SoloCam E20, kamera ruangan sing fleksibel saka Eufy [Review]

Keamanan omah utamane penting ing musim panas iki, yen ing plancongan utawa plancongan, kita cenderung nggunakake wektu adoh saka omah. Mula, ora nate lara nggunakake kabeh kemungkinan sing ditawakake teknologi supaya awake dhewe tetep aman lan luwih tenang.

Temokake karo kita lan temokake apa kapabilitase lan apa sing bisa ditindakake kamera njaba Eufy iki, apa sampeyan bakal kejawab?

Bahan lan desain

Piranti kasebut ngetutake garis desain Eufy sing biasane. Kita duwe piranti persegi panjang, memanjang, lan kanthi pojok bunder. Ing sisih ngarep, kita bakal nemokake sensor lan kamera, dene bagean mburi ana koneksi sing beda, kayata braket tembok. Kita elinga manawa dirancang karo lan dilebokake ing njaba, mula tembok sing dipasang iki menarik banget. Pamasangane gampang banget amarga kita bisa nganggo pita sisi loro, utawa bisa langsung dipasang ing tembok.

  • Ukuran: 9.6 x 5.7 x 5.7
  • Bobot: 400 gram

Dhukungan seluler nduweni area sing rada magnetis sing bisa geser kanthi cukup lan ngidini kita bisa nyetel kanthi macem-macem mobilitas. Ing level desain, kudu dieling-eling manawa ngomong babagan kamera eksternal, mula kita duwe proteksi IP65 saka cuaca sing ora apik, kanthi cara sing padha janji karo operasi sing bener ing kahanan panas sing ekstrem lan kahanan adhem sing ekstrim, sing durung bisa katalog. Ing bagean iki, kita ora bisa nyalahake kamera sing, tanpa kompak banget, katon apik ing endi wae. Sampeyan bisa tuku kanthi rega paling langsung ing Amazon.

Nirkabel lan karo panyimpenan lokal

Temenan kita ngomong babagan kamera 100% kabel gratis, duwe batere sing miturut teori, kanthi kondisi normal, nawakake otonomi 4 wulan. Amarga alasan sing jelas, kita durung bisa verifikasi yen otonomi patang wulan rampung, pNanging perusahaan kasebut ngelingake manawa otonomi iki bakal diowahi, gumantung karo konfigurasi sing digawe nalika nggawe rekaman, uga kahanan cuaca. Kita wis ngerti manawa panas lan adhem yaiku kahanan suhu sing mengaruhi batere lithium kanthi negatif.

Kamera iki duwe panyimpenan lokal 8GB, kita elinga yen mung ngrekam konten nalika sensor sing wis digawe "mlumpat", mula kanthi 8GB mesthine luwih saka cukup kanggo klip cilik sing disimpen. Kanggo nambah perlindungan lan privasi, kamera iki duwe protokol keamanan AES256 ing level enkripsi, lan rekaman bakal disimpen suwene 2 wulan, yen kamera bakal miwiti nimpa, nanging kita bisa nyetel kabeh liwat aplikasi Eufy. Iki tegese kamera ora duwe rencana langganan utawa biaya sing ditambahake ing tuku.

Sistem keamanan sing dileksanakake

Sawise ngaktifake kamera, sampeyan bisa nggawe loro zona keamanan, supaya ora kabeh gerakan sudut pandang menehi tandha. Kanthi cara sing padha, sistem kasebut duwe Intelijen Ponggawa, kanthi cara iki bakal menehi tandha pangguna mung nalika "penjajah" mulih, malah ngerti manawa ndhelikake utawa mlaku-mlaku kewan kewan. Tandha kasebut cepet banget amarga kita bisa ndeteksi, udakara telung detik suwene wektu supaya kamera bisa ndeteksi gerakan nyerang lan nampilake tandha ing piranti seluler sampeyan.

  • Sistem rekaman Full HD 1080p

Yen sistem wis diaktifake, kamera bakal ngetokake swara "alarm" nganti 90 dB, sing ora menehi performa sing cukup dhuwur ing level swara, nanging uga bakal ngganggu wong sing nyerang. Iki bisa dadi plus keamanan. Kanthi cara sing padha, kamera duwe sistem night vision liwat LED inframerah sing ngidini identifikasi subjek sing bener kanthi jarak nganti 8 meter. Intelijen Ponggawa kamera Eufy njanjeni 5 kaping luwih cepet kanggo ngenali subyek sing nyerang lan nawakake nyuda alarm 99%.

Konektivitas lan kompatibilitas

Kaping pisanan, kamera iki kompatibilitas lengkap karo loro asisten virtual utama ing pasar, Kita ngomong kanthi cetha babagan Amazon Alexa lan Asisten Google, konfigurasi iku gampang liwat aplikasi lan sambungan kasebut cepet Sawise nyambungake kamera menyang jaringan WiFi sing padha karo sing wis dikonfigurasi, ing kasus kita wis verifikasi manawa karo Alexa integrasi pancen gampang lan lengkap. Manajemen aplikasi Eufy dhewe, kasedhiya kanggo iOS lan Android total, Ngidini kita bisa nyetel amba, ngatur tandha, ndeleng konten streaming lan ngerti status batere saiki ing antarane fungsi liyane. Kita ora kekurangan apa-apa.

Fungsi liyane saka aplikasi yaiku kamungkinan njupuk kauntungan saka speaker sing terintegrasi ing kamera, yaiku, kita bakal bisa ndeleng kanthi nyata apa sing kedadeyan lan ngomong ing rong arah, yaiku, ngirim pesen lan njupuk liwat mikropon. Kanthi cara iki, yen contone bocah-bocah ing kebon, kita bisa ngelingake manawa wayahe mulih langsung saka kamera lan ora ana masalah, lan uga njlentrehake kahanan karo wong sing ngirim Amazon.

Pendapat editor

SoloCam E20 Kab
  • Rating editor
  • Rating bintang 4.5
99
  • 80%

  • SoloCam E20 Kab
  • Review saka:
  • Dikirim ing:
  • Modifikasi pungkasan:
  • Desain
    Penerbit: 90%
  • Ngrekam
    Penerbit: 80%
  • Wengi
    Penerbit: 80%
  • Conectividad
    Penerbit: 80%
  • Otonomi
    Penerbit: 90%
  • Portabilitas (ukuran / bobot)
    Penerbit: 80%
  • Kualitas rega
    Penerbit: 80%

Kamera Eufy cukup lengkap, kanthi resistensi sing wis kabukten nalika ana ing njobo lan tanpa biaya tambahan. Apa sing diwenehake Eufy, ngluwihi regane kanggo dhuwit, yaiku daya tahan produk lan layanan pelanggan sing kondhang.eufy Keamanan SoloCam E20...sanajan umume umume duwe diskon malah 10% kanggo acara sing langka, mula disaranake sampeyan tetep nggatekake asil ing web biasa. Sampeyan uga bisa mriksa piranti ing situs web resmi.

Keuntungan lan kontra

Pros

  • Bahan lan desain sing cukup sukses
  • Kualitas gambar
  • Sambungan sing apik

Contra

  • Prosedur persiyapan kadang gagal
  • Jangkauan WiFi ora jembar

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.