas (ukuran / bobot)
    Penerbit: 60%
  • Kualitas rega
    Penerbit: 85%


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.