Ponsel cerdas CAT S31 lan S41 anyar, telpon paling angel kanggo pangguna sing nuntut

Nalika kita mutusake tuku smartphone utawa liyane, kita mesthi biasane nolak resistensi kasebut. Temenan, mbayar rega sing ditemtokake pabrike pungkasan nggawe kita wedi yen ana kacilakan sing bisa nyebabake piranti kita rusak, lan jelas tanpa jaminan.

Amarga masalah kasebut, ana pasar kanggo piranti sing diklasifikasikake minangka tahan, resistensi kanggo tes kabeh sing bakal tahan saka kacilakan sing bisa diduweni. Dina iki kita nggawa sampeyan sawetara smartphone CAT sing paling tahan, sing ndeleng piranti wis diperbarui supaya wong sing nuntut bisa gawe kepenak tuku sing migunani lan tahan. Sawise mlumpat, kita menehi kabeh rincian sing anyar CAT S31 lan CAT S41, salah sawijining piranti sing paling tahan ing pasar miturut jaminan CAT, ing pabrikan utama alat konstruksi profesional lan peralatan industri.

Kaya sing wis sampeyan ngerteni, kita bakal ngadhepi smartphone khusus bangetMiturut panemuku, dheweke dudu smartphone kanggo pangguna "normal", dimangerteni normal kaya pangguna sing ora ajeg ing skenario smartphone bisa kena bebaya. Sampeyan bisa ndeleng ing video sadurunge, ora ana smartphone CAT ing meja ing kantin, utawa ing mobil subway (sanajan mesthine bisa mbebayani), CAT ana ing lapangan, ing gunung, ing karya….

CAT S41, jarak menengah sing tahan

Fokus karo rong model anyar sing ditampilake, kudu dingerteni manawa tanpa dipikirake CAT S60 sing ditampilake sawetara wulan kepungkur (model sing misuwur nganggo kamera termal), S41 iki teka kanggo ngganti S40 lawas lan dadi tengah-tengah smartphone saka perusahaan: S60 minangka high-end, S41 jajaran tengah, lan S31 low-end. CAT S41 karo Sertifikasi IP68, kabeh konektor anti banyu lan sanajan kabeh dilindhungi tutup plastik, iki kanggo nyegah cairan sing angel dicopot supaya ora tetep ana ing njero piranti. 

Smartphone kanthi prosesor sing cukup kuat MTK P20 MT6757 2,3 GHz okta-inti, 3 GB RAM lan 32 GB panyimpenan internal. Otak sing didhukung dening Android Nougat lan miturut apa sing dicritakake, muga-muga bisa terus dianyari tanpa masalah ing sistem operasi Android versi sabanjure. Layar saka 5 inci nganggo Gorilla Glass 5, lan miturut apa sing dicritakake, dicoba nganggo beton 1.8 meter ing beton. Mesthine kudu dikandhani, ya iku smartphone sing tahan banget (tahan tumiba, tahan banyu, tahan cairan ...) nanging bakal dakkandhakake yen sampeyan pengin ngilangi sampeyan bakal break, yaiku tahan saka kacilakan saben dinane, jelas wis dadi dibangun ing plastik bakal luwih tahan tinimbang iPhone kanthi tutup kaca.

Tanpa mangu-mangu, salah sawijining perkara sing paling apik babagan CAT S41 iki yaiku kemungkinan nggunakake Batere 5000 mAh supaya bisa ngisi daya piranti liyane (kanthi kemungkinan nggunakake pangisian daya cepet kanthi nyelehake S41 ing mode turu), yaiku, gunakake CAT S41 minangka powerbank kanggo piranti liyane, ana gunane nanging saka pandhangane ora pati migunani (regane redhundhansi), dakkira pungkasane naleni kabel karo piranti liyane kanggo ngisi daya iku ora produktif.

CAT S31, luwih murah kanthi ciri khas sing padha

Ngganti model kasebut, kita fokus ing CAT S31, smartphone sing bakal diklasifikasikake ing kisaran CAT sing kurang, ya bisa uga duwe sipat sing padha karo kakange CAT S41 kanthi rega sing luwih murah. CAT S31 iki nduweni tampilan 4,7 inci dilindhungi Gorilla Glass 3 sanajan dheweke ngandhani manawa uga dites tumiba ing jawah luwih saka siji setengah meter (nduweni sertifikasi resistensi sing padha karo S41). Dheweke wis dipasang prosesor Qualcomm Snapdragon de inti kotak ing 1,3 GHz, diiringi 2 GB RAM lan 16 GB panyimpenan internal. Ya, fitur sing luwih ala nanging pungkasane sampeyan bakal nggunakake piranti iki kanggo apa sing bakal digunakake, kanggo kahanan sing mbebayani, mula aku rumangsa yen sampeyan nggoleki smartphone sing tahan.

Apa aku tuku CAT S31 utawa S41?

Kanggo pitakonan emas babagan apa kanggo tuku utawa ora CAT S31 utawa S41 sing anyar, wangsulane gumantung, gumantung karo akeh prekara. Kita ngadhepi piranti sing regane ora regane larang banget (384 euro kanggo CAT S41 lan 329 euro kanggo CAT S31), prekara sing bisa nggawe dheweke enak, nanging uga kudu nimbang kahanan sing ana ing saben wong. Aku nganggep iki minangka piranti sing apik kanggo sapa wae sing bisa digunakake ing pakaryan, gaweyan sing, kaya sing wis kita gunakake, mbebayani tumrap piranti kita, CAT minangka merek referensi, lan sampeyan bakal duwe piranti sing tahan.

ing CAT S31 lan S41 minangka sawetara piranti paling angel ing pasar (tanpa mikir liwat truk) lan iku minangka pilihan sing apik yen sampeyan mikir piranti sing resisten, yen ora, sampeyan bakal tuku piranti sing paling laris liyane. Amazon lan MediaMarkt minangka distributor resmi lan dheweke bakal teka ing negara kita ing wulan ngarep, dadi sampeyan ngerti, pambiji ciri lan kabutuhan.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.