Snapchat dianyari kanthi dandan sing menarik

Snapchat

Aplikasi olahpesen cepet lan «pribadi» Snapchat lagi wae dianyari kanthi paningkatan sing apik, ing antarane kita nemokake lencana anyar kanggo ngakoni kontak kita, bagean anyar sing diarani "Kabutuhan Cinta" (Kabutuhan katresnan) lan mode wengi kanggo kamera.

Snapchat ngalami tarikan sing kuat akhir-akhir iki, diwiwiti nalika diusulake mblokir klien pihak katelu sing tiba-tiba pecah karo Snapchat amarga bisa matesi kontrol apa sing sampeyan kirim, file obrolan lan multimedia uga ngidini (utawa ngidini) kanggo nyimpen file kasebut lan uga riwayat obrolan.

Makna emoticon Snapchat

Emoticon Snapchat

Snapchat wiwit mblokir klien pihak katelu biyen, sawijining prekara sing mesthi ora katon dening para pangguna. Mungkin kanggo menehi ganti rugi kanggo gerakan iki, aplikasi saiki dianyari meh setaun kepungkur kanthi warta sing menarik. Ing antarane novelness iki, bisa uga ana sing luwih unggul tinimbang liyane: sawetara smiley anyar ing Snapchat bentuke kaya emoji sing katon ing jejere pratinjau obrolan. Nanging apa tegese pasuryan cilik lan simbol liyane iki? Dadi, sanajan sampeyan wis ngerti dheweke lan ngerti maknane, bakal dakcritakake ing ngisor iki.

Pasuryan mesem

Smiley emoticon

Yen ndeleng pasuryan sing mesem ing jejere kontak kita, tegese kontak kasebut salah sawijining kanca sing paling apik ing Snapchat, nanging dudu sing paling apik. Amarga mung ana siji posisi sing paling apik, kanca iki bisa uga nomer loro, nomer telu utawa luwih, kajaba kita terus ngobrol karo dheweke lan ngganti ikon dadi jantung emas, dheweke ora paling apik.

Pasuryan mesem

Snapchat smiley pasuryan

Ing Snapchat, kita duwe rong jinis pasuryan kanthi eseman: sing luwih wicaksana yaiku mung cangkeme lan mripat sing ditutup, lan liyane kanthi ekspresif kanthi mata sing mbukak lan untu katon. Yen kita ndeleng kaloro senyuman kasebut ing ndhuwur kontak kita, tegese kanca paling nomer 1 yaiku kanca paling nomer 1.

Iki dudu wajah sing paling gampang, amarga yen aku duwe kanca sing jenenge Vicente dadi kanca nomer 1, Vicente uga kudu dadi kanca paling apik karo kanca nomer telu sing jenenge Andrés, dadi Vicente kudu duwe loro kanca sing nomer loro.

Pasuryan nganggo kacamata hitam

Pasuryan nganggo kacamata hitam

Yen ndeleng pasuryan nganggo kaca tingal ing jejere kontak, iku ora ateges kontak iki ana ing wilayah sing cerah banget, ora. Tegese yaiku salah sawijining kanca sing paling apik yaiku salah sawijining kanca sing paling apik. Contone, aku duwe kontak sing jenenge Pepe sing dadi salah sawijining kanca sing paling apik (dheweke bisa dadi kanca sing paling apik, nanging ora yen kanca kasebut dadi kanca sing paling apik, lan ana ikon liyane). Aku duwe kanca liyane ing Snapchat sing jenenge José. Dadi, yen Pepe minangka salah sawijining kanca sing paling apik karo José, aku bakal ndeleng emoji saka wajah kanthi kacamata hitam ing obrolan José, José bakal ndeleng emoji saka wajah kanthi kacamata hitam ing ndhuwur obrolan lan Pepe ora bisa ndeleng lambang utawa ndeleng siji kanthi miring, sing tegese uga bakal dakkandhakake mengko.

Praupane cilik katon miring

Praupane cilik katon miring

Emoji iki digunakake kanthi akeh ing kahanan sing beda-beda. Iki bisa ateges kaya "Aku wis ndeleng sampeyan", bisa uga tegese "iya, ya ..." utawa malah sampeyan seneng karo wong sing dikirim. Untunge, ing Snapchat artine luwih jelas: yen ndeleng pasuryan katon miring ing jejere salah sawijining kontak, tegese kita kanca paling sampeyan, nanging dheweke dudu kanca kita. Contone, yen aku wis ngobrol akeh karo kancaku Pepa lan Pepa durung ngobrol maneh karo wong liya, kita bakal dadi kanca sing paling apik. Nanging yen kita duwe Snapchat luwih akeh karo wong liya, kita bakal duwe kanca liyane utawa liyane. Ing kasus iki, kita bakal bisa ndeleng pasuryan sing katon serem nalika ngobrol karo Pepa lan Pepa bakal ndeleng pasuryan sing mesem.

Ati Emas

Emoticon jantung emas Snapchat

Yen ndeleng ati emas ing obrolan salah sawijining kontak, kita bakal duwe hubungan sing apik ing Snapchat karo wong kasebut. Ati emas tegese kita kita kanca paling nomer 1 lan wong iku kanca nomer 1 sing paling apik. Jarene sapa wae sing duwe kanca duwe bandha, ya? Dadi, harta karun kasebut diwakili ing Snapchat kanthi emoji ati emas.

Telpon

Ikon semangat Snapchat

El ikon geni Kita bisa ujar nggunakake ekspresi Anglo-Saxon yen saiki kita "lagi murub" karo wong kasebut. Ing olahraga kayata basket, luwih-luwih yen NBA amarga main ing negara sing nganggo basa Inggris, nalika pemain nembak bola-bali terus ngetung lan ngetung, mula diarani "murub" "aktif" nanging luwih becik nggunakake tembung "dipasang". Ing Snapchat, yen ndeleng geni ing ndhuwur obrolan salah sawijining kontak, tegese "dipasang" karo kontak kasebut, kanthi kita wis snapchatting karo dheweke (pesen sing dikirim lan ditampa) sajrone pirang-pirang dina berturut-turut. Secara logis, kaya kabeh garis, geni bakal mati yen kita mandheg ngobrol karo kontak kasebut.

Fitur anyar liyane kanggo nganyari Snapchat

Saliyane simbol Snapchat sing wis kasebut, uga ana perbaikan ing kamera lan saiki dadi ikon bulan sabit ing jejere saklar lampu kilat, pencet bakal nggawe kamera nambah sensitivitas ISO sing bisa dijupuk foto sing luwih jelas ing kahanan cahya sing sithik, sanajan kita kudu ngerti manawa nyebabake kualitas bisa ilang, dadi luwih rame ing gambar:

Kamera Snapchat

Lan pungkasane kita bakal duwe bagean anyar sing diarani «Dheweke butuh katresnan» ing endi kontak bakal katon marang sapa sing biyen ngirim sworo seru, nanging amarga alesan apa wae kita mandheg nindakake.

Antarane iki lan langkah anyar Snapchat kanggo mblokir panggunaan aplikasi pihak katelu mula aja nganti privasi para penggunane kompromi, aplikasi lan layanan kasebut mesthi wae, lan dheweke wis dadi pilihan sing sukses nalika ngirim foto, ora kaya Whastapp, wong-wong iki ngerti manawa ana ing sisih ndhuwur kalebu tanggung jawab gedhe, lan lagi kerja karo fitur-fitur anyar sing nyengkuyung kita supaya terus nggunakake aplikasine, fitur-fitur anyar sing ditambahake karo sing nembe ditampilake, kayata bagean «Temokake», ing ngendi kita bisa ndeleng crita cilik saka saluran sing diakoni global kayata National Geographic.

Kanggo panggunaan aplikasi pihak katelu, sapa wae sing nyoba saiki, kemungkinan besar dheweke bakal nampa kesalahan yen durung bisa nyambung menyang server, yen ora nampa, mung masalah wektu, Snapchat mbatalake akses menyang server nganggo jinis aplikasi ora resmi, sing entuk manfaat banget.

Wiwit informasi spionase NSA diterbitake, kita dadi akeh pangguna sing luwih akeh ndeleng privasi kita. Babagan aplikasi olahpesen, sanajan WhatsApp tetep nguwasani pasar iki, kita uga wis golek pilihan sing njanjeni (sanajan bisa ngapusi) tingkat privasi sing luwih gedhe, kayata Telegram, salah sawijining aplikasi paling aman sing kasedhiya kanggo platform apa wae, utawa Snapchat, aplikasi liyane sing aman banget sing uga menehi fungsi sing apik banget.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

33 komentar, tinggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   erik ngandika

    Pangguna Windows Phone entuk bathi banget saka mblokir aplikasi pihak katelu, luwih-luwih amarga pilihan sing diwenehake kanthi resmi, yaiku NONE lan ora melu klaim dhukungan. Wirang lan ora profesional banget. Ora ana CEO sing ora ngidini perusahaane cedhak karo pasar, lan kurang saka siji sing pangguna njaluk.

  2.   Agunge ngandika

    Pasuryan sisih bisa uga yen karo wong sing sampeyan duwe sampeyan bakal entuk ati emas! J

  3.   Ana ngandika

    Pasuryan sisih kasebut tegese wong kasebut duwe sampeyan kanca paling apik lan sampeyan ora duwe!

  4.   Edgar ngandika

    Napa nomer ing jejere emotikon?

  5.   Sayang? ngandika

    Aku percaya, kaya sing diandharake Ana, yen praupan sisih iku wong sing duwe sampeyan kanca paling apik lan ora.

  6.   Maury ngandika

    Miturut aku, pasuryan sisih yaiku nalika sampeyan njupuk sawetara gambar saka wong liya ...

  7.   Alhexa ngandika

    Apa tegese angka kasebut?

  8.   Maria ngandika

    Pasuryan sing katon miring tegese sampeyan dadi kanca sing paling apik nanging dudu duweke sampeyan !!!

  9.   margarita ngandika

    nomer sing tegese

  10.   hania ngandika

    Apa tegese pasuryan cilik sing nuduhake loro bagean untu ????? <—— esaaa !!

  11.   andrea ngandika

    Praupane ???? apa tegese

  12.   Brenda ngandika

    Lan apa tegese pasuryan sing disiram?

  13.   CV ngandika

    Rupa sing katon miring tegese wong kasebut duwe sampeyan ing antarane favorit nanging sampeyan ora duwe wong sing dadi favorit sampeyan

  14.   Juan Colilla ngandika

    Matur nuwun kanthi sanget kabeh kanggo kolaborasi sampeyan, aku wis nganyari entri adhedhasar kasunyatan manawa ana sawetara wong sing cocog karo makna, sing nggawe aku yakin manawa sejatine (lan kaya sing dakdeleng kasunyatane nyata, dadi wis diverifikasi).
    Pungkasane, aku wis ngerti manawa sampeyan takon babagan rai anyar, sejatine aku durung ndeleng, yen sampeyan bisa ngirim screenshot, aku bakal miwiti mriksa, aja lali nuduhake artikel kasebut, ora kanggo apa-apa, nanging amarga Aku minangka sing pertama Sawise ndeleng dheweke, aku rada kesasar, lan iki bisa mbantu wong ngerti apa sejatine, salam kanggo kabeh pembaca sing nggawe karya kita bisa ditindakake! 😀

  15.   hania ngandika

    Aku pengin ngirim foto babagan praupan sing wis dakkarepake nanging ora bisa utawa ora ngerti kepiye cara nerbitake

    1.    Juan Colilla ngandika

      Matur nuwun kanthi sanget kanggo menehi kontribusi ^^ kanggo ngunggah foto sampeyan bisa ngunggah menyang "http://www.imgur.com/" lan mengko kirim link menyang kene, semoga sukses!

  16.   Kacang buncis ngandika

    Apa tegese angka kasebut ?????

  17.   julia ngandika

    Aku ora nemu rembulan amarga lan video dadi saya peteng tanpa dikarepake

  18.   manuela ngandika

    Kanggo sampeyan sing takon babagan pasuryan sing mesem lan disiram, tegese wong kasebut minangka kanca sing paling apik karo kanca sing paling apik 🙂

  19.   Lendechy ngandika

    Apa tegese angka kasebut?

  20.   Kellymar Perez Ramirez ngandika

    Aku njaluk geni

  21.   Jaime ngandika

    Apa ana sing ngerti pasuryan iki sing cepet?

  22.   Javier ngandika

    Apa ana sing ngerti apa tegese angka kasebut?

  23.   Clan ngandika

    Raine untu? tegese padha nuduhake kanca paling padha # 1

    Sederhana
    ? kalorone kalebu nomer # 1 liyane
    ? dheweke duwe # 1 wong sing padha
    ? Dheweke kanca sing paling apik
    ? nuduhake kanca sing paling apik
    ? sampeyan ana ing kanca sing paling apik, nanging dheweke ora ana ing kanca sampeyan
    ? dheweke asring ngobrol cepet

  24.   Jose ngandika

    Kepiye cara nggawe bulan sabit katon ing jejere lampu kilat? Ana wong sing ngomong kepiye carane nggawe!?

  25.   Javier ngandika

    Kepiye cara aku nindakake apa sing ditindakake setengah luma ing snapchat.

  26.   Alberto ngandika

    Nomer kasebut bakal dadi dina nalika sampeyan aktif ngomong ... mula metu ing jejere geni 😉

  27.   Henry ngandika

    Apa tegese kothak obrolan abu-abu?

  28.   wesi ngandika

    Apa tegese kothak obrolan abu-abu?

  29.   Mig ngandika

    Lan jantung abang?

  30.   britneychg89 ngandika

    Napa bulan sabit ora katon ing jejere lampu kilat ing snapchatku?

  31.   Erick ngandika

    Apa ana sing ngerti lambang apa ing warna abu-abu ??

  32.   Erick ngandika

    Apa ana sing ngerti apa tegese pesen sing dikirim pesen nanging kanthi warna abu-abu?