Masterpass, solusi pembayaran digital anyar Mastercard

Masterpass

Mastercard minangka salah sawijining perusahaan paling misuwur ing saindenging jagad sing nawakake macem-macem layanan teknologi, ing antarane kertu kredit lan debit sing digunakake saben dina dening jutaan wong ing saindenging jagad iki misuwur. Ora luwih saka 50 taun, dheweke wis dadi fasilitator pambayaran elektronik lan digital, lan saiki yen pengalaman blanja wis ganti, cenderung saya digital, dheweke mutusake bakal diluncurake ing negara kita. Masterpass, sing saiki wis ana ing total 34 negara ing saindenging jagad.

Iku solusi pembayaran digital anyar Cepet, gampang lan nawakake keamanan maksimum lan pengalaman paling apik nalika mbayar kanggo tuku online, wis ana ing luwih saka 20.000 toko online ing saindenging Spanyol lan ing 270.000 saindenging jagad. Yen sampeyan pengin ngerti luwih lengkap babagan Masterpass, terus maca lan temokake kabeh kaluwihan sing ditawakake solusi iki.

Apa Masterpass?

MasterCard

Masterpass minangka solusi pembayaran digital anyar, digawe dening Mastercard lan ditawakake akeh bank ing saindenging jagad. Ing Spanyol, CixaBank saiki dadi entitas pertama sing nawakake layanan iki marang para klienKaajab manawa bakal teka maneh, supaya pangguna sing pengin bisa nggunakake solusi pambayaran kasebut liwat dompet saka entitas kasebut utawa nggunakake kode perbankan online.

Thanks kanggo Masterpass, pangguna bakal bisa mbayar tuku online kanthi cara sing luwih cepet, gampang lan aman, ing luwih saka 20.000 toko online ing negara kita, sing bakal tuwuh ing wulan ngarep. Panggunaan gratis, sanajan kita kudu ngubungi institusi finansial sing dipercaya kanggo ngaktifake lan mula nggunakake layanan kasebut tanpa ana masalah.

Apa kaluwihan sing ditawakake Masterpass?

Kaya sing wis dibaleni sajrone artikel iki, bathi sing ditemokake nalika nggunakake Masterpass akeh, nanging bisa uga minangka pembeli digital sing luwih gedhe, umume kudu menehi pengaruh marang sing dituduhake terus;

  • Cepet; Kanthi milih tuku sing pengin digawe, sampeyan bakal meh kabeh bisa ngrampungake lan kanthi Masterpass, pambayaran bakal ditindakake kanthi cepet tanpa kudu ngisi formulir online sing rumit, sing nggawe kita kabeh kepengin banget. Sampeyan uga bisa mbayar tuku saka piranti apa wae tanpa kudu nggunakake komputer kaya sing asring ditindakake kanggo ngrampungake pambayaran.
  • Kesederhanaan: Mbayar tuku online ora gampang, sanajan nganggo solusi pembayaran online anyar nganggo segel Mastercard, kabeh dadi luwih gampang amarga sampeyan ora kudu ndhaptar utawa ngelingi sandhi anyar kanggo ngakses Masterpass, bisa gunakake Contone, sing wis digunakake kanthi rutin kanggo ngakses perbankan online bank.
  • Keamanan: keamanan nalika mbayar iku penting, yen ora dhasar, luwih-luwih yen kita ngomong babagan dhuwit sing akeh. Keamanan sing ditawakake Masterpass yaiku total lan duwe sistem keamanan maksimum perlindungan multilevel, lan uga didhukung dening keamanan bank biasa sampeyan, sing menehi katentreman lan kapercayan kaping pindho.

Mesthi wae, kaluwihan sing ditawakake Masterpass akeh lan macem-macem, sanajan adhedhasar telung pilar dhasar kayata kacepetan, kesederhanaan lan ndhuwur keamanan, ana prekara sing penting kanggo kita kabeh sing tuku online.

Cara miwiti nggunakake Masterpass

Kaping kabeh Kanggo nggunakake Masterpass, kita kudu verifikasi manawa bank biasa nawakake layanan iki. Kaya sing wis dakkandhakake saiki, ing Spanyol mung CaixaBank sing nawakake solusi digital anyar iki, sanajan ora suwe akeh bank liyane sing bakal menehi layanan iki. Yen entitas kita kalebu sing dipilih, cukup bakal nggunakake sandhi dhompet sampeyan utawa banking online, tanpa kudu menehi kontrak apa-apa sing spesial lan gratis.

Saiki wayahe nggunakake pisanan. Sawise sampeyan mutusake tuku, saiki wayahe mbayar sampeyan bisa nggunakake Masterpass. Kanggo iki, sampeyan kudu milih Masterpass minangka cara pambayaran.

Sabanjure, bakal njaluk kita ngetik jeneng pangguna lan sandhi ing bank sampeyan, lan yen sesi diwiwiti, sampeyan bisa milih kertu sing pengin dibayar. Kanggo mbayar tuku kanthi online, sampeyan mung kudu milih kertu sing pengin dibayar lan tuku bakal rampung, siyap dikirim lan bakal ditampa ing omah ing dina sabanjure.

Miwiti nggunakake dina iki

Masterpass ditampilake ing pasar minangka solusi pambayaran online anyar, sing ditujokake kanggo nambah pangguna sing nggawe tuku liwat jaringan jaringan. Gandhengan karo Mastercard, ditawakake minangka layanan sing cepet, gampang lan aman, penting kanggo para pembeli, nanging utamane kanggo 2.0 pembeli.

Pengalaman kaping pisanan luwih saka positif, uga gratis, lan ora mung iku, nanging uga mbantu kita entuk tiket film kanthi rega sing luwih menarik. Mbayar tiket Masterpass tiket bioskop, saka rantai Cinesa, kita bisa entuk rega kasebut kanthi rega 3.90 euro, tanpa dina penonton utawa preinan liyane. Yen sampeyan mbayar nganggo layanan Mastercard anyar, sampeyan bisa njaluk tiket menyang film apa wae, saben dina seminggu, kanthi rega sing luar biasa.

Tickets.com, LetsBonus, Media Markt, Rumbo, Ayuda en Acción utawa Sfera minangka sawetara bisnis ing negara sampeyan sing saiki bisa nggunakake Masterpass saiki kanggo mbayar, uga entuk kaluwihan sing apik. Elinga manawa total toko online sing bisa mbayar nganggo layanan anyar iki yaiku 20.000 ing Spanyol lan 270.000 ing saindenging jagad.

Apa sampeyan mikir solusi pembayaran online anyar kayata Masterpass sing teka ing pasar kanthi payung Mastercard menarik?. Marang sampeyan pendapat sampeyan ing papan sing diwenehake kanggo komentar ing kiriman iki utawa liwat jaringan sosial sing saiki.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)