Samsung paten smartphone kanthi layar 100%

Samsung

Nganti pirang-pirang wulan Rencana Samsung ing pasar telephony pancen luwih ambisius. Perusahaan Korea dadi pimpinan saiki, nanging ngerti yen dheweke kudu berjuang kanggo njaga jabatan kasebut. Mula, dheweke terus-terusan ngupayakake inovasi anyar. Kita wis ngerti manawa perusahaan kasebut makarya ing telpon fleksibel. Saiki, dheweke kaget karo paten anyar.

Paten anyar sing didaftar dening Samsung nuduhake telpon sing ngarepe kabeh dikuwasani layar. Yaiku, perusahaan Korea duwe komitmen kanggo kabeh layar. Piranti sing digunakake kanggo merevolusi pasar.

Ketoke Samsung mesthi wis ngirim paten iki menyang Organisasi Properti Intelektual Dunia (WIPO). Dadi perusahaan ngupayakake ndhisiki para pesaing utama kanthi cara iki. Kajaba iku, amarga bocor kita wis bisa ndeleng sketsa pisanan. Kita bakal dilebokake ing gambar ing ngisor iki.

Paten Samsung

Thanks kanggo gambar iki saiki kita duwe ide kasar babagan telpon anyar merek. Kita bisa ndeleng manawa layar telpon Samsung iki biasane bisa digunakake ing sisih ngarep kabeh piranti. Dadi telpon kabeh pisanan ing pasar. Paling ora kanthi dimensi kasebut.

Kajaba iku, rincian sing menarik bisa dingerteni. Samsung wis ngrampungake sensor bekas driji ing piranti iki integral ing sangisore layar. Ana prekara sing dikabarake bakal ana ing Galaxy S9. Nanging, kayane kita kudu ngenteni sawetara wektu nganti tekan pasar.

Uga kita bisa ngamati posisi sensor frontal lan scanner iris. Dadi umume kita bisa mbayangake kaya apa ponsel Samsung iki ing urip nyata. Saiki, sing kudu dilakoni mung ngenteni luwih akeh babagan telpon. Ing wektu iki mung paten. Dadi bakal narik kawigaten kanggo ndeleng kepiye piranti iki digawe.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

2 komentar, tinggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   Jesus Barreiro Taboada ngandika

    Ora preduli apa iki? ? ? layar kaya yen njupuk udakara 180 derajat…. ? ? ? ngendi Sony lan nganggo bingkai sing aku nyopot pigada mau ...? Duh Gusti ? lan wenehi tanpa bingkai sing angel…. Pancen ..

  2.   Jesus Barreiro Taboada ngandika

    Deloken ? Layar Sony xperia xz lan Sony xperia xz 1 ing sisih mburi lan layar ing rega sing padha karo telek Samsung lan luwih awet, cepet lan elegan, lan kabeh penting sing penting, TEKNOLOGI NYATA lan dudu SAMSUNG PILTRAFFE ORA NGOMONG ORA NENG SENE Kowe ... ..? DUH GUSTI…

bool (bener)