Layar portebel 24 inci kanggo smartphone utawa laptop

SPUD

Akeh wong sing wis biasa nggarap loro monitor, aku sing pertama. Lan kasunyatane yaiku, gampang nggarap layar dobel (yen sampeyan ngerti cara nggawe), nggawe sampeyan luwih akeh produk. Iki kabeh kudu ngerti bos. Nanging, dina iki kita pengin menehi solusi kanggo masalah nggarap layar dobel nalika adoh saka omah, Layar portebel 24-inch sing dikenal kanthi jeneng SPUD iki bakal ngindhari sampeyan saka akeh masalah, aku kepengin banget ngrampungake, sanajan mengko aku wis weruh regane lan ngliwati aku, utawa ora ...

SPUD (Tampilan Pop Up Spontan) Iki layar portebel 24-inch sing dakdeleng mau esuk Microsiervos lan aku duwe kebutuhan sing gedhe banget kanggo bareng karo sampeyan. Kaya pirang-pirang perkara kasebut, isih dadi proyek. Temokake dana ing Kickstarter, mula kita ora bakal kaget yen klone Tiongkok sing luwih murah muncul ing sawetara dina mbesuk, lan kaya ngono kerjane ing China, Kickstarter minangka panyedhiya ide sing apik. Cekakipun, layar wis ngluwihi pendanaan sing dijaluk, kepiye maneh, lan bakal siyap musim panas mbesuk mung 340 euro.

Layar, saliyane fleksibel, entuk gambar proyektor sing ana ing njero, ora ana panel LCD utawa AMOLED, kayata televisi lawas. Saliyane, kasebut nduweni resolusi 1280 × 720 piksel (HD) kanthi rasio 16: 9. Kanggo menehi gambar, Kita bisa nyambung liwat HDMI utawa nirkabel, sanajan mode sing kita pilih, uga padhange, bakal nyebabake batere sampeyan tiba, sing udakara antara papat nganti sepuluh jam. Nanging, iki uga bisa digunakake kanthi langsung dipasang ing tembok, mula otonomi aja nganti serius banget mula ora bisa nggunakake.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)