Sharkoon Skilller SGM3, mouse game kanthi regane dhuwit

Produk tanpa wates ngliwati tangan, otomatisasi omah, telpon seluler, macem-macem gadget ... Kita ora bisa kejawab produk game, salah sawijining produk sing paling penting dicoba amarga ngerti yen kanthi cara iki kita bisa mbantu mutusake pasar sing duwe akeh alternatif. Wektu iki, kita duwe produk saka Sharkoon, perusahaan Jerman sing duwe sejarah dawa ing komponen nggawe game PC lan sawetara wektu uga periferal kanthi rega sing cukup. Kita wis ing meja ing Sharkoon's Skiller SGM3, generasi ketiga mouse game sing saiki uga nirkabel, temokake ing review iki kabeh sing kudu sampeyan ngerteni sadurunge nimbang tuku.

Kaya biasane, yen sampeyan wis jelas utawa mutusake bakal entuk unit produk iki, disaranake sampeyan bisa tuku Amazon saka 39,99 euro (pranala), utawa nang langsung ing situs web resmi Sharkoon ngerti kanthi rinci uga macem-macem titik adol fisik lan umume kanggo golek produke. Saiki lenggah amarga kita bakal nuduhake gambar rinci babagan Sharkoon Skiller SGM3 iki, sampeyan siyap?

Bahan lan desain: Akeh banget nanging efektif

Kita nemokake mouse game kanthi desain sing cukup sober lan agresif. Perusahaan Jerman mesthi ditondoi kanthi nggawe produke katon apik nanging tanpa mlebu ing kahanan mewah sing umum ing pasar. Tikus iki duwe ukuran 124,5 x 67 x 39 mm lan digawe saka polikarbonat. Kajaba rodha gulung, sing digawe saka aluminium sing ditutupi karet kanggo menehi genggeman sing luwih apik. Kita bisa tuku nganggo papat warna, kabeh nganggo matte kanggo ngresiki lan genggeman sing luwih gedhe: Putih, abu-abu, ireng lan zaitun. Kita ngadhepi mouse sing tanpa kabel sing nyambung bobote 110 gram, entheng banget.

Kita duwe tombol sing digabung menyang kasus iki, lan bobot sing cukup apik. Ing sisih ngisor nampilake 4 bantalan gulung sing bisa diganti (kalebu suku cadang ing omah) lan Ngisi daya mouse Qi. Tombol kabeh duwe resort apik, malah panggeser tengah sing bakal ngidini kita nyetel DPI. Tikus ing sisih tengah dipimpin dening logo Sharkoon sing padhang kanthi liwat LED RGB sing uga bakal digunakake minangka indikator batere lan mesthine minangka indikator DPI sing dipilih. Kita bisa nyetel paramèter lampu LED liwat piranti lunak sing kasedhiya kanggo diunduh (pranala).

Spesifikasi Umum lan Tombol sing Kasedhiya

Kita nemokake mouse sing nawakake panggunaan sing apik ing level "game" lan kanggo panggunaan saben dinane, kanthi pribadi, aku wis nggabungake saiki supaya bisa kerja lan muter ing wektu sing padha, ora nemokake watesan ing aspek apa wae, desaine dadi sopan uga agresif, ngidini sampeyan nggunakake saben dina saben dina tanpa rasa ora nyaman. Nduwe adaptor nirkabel 2,4 GHz, USB khas tanpa embel-embel, ditawakake liwat sensor optik minimal 600 DPI lan maksimal 6.000 DPI yen kita bakal nyetel nggunakake panggeser, chip sing ngontrol piranti kasebut yaiku ATG4090 kanthi tingkat maksimal Polling 1.000 Hz lan a Jarak maca 2 milimeter. Iki kompatibel karo Mac lan Windows, sanajan piranti lunak "game" bakal mbukak ing Windows.

Kita duwe total pitung tombol ing antarane tombol utama, slider DPI sing uga tombol, sing ana ing rodha lan loro-lorone. Tombol sisih yaiku OMRON lan kabeh mau bisa diprogram liwat piranti lunak sing dituduhake. Dheweke siyap kanggo tahan ora liya 10.000 yuta klik, dadi sampeyan ora bakal nemoni masalah.

Ing macem-macem yaiku rasa: Ngisi kabel, nirkabel lan malah ngisi daya Qi

Kita kanthi jelas duwe Skiller SGM3 iki sing regane kurang saka 40 euro kanthi teknologi pangisi daya nirkabel Qi, dadi mat sing duwe kapasitas iki bakal nyegah mbuwang batere 930 mAh ora kurang, sing nawakake otonomi saka 40 jam udakara lan ing tes kita disetel karo kasunyatan, menit munggah, menit mudhun, gumantung karo konfigurasi RGB LED, panggunaan lan paramèter liyane. Nanging, sing paling murni bisa ndeleng ing cacat nirkabel lan sambungan nirkabel cacat dienggo, lan sanajan ora nawakake wektu tundha, iki uga bakal nyukupi kabutuhan sampeyan.

Yen kita nganggep trep kita bakal bisa nggunakake liwat sambungan MicroUSB menyang USB, kalebu kabel braided kanthi udakara 1,5 meter Miturut pangukuran, dilapisi emas lan bakal nyedhiyakake sambungan maksimal tanpa gangguan uga otonomi permanen. Kabeh bakal gumantung karo kabutuhan lan cita rasa, ing kasus iki aku milih milih nggunakake versi nirkabel lan asile wis marem.

Pengalaman pangguna lan pendapat editor

Kaya sing dakkandhakake sadurunge, aku nggunakake mouse iki kanthi ora jelas ing macOS kaya ing Windows, aku kudu ujar manawa ing Windows, berkat piranti lunak sing disedhiyakake, pilihan luwih akeh, nanging ing macOS aku kudu nggunakake sawetara acara kanggo nyunting lan nulis karya saben dina, tanpa masalah. Minangka fungsi utamane yaiku game, Kanthi setelan piranti lunak sampeyan entuk pengalaman sing cukup apik, angel dipercaya yen regane «mung 40 euro» nalika kompetisi nyedhiyakake fitur sing padha meh kaping pindho, ing kene Sharkoon pengin metu.

Contra

  • Aku kangen opsi gulung rodha
  • Bisa uga ana tombol sisih liyane
  • Ndhuwur karet apik, nanging ora sisih

Pros

  • Isine kothak sing apik, kabeh dipikir kabeh
  • Kualitas bahan lan keypad
  • Piranti lunak sing wis disetel kanthi apik
  • Qi daya lan otonomi sing gedhe

Cetha manawa dudu sing paling apik utawa luar biasa, uga ora ana niat Sharkoon sing katon milih publik sing paling serius, nanging ergonomis cukup kanggo dadi nyaman kanggo kabeh tujuan, desain apik lan bahan cocog karo rega produk. Utamane nyorot pamilih DPI lan presisi roda. Ora perlu dicritakake, mouse ngluncur kanthi lancar uga tanpa pad mouse lan aku durung nemoni masalah panyambungan utawa akurasi sajrone nyoba.

Sampeyan bisa entuk saka 39,99 ing INGKAH INGKANG kanthi garansi sing ditawakake Amazon lan sampeyan bakal entuk ing omah mbesuk.

Sharkoon Skiller SGM3, ngisi daya nirkabel lan pilihan kanthi rega sing larang
  • Rating editor
  • Rating bintang 4.5
39,90
  • 80%

  • Sharkoon Skiller SGM3, ngisi daya nirkabel lan pilihan kanthi rega sing larang
  • Review saka:
  • Dikirim ing:
  • Modifikasi pungkasan:
  • Desain
    Penerbit: 90%
  • Kinerja
    Penerbit: 90%
  • Software
    Penerbit: 80%
  • Otonomi
    Penerbit: 90%
  • Portabilitas (ukuran / bobot)
    Penerbit: 85%
  • Kualitas rega
    Penerbit: 85%


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.