Samsung SmartCam anyar sing bisa ngawasi omah ing 1080p disaring

Samsung Smart Cam Kab

Samsung minangka perusahaan sing bisa ngejutake kita nganggo kabeh jinis piranti, lan ora mung piranti seluler. Bukti kasebut minangka bocor sing kedadeyan ing sawetara jam pungkasan liwat situs web Buy Best, ing endi a kamera keamanan anyar, dibaptis nganggo jeneng SmartCam.

Ing wayahe artikel kasebut ditampilake kanthi label minangka "Bakal didol saiki"Sanajan saiki perusahaan Korea Selatan durung resmi nampilake piranti anyar iki. Gambar kanthi kualitas sedheng sing bisa dideleng ing kaca web pancen apik tenan, sanajan meh bisa ndeleng ciri lan spesifikasi kasebut.

Antarane liyane, sesanti wengi inframerah sing ngidini sampeyan ngrekam ing tengah wengi kanthi jarak sing cukup. Uga duwe sensor CMOS sing nawakake resolusi 1080p, kanthi zoom 10x, jangkauan dinamis sing amba banget lan kemungkinan ngrekam audio liwat mikropon terintegrasi.

Keuntungan liyane Samsung SmartCam anyar saka Samsung, sing mesthi bakal ditampilake lan diluncurake ing pasar ing sawetara dina mbesuk, yaiku ngidini ngrekam mung nalika gerakan dideteksi, ngirit jam lan jam video sing ora perlu.

Ora ana sangsi manawa SmartCam iki minangka piranti sing apik banget, utamane kanggo kabeh wong sing seneng ngontrol kabeh. Saiki, kita durung ngerti luwih akeh rincian babagan peluncuran Samsung mbesuk iki, nanging nalika kita kenal, aja ragu manawa kita bakal terus ngandhani.

Apa pendapat sampeyan babagan Samsung SmartCam anyar sing bakal ditampilake kanthi resmi ing sawetara dina mbesuk?.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)