5 smartphone tingkat menengah sing duwe batere lan rega

Huawei

Tuku piranti seluler saiki minangka tugas sing angel banget nomer smartphone sing kasedhiya ing pasar ora ana enteke lan meh saben dina saya akeh. Sawetara aspek sing pangguna asring ditemtokake nalika milih terminal sing anyar umume regane lan uga duwe batere sing apik supaya bisa digunakake tanpa kakehan pancegahan. Kajaba iku, akeh sing mesthi takon marang kita apa bisa ngatasi dina otonomi, sawijining prekara sing ora entuk akeh terminal kanthi nggunakake intensif.

Dina iki lan supaya luwih gampang urip sampeyan, kita mutusake nggawe dhaptar cilik sing bakal ditampilake 5 smartphone karo sistem operasi Android, kanthi rega sing apik lan batere gedhe sing bakal njamin sampeyan bisa seneng seluler anyar sedina muput lan rada suwe.

Sadurunge miwiti, kita pengin njlentrehake manawa rega sing bakal sampeyan deleng ing artikel iki, kita wis nemokake rega sing apik, nanging yen akeh banget kanggo anggaran sampeyan, sampeyan bisa mriksa artikel kasebut "7 smartphone sing bisa sampeyan tuku kurang saka 100 euro" sing wis diterbitake dina kepungkur lan mesthine bakal mbantu sampeyan banget.

Xiaomi Redmi Note 4G Kab

Xiaomi

Xiaomi Wiwit didegake ing pasar ponsel, wis ditondoi kanthi nawakake pangguna piranti seluler kanthi rega sing kompetitif banget lan uga ora mung spesifikasi sing luar biasa. Tuladha sing jelas yaiku Xiaomi Redmi Note 4G Kab sing ora bakal ngiwa meh kabeh wong sing ora puas karo total asuransi.

Sabanjure, kita bakal mriksa ciri lan spesifikasi utamane;

  • Ukuran: 154 x 78.7 x 9.5 mm
  • Bobot: 180 gram
  • 5,5? Layar IPS (1280 x 720 piksel)
  • Prosesor: Qualcomm Snapdragon 400 ing 1.6GHz (MSM8928)
  • 2 GB RAM
  • Kamera mburi 13MP kanthi rekaman LED Flash, f / 2.2 lan 1080p
  • Kamera ngarep 5MP
  • Memori internal 8GB sing bisa diupgrade nganggo kertu SD mikro nganti 64GB
  • Batere 3100mAh
  • 4G LTE (versi TD-LTE lan FDD-LTE), WiFi 802.11 b / g / n, Bluetooth 4.0 lan GPS
  • Sistem operasi Android 4.2 kanthi lapisan kustomisasi MIUI v5

Batere kaya sampeyan wis mbayangake salah sawijining kekuwatan, lan iku sanajan "mung" tekan 3.100 mAh, iki bakal menehi otonomi sing luwih menarik sing bakal nggawe sedina muput. Regane minangka titik liyane sing kuwat ing terminal pabrikan Tionghoa iki, mula kita bisa tuku mung rega 139 euro.

Sampeyan bisa tuku Xiaomi Redmi Note 4G liwat Amazon Ora ditemokake produk.

Meizu M2 Cathetan

Meizu

Meizu Iki minangka salah sawijining pabrikan Tiongkok sing anyar-anyar iki bisa entuk pijakan ing pasar ponsel, lan nggawe terminal kanthi apik lan kuat.

El Meizu M2 Cathetan Dina iki, kita nuduhake sampeyan minangka salah sawijining, yaiku mung kurang saka 200 euro, kita bisa entuk terminal kanthi luwih saka ciri lan spesifikasi sing menarik, desain sing apik lan nyenengake. Mesthi uga duwe batere sing ora bakal njamin otonomi dawa 3.100 mAh.

Iki minangka spesifikasi utama Meizu M2 Note;

  • Ukuran: 150,9 x 75.2 x 8.7 mm
  • Bobot: 149 gram
  • Layar IPS 5,5 inci. Resolusi 1080-by-1920
  • Prosesor: Chip Mediatek MT6753 1,3 Ghz octa-core
  • Memori 2 GB RAM
  • Kamera: kamera utama 13 megapiksel. Aperture F / 2.2. Ngarep 5 megapiksel, bukaan f / 2.0.
  • Sensor Samsung CMOS.
  • 16 0 32 GB panyimpenan internal bisa diupgrade liwat kertu microSD
  • Batere: 3.100 mAh
  • Data liyane: Dual SIM

Sampeyan bisa tuku Meizu M2 Note liwat Amazon Kene.

Kehormatan 4X

Honor

Honor, anak perusahaan Huawei wis bisa ngejut pangguna akeh smartphone, regane murah nanging spesifikasi sing kudu nuduhake rega sing luwih dhuwur.

Honor 4X iki minangka phablet sing kuat, sing ora cocog karo standar desain Honor 6 utawa Honor 6 Plus, nanging bisa dadi pilihan sing cocog kanggo kabeh sing golek terminal kanthi layar gedhe lan otonomi sing ngidini kita bisa nggunakake tekan pungkasan dina tanpa masalah.

Iki minangka fitur utama lan spesifikasi Honor 4X;

  • Ukuran: 152.9 x 77.2 x 8.65 mm
  • Bobot: 170 gram
  • Layar IPS 5,5 inci kanthi resolusi 1280 x 720 piksel
  • Prosesor: Kirin 620 okta inti 1,2 Ghz Cortex A53 lan arsitektur 64-bit
  • 2 GB RAM
  • Kamera mburi 13MP lan kamera ngarep 5MP
  • RAM 2GB
  • Panyimpenan internal 8GB, bisa diupgrade dening microSD
  • Batere 3000 mAh
  • Bluetooth 4.0
  • WiFI 802.11 b / g / n
  • Dual SIM lan 4G
  • Sistem operasi Android 4.4 kanthi lapisan kustomisasi EMUI 3.0

Ing tampilan iku tetep kita ngadhepi terminal luwih saka menarik sing bisa dipikolehi kanthi rega sing menarik. Kita uga bisa ngandhani manawa smartphone Honor bisa dadi pilihan amarga umume duwe rega murah lan otonomi sing gedhe.

Sampeyan bisa tuku Honor 4X liwat Amazon Kene.

ASUS Zenfone Max

ASUS

Kita kabeh wis ngimpi bisa duwe smartphone kanthi batere sing bisa ngidini, kayata, ora ngisi daya sawetara dina. Ngimpi kasebut saiki wis kasunyatan karo dheweke ASUS Zenfone Max sing bakal menehi kita a batere ora luwih lan ora kurang saka 5.000 mAh.

Kita durung bisa ndeleng tokoh otonomi resmi sing bakal ditawakake, sing mesthi bakal gedhe tenan, nanging sawise didol ing wulan Oktober, kita bakal njaluk supaya ditawakake lan delengen apa senilai tuku smartphone iki kanthi power bank.

Iki minangka fitur utama lan spesifikasi sing wis dingerteni babagan ASUS Zenfone Max iki;

  • Layar 5.5 inci kanthi proteksi Gorilla Glass 4
  • Prosesor: 410 GHz Quad Core Snapdragon 1,2
  • 2 GB RAM
  • 8 utawa 16 GB panyimpenan internal bisa diupgrade nganti 128 GB nganggo kertu microSD
  • Kamera mburi 13 megapiksel kanthi f / 2.0, lampu kilat Tone Nyata lan laser Fokus Otomatis
  • Kamera ngarep 5 megapiksel kanthi lensa sudhut amba f / 2.0 lan 85 derajat
  • Batere 5000mAh
  • Liyane: 4G LTE / 3G HSPA +, Wi-Fi 802.11 b / g / n, Bluetooth 4.0, GPS
  • Sistem operasi Android 5.0 Lollipop kanthi Zen UI 2.0

Regane kanggo wayahe durung dingerteni, sanajan diarepake ora murah banget kanggo nuwuhake minat ing pasar. Uga bakal ana versi premium terminal kanthi desain kanthi finish sing luwih ati-ati, lan kita kira bisa duwe rega sing luwih dhuwur tinimbang versi paling dhasar. Ing wulan Oktober nalika ASUS iki adol, kita bisa ngilangi kabeh keraguan lan uga nyoba kanthi jero.

Huawei Ascend G7

Huawei Ascend G7

Sawetara dina kepungkur, kita wis nganalisa Huawei Ascend G7 iki sing Kita kaget banget karo pirang-pirang perkara, nanging sing paling penting yaiku desain lan otonomi sing nawakake. Regane uga kekuatan liyane saka terminal iki, sing sanajan wis suwe ing pasar tetep duwe angka penjualan sing apik.

Ing ngisor iki sampeyan bisa ndeleng kabeh spesifikasi Huawei Ascend G7 iki;

  • Ukuran: 153.5 x 77.3 x 7.6 mm
  • Bobot: 165 gram
  • Layar HD 5.5 inci
  • Prosesor: Quad Core ARM Cortex A53 ing 1.2GHz
  • 2 GB RAM
  • 16GB panyimpenan internal
  • Kamera mburi 13MP F2.0 / ngarep 5MP
  • Batere 3000mAh
  • Dhukungan 4G LTE
  • Sistem operasi Android 4.4 KitKat + Emosi UI

Kaya sing wis diandharake, sanajan kasunyatane minangka smartphone sing wis suwe ing pasar, nanging ora bakal nyuda sawetara hal anyar sing tekan pasar. Muga-muga bisa tuku kanthi rega sing luwih menarik.

Sepisan maneh kita kudu ujar manawa Huawei duwe katalog piranti seluler sing akeh ing pasar, sing umume cocog karo ciri rega lan otonomi sing apik. Yen Huawei Ascend G7 iki ora ngyakinake sampeyan, bisa uga terminal liyane saka pabrikan Tionghoa bisa ngyakinake sampeyan.

Sampeyan bisa tuku Huawei Ascend G7 liwat Amazon Kene.

Iki minangka 5 smartphone sing wis dipilih dina iki kanggo dhaptar sing paling penting yaiku otonomi lan rega. Mesthi ana akeh terminal liyane sing ketemu, nanging ora ana ruang kanggo kabeh wong lan kita ora pengin dhaptar kasebut ora ana enteke. Mesthi wae, kita ora pengin menehi kesempatan supaya sampeyan mikir manawa smartphone sing paling disenengi saka smartphone sing wis diwenehake lan luwih penting kanggo menehi katrangan babagan opsi liyane sing sampeyan ngerti ing pasar.

Apa sampeyan mikir manawa rega lan otonomi minangka rong aspek dhasar sing kudu diduweni ing smartphone?.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.