Nyaring sawetara sneaker Adidas saka Dragon Ball Z

Tanggal sing dipilih kanggo presentasi resmi durung dingerteni kanthi tepat, amarga jarene bakal teka ing musim gugur nanging ora ana konkrit. Koleksi sneaker anyar saka Adidas bertema Dragon Ball Z, bocor sawetara jam kepungkur ing jaring.

Iki seri anime populer adhedhasar manga dening Akira Toriyama, teka sawise seri Dragon Ball asli, lan mesthi misuwur ing saindenging jagad. Ing kasus iki, kita bisa ujar manawa pelatih Adidas iki nduwe pengaruh saka karakter seri kasebut, nanging dheweke ora nyiksa lan mulane dheweke bakal narik luwih saka siji pengikut seri lan kanggo wong-wong sing ora dadi pengikut saga iki.

Bocor pertama sing wis katon ing jaringan nuduhake Adidas 'Yung-1', renovasi sing diilhami dening penjahat Freeza, sing ditampilake kanthi warna karakter khas saka seri kasebut:

Bocor liyane sing bisa ditemokake ing jejaring sosial Instagram babagan olahraga Adidas iki, asale saka tangan Sel Prophere. Ing kasus iki, desain kasebut diilhami dening karakter Sel utawa Sel, kaya sing dingerteni ing macem-macem wilayah ing donya:

 

Bisa uga model sing wis bocor bakal diiringi pirang-pirang model sing ana gandhengane karo karakter seri, nanging kanggo iki kita kudu ngenteni luwih suwe. Bisa uga bocor iki ora teka dhewe lan bisa ndeleng olahraga liyane sajrone taun nganti tekan musim gugur, sing bakal dadi wektu peluncuran resmi Adidas kanthi tema kasebut. Sampeyan seneng karo dheweke?


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.