10 smartphone nganggo kamera paling apik ing pasar

LG

Dina iki Smartphone wis apik banget ing meh kabeh spesifikasi, nanging utamane ing kamera. Piranti seluler pisanan sing nggegirisi pasar nganggo kamera dirilis nganggo siji utawa rong megapiksel lan saiki wis apik nganti wates sing ora diduga, kanthi jumlah megapiksel liar lan komponen sing bisa dideleng ing sawetara kamera kompak ing pasar.

Amarga asil dandan iki, pangguna bisa njupuk foto kanthi kualitas apik nganggo piranti seluler. Yen sampeyan mikir ngganti piranti seluler lan sampeyan nggoleki kamera nganggo kamera sing apik, ing dhaptar sing digawe dina iki, 10 smartphone nganggo kamera paling apik ing pasar, supaya mengko sampeyan bisa milih nganggo kabeh data, sanajan mesthine faktor-faktor penentu liyane bakal dimainake, kayata rega.

Apa aspek kamera smartphone sing kudu dideleng?

Sanajan akeh sing percaya manawa jumlah megapiksel minangka karakteristik sing paling penting nalika njupuk foto sing apik, iki ora kedadeyane.. Contone, sawetara piranti seluler kanthi piksel paling dhuwur sing kasedhiya ing pasar durung bisa diselehake ing dhaptar 10 smartphone kasebut kanthi kamera paling apik ing pasar.

Saliyane akeh megapiksel, penting supaya piranti seluler dilengkapi sensor sing apik, lensa sing apik, utawa pangolahan gambar sing dijupuk kanthi optimal.

Sampeyan uga penting banget supaya ndeleng aperture maksimum kamera nalika milih smartphone. Parameter iki nuduhake jumlah cahya sing bisa mlebu ing sensor. Sampeyan kudu sabisa-bisa supaya bisa ngomong babagan kamera f / 2.0 utawa f2 sing apik.

Ana luwih akeh spesifikasi sing kudu kita deleng, nanging tanpa mangu-mangu utamane yaiku. Elinga yen 41 megapiksel utawa malah 82 megapiksel bisa dadi luwih elek tinimbang kamera 8 megapiksel sing diiringi sensor sing apik lan lensa sing apik.

LG G4

LG G4

Nganti saiki ruangane LG G4, kaya sing bisa dideleng ing deleng maneh saka piranti Meh mesthi ora ana ing pasar. Karo a 16 sensor megapiksel, aperture fokus f / 1.8 lan gambar OIS 2.0 sing stabil, kita bisa entuk gambar kanthi kualitas gedhe tenan ing kahanan apa wae.

Lan kamera LG G4 bisa ngasilake gambar sing apik nalika awan, nanging uga ing kahanan sing peteng banget. Kanggo kabeh sing wis diandharake, kita uga kudu nerangake manawa dilengkapi laser fokus sing bisa ningkatake warna, sing bisa ditemokake kanthi cepet.

Kajaba iku lan kanggo ngrampungake kualitas kamera G4 sing gedhe tenan, ngidini kita nyimpen gambar kanthi format RAW, ngrekam video ing format 4K lan digunakake ing mode manual kanggo kabeh wong sing pengin maju luwih cepet lan remet kaya kamera refleks.

Samsung Galaxy S6

Samsung

Kualitas kamera Samsung Galaxy S6 iku ageng kaya sing wis kita deleng ing Galaxy S6 Eedge. Kanthi sensor utama 16 megapiksel lan aperture fokus f / 1.9 kalorone terminal Dheweke ngidini kita motret gambar ing sembarang kahanan, kanthi utawa tanpa cahya lan kanthi jinis cahya apa wae.

Kanggo bagean kasebut, kamera ngarep uga cocog karo sensor 5 megapiksel sing ngidini kita nggunakake selfie sing meh sampurna lan kanthi kualitas sing luwih apik.

Kamera Samsung Galaxy S6 lan ujung Samsung Galaxy S6 pancen salah siji sing paling apik ing pasar nalika nerangake babagan jagad Android.

Samsung Galaxy Note 4

Samsung

Galaxy Note Samsung mesthi ngegungake kamera sing bermutu lan Galaxy Note 4 ora ana sing istiméwa. Kanthi sensor saka Nomer megapiksel sing padha karo Galaxy S6 ora menehi kualitas gambar sing padha karo sing iki, nanging cedhak banget.

Yen sampeyan butuh data teknis liyane babagan kamera Galaxy Note 4, kita bakal menehi katrangan manawa sensor kasebut nduweni sensor Sony IMX240 lan stabilisator optik OIS Smart.

Sony Xperia Z3

Sony

Ora diraguhi Sony minangka salah sawijining produsen kamera paling apik ing pasar Lan kepiye cara liyane, piranti seluler bisa ditampilake kanggo kamera sing berkualitas tinggi. Ing iki Xperia Z3Akeh sing ujar manawa duwe kamera paling apik ing pasar, kita nemokake sensor gambar Exmor RS kanthi ukuran 1 / 2,3 inci lan paling ndhuwur 20,7 megapiksel sing njamin gambar kualitas apik banget.

Kajaba iku, terminal saka perusahaan Jepang nawakake mode lan fungsi sing akeh kanggo digunakake nganggo kamera lan entuk gambar sing beda lan apik banget. Minangka puncak pungkasan, sertifikasi IP67 sing dipungkasi, sing nggawe anti banyu, ngidini kita njupuk foto akuatik, soko sing disenengi akeh pangguna.

Nexus 6

Google

El Nexus 6 Iki minangka piranti seluler paling anyar sing diluncurake Google menyang pasar. Diproduksi dening Motorola kanthi a Kamera 13 megapiksel ngidini sampeyan njupuk gambar kanthi kualitas apik, lan tingkat swara sing kaget banget.

Kanggo sing paling ora mangu-mangu, Nexus iki minangka smartphone pribadiku, dudu amarga ukuran, umur batere utawa sistem operasi nanging amarga kamera sing sejatine dakkarepake ana ing level piranti Samsung, Sony utawa LG lan ing sawetara aspek malah ngluwihi dheweke.

LG G3

LG

Kita bisa ujar manawa LG G4 minangka salah sawijining terminal sing nggabungake kamera paling apik ing pasar saiki, nanging adhine, yaiku LG G3, iku ora adoh banget lan nawakake kamera berkualitas tinggi.

cunt 13 megapiksel, dual LED flash lan gambar stabil optikSanajan kasunyatane manawa smartphone iki wis luwih saka setahun ing pasar, tetep ana ing dhaptar iki amarga kualitas sing gedhe banget. Kita malah bisa menehi papan kanggo LG G2 sing wis duwe kamera sing apik sing wis ningkatake gambar sing apik.

Huawei P8

Huawei

El Huawei P8 Wis suwe banget ing pasar, nanging wis bisa nyelehake dhaptar iki kanthi menehi loro kamera sing luar biasa. Pabrikan Tiongkok saya mundhak kanthi cepet amarga biasane ana perbaikan ing piranti seluler. Salah sawijining perbaikan paling gedhe pancen wis ana ing kamera.

Ing P8 mount iki Kamera mburi 13 megapiksel kebak pilihan lan fungsi, sing uga nyedhiyakake gambar kanthi kualitas gedhe tenan. Ing sisih ngarep terminal, kita nemokake kamera 8 megapiksel, sing minangka salah sawijining ciri khas perusahaan lan ngidini kita njupuk selfie kanthi kualitas malah selfie klompok sing ora bakal kelangan kualitas iota.

Samsung Galaxy Note 3 Kab

Samsung

Senadyan wektu sing wis kliwat Samsung ngluncurake Galaxy Note 3 Lan manawa kita ana ing lawang presentasi G alaxy Note 5 sing anyar, terminal iki mlebu ing dhaptar iki amarga kamera sing mesthi misuwur ing ndhuwur model sing kurang wektu ing pasar.

Ora diraguhi kualitas paling apik ing kamera Note 3 iki yaiku gambar sing cetha lan jelas sing bisa ditindakake ing kahanan lingkungan apa wae. Ukuran sensor rada ketinggalan jaman dibandhingake saiki, nanging isih ngerti cara ngukur.

Yen ana sing pengin duwe smartphone kelas dhuwur kanthi rega sing ngguyu lan kanthi kamera bermutu, Galaxy Note 3 iki bisa dadi pilihan sing apik.

Sony Xperia Z2

Sony

Kita wis ujar ing kasus Xperia Z3 manawa Sony minangka salah sawijining pabrikan kamera paling apik, sing uga bisa nggawa pengalaman kasebut menyang smartphone. Ana akeh spesimen nanging iki Xperia Z2 minangka salah sawijining sing paling misuwur.

Sanajan wis rada suwe ing pasar kamera 20.7 megapiksel, kanthi sensor ½.3 "lan aperture f / 2.0, isih ana ing level kamera paling apik ing pasar. Kajaba iku, pangolah gambar luwih saka menehi asil sing luar biasa.

Kaya ing Galaxy Note 3, Xperia Z2 iki bisa uga duwe smartphone paling dhuwur kanthi kamera sing luar biasa kanthi dhuwit sithik.

Samsung Galaxy S5

Samsung

Kanggo nutup dhaptar iki, bisa ditemokake ing Samsung Galaxy S5 sing dipasang kamera 16 megapiksel lan nganggo cedhak ukuran sensor sing sampurna (1 / 2.6 "), saliyane pangolahan gambar sing luwih apik.

Samsung mesthi duwe piranti seluler ing pasar nganggo kamera bermutu lan Galaxy S5 minangka conto sing jelas babagan iki.

Miturut sampeyan, apa smartphone sing duwe kamera paling apik ing pasar?. Sampeyan bisa ngandhani pendapat sampeyan ing papan sing diwenehake kanggo komentar ing kiriman iki utawa liwat jaringan sosial sing saiki.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

11 komentar, tinggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   José ngandika

    Ganti judhul. Smartphone ANDROIT kanthi kamera paling apik ing pasar.

    Amarga tanpa nyelehake iPhone lan lali babagan lumia (sing nggawa kamera sing luwih apik tinimbang sing sampeyan lebokake ing kene, yen wis tuwa) sampeyan ora bisa menehi judhul artikel kaya ngono.

    Sampeyan ngetik dhaptar editor ireng, aku ora bakal maca maneh bocah. Sampeyan ora bakal duwe klik liyane saka aku

    1.    Villamandos ngandika

      Dadi, yen iPhone 6 ora metu, amarga aku nganggep lan nganggep kudune ora kudune.

      Minangka kanggo Lumia, sejatine sawetara duwe kamera sing apik banget, nanging tanpa mangu-mangu ora ana ing level sing bisa dideleng ing artikel iki. Dheweke bisa uga nawakake kualitas sing bisa ditrima nanging ing pirang-pirang kasus, dheweke ora duwe fitur lan pilihan.

      Salam lan awakmu dhewe amarga ora maca aku, sampeyan bakal kesasar banget.

  2.   Lan sampeyan ngandika

    Wirang ing iPhone 6 dudu ing dhaptar iki. Apa android sing kurang apik sing nulis omong kosong iki.

  3.   Srigala ngandika

    Sampeyan ninggalake sawetara Lumia sing menehi review babagan kabeh sing sampeyan lakoni.
    Lumia 1020, saliyane 41 mpxl, teknologi pureview lan luwih saka kabeh sing mbandhingake.
    Kajaba iku, sanajan rada tuwa, lumia 925 ...

  4.   Rafa ngandika

    Iki diolesi Samsung sing ana ing doldrum

  5.   surce ngandika

    Kanggo ndeleng kamera iPhone 6 iku apik, nanging ora kira sepira tampilan foto lan gambar sing landhep, isih 8mpx, bisa uga ana wong sing mung duwe 8mpx durung nate dianggep, nanging ora ateges nggawe iku kamera sing ala. Yen bocah kasebut ahli Android, coba dheweke nulis apa sing dingerteni, iku kaya njaluk wong nulis kiriman babagan iPhone kanggo menehi beda karo Samsung paling anyar, sampeyan ora kudu absolutist banget.

  6.   Simon Bad ngandika

    Iki karyawan sing kurang ajar utawa didol menyang Samsung. Sampah murni artikel iki, pungkasan aku maca menyang analis utawa tanggul ahli iki, tanpa mangu-mangu aku ora bakal ketinggalan apa-apa amarga wong sing golek informasi ora bias, ora pariwara murah

  7.   antonio ngandika

    Aku duwe Mi4, lan sensor 13 mpx lan aperture 1.8f / p, aku ora ngerti sebabe sampeyan ora kalebu ing dhaptar, butuh meh setaun lan asale saka s5, menehi meh kabeh wong pass ing kualitas fotografi lan dheweke malah durung milih maneh.

  8.   Roberto ngandika

    Maksudku, sampeyan sijine kamera Galaxy S5 lan ora sijine salah siji saka iPhone 6, dadi sampeyan wuta utawa durung nate nyoba iPhone 6, lan kanggo buktine ana 100 video ing YouTube sing mbandhingake kamera S5 nganggo iPhone 6 lan sing sejatine Luwih unggul, aku ora setuju karo dhaptar kasebut lan yen judhule diganti luwih apik, iki minangka kamera android paling apik lan aja ngebuta kancaku.

  9.   david ngandika

    Kamera nexus luwih apik tinimbang lumia 930, sampeyan malah ora ngarani !!! apa sing kudu diwaca !!!

  10.   Franz ngandika

    Lumia nggawa luwih akeh pilihan ing kamera tinimbang akeh smartphone sing ana ing pasar, aku duwe Lumia 640 XL lan sadurunge aku duwe Galaxy S5 lan dakcritakake manawa Lumia aku mateni kabeh sing didhaptar ing kene. Aja nganti nutup nalika nggawe artikel babagan smartphone kanthi universal, luwih becik sampeyan diarani "10 Smartphone Android kanthi kamera paling apik" amarga sampeyan mung nuduhake manawa sampeyan ora ngerti apa sing sampeyan tulis, lan umpamane ana kabeh komentar sadurunge Of mine. Sayang banget, aku ora bakal maca blog iki maneh yen kabeh wong ngobrol kaya sampeyan!