Sonos Arc, soundbar sing pancen mewah - Unboxing

Televisi wis adoh banget utawa luwih gedhe nalika nerangake hiburan sajrone taun-taun pungkasan. Nanging, sanajan model sing paling dhuwur isih duwe cacat swara. Biasane iki ora ana gandhengane karo kualitas gambar kanthi bener, lan mula ngrusak pengalaman sing kudu lengkap.

Nalika nerangake swarane, kita kadang duwe favorit, lan ing Actualidad Gadget kita bisa ujar manawa Sonos kalebu salah sawijine. Sonos nembe nerbitake Arc Soundbar sing cerdas lan mewah lan nuduhake sampeyan kothak mlebu, persiyapan, lan kesan pertama.

Sadurunge, kita wis nyritakake babagan kabeh warta sing wis ditampilake Sonos, antara liya versi anyar saka sistem operasi, Sonos S2, uga dhaptar produk anyar sing apik, ing antarane iki kagum, Arc Sonos. 

Aku menehi saran supaya sampeyan mbukak saluran YouTube uga video sing nuntun artikel iki, ing njero sampeyan bakal bisa ndeleng lengkap babagan kothak kothak sing wis rampung, konten kothak lan mesthine manual konfigurasi. Yen sampeyan wis nresnani sampeyan bisa Tuku ing kene langsung Sonos Arc, uga ing situs web resmi.

Konten kothak kothak lan paket

Yen ana sing ditindakake Sonos kanthi apik, iki minangka «kemasan» saka produke. Ing baris produk liyane, kita wis nampa kothak ageng sing duwe gagang, langkah-langkah proteksi sing apik lan ing ndhuwur kabeh rong jangkar sing ngidini kita mbukak lan nutup kothak kanthi cepet lan aman. Sampeyan ora butuh gunting, pisau utawa jinis gadget liyane, sing luwih dihargai. Jujur, kemasan kasebut bisa diarepake kanggo produk kanthi ciri kasebut.

Sawise mbukak kothak, kaya kedadeyan ing produk merek liyane, kita nemokake piranti kasebut dibungkus tas tekstil ditutup nganggo stiker merek. Ing ngisor iki, kita nemokake kothak cilik sing bakal ditemokake aksesoris liyane sing dibutuhake kanggo operasi, yaiku isi paket:

  • DMI ARC / kuping
  • Adaptor HDMI> Kabel optik
  • Pandhuan
  • Kabel listrik
  • Sonos busur

Ing kasus iki, durung ditemokake kalebu kabel Ethernet klasik (RJ45) sing biasane kalebu perusahaan kasebut, lan sejatine aku ora mikir yen perlu banget kanggo jaman kasebut. Opo yen aku ora kejawab yaiku poster khas sing kalebu Sonos karo instruksi.

Desain produk

Ing kesempatan iki, kaya biasane ing meh kabeh produk Sonos, kita bakal bisa tuku kanthi warna ireng utawa matte ireng matte. Sonos Arc ninggalake gril tekstil, ngemot arah desain anyar merek, mula kabeh digawe dadi siji, iki nggawe luwih gampang ngresiki lan njaga. Contone yaiku Sonos Beam, sing ora nganggo lapisan tekstil.

Kaya sing diarepake, kita ngadhepi produk 6,25 Kg, lan iki amarga ora mung amarga akeh panutur ing njero, nanging uga ukurane sing gedhe. Kanggo njupuk conto cepet, mesthine dadi televisi standar 50 inci. Khusus kita duwe ukuran dhuwure 87 milimeter, ambane 1141,7 milimeter lan jerone 115,7 milimeter. Mesthi gedhe banget lan akeh pangguna bisa uga ora duwe papan kanggo nyelehake, nanging amarga kita duwe krenjang tembok, sing kudu sampeyan beli kanthi kapisah. Cetha yen dimensi produk bisa mundur sawetara pangguna, nanging prelu.

Saiki kita ngomong babagan desain pungkasan produk. Bar iki nduweni dhasar sing ditutupi silikon sing rata sing bakal tetep ing panggonane lan ora bakal geter. Loro-lorone ing sisih uga ing sisih ndhuwur ditemokake kanthi bentuk oval. Kita duwe akses menyang unit ireng, amarga sampeyan bisa ngerti ing foto, nanging unit warna matte cocog banget kanggo perabotan warna kayu utawa warna sing luwih peteng. Desaine babar pisan ora ana gayane lan diiringi meh ing endi wae.

Ing sisih tengah ndhuwur, kita duwe kontrol multimedia tutul sing umum digunakake ing produk swara, uga dheweke Indikator status speaker LED. Iki duwe sensor cahya sekitar lan kita uga bisa ngatur kanthi mandhiri.

Kanggo bagean ing mburi Port HDMI eARC, tombol sinkronisasi, port sambungan listrik lan input RJ45 tetep ana yen kita kudu milih koneksi internet liwat kabel. Ing kasus iki, indikator mikropon kanggo berinteraksi karo Alexa utawa Google Home ana ing sisih tengen Arc.

Persiyapan lan kesan pisanan

Minangka biasane, nggawe Sonos busur Gampang, pasang menyang daya lan ngenteni indikator LED wiwit sumunar. Saiki wayahe ndownload aplikasi Sonos sing kompatibel karo iOS lan Android.

Saiki luwih dhisik sambungake kabel HDMI saka TV menyang Sonos Arc lan bukak aplikasi Sonos kanggo ngetutake langkah-langkah sing ditinggalake ing video ing ndhuwur.

Kesan pisanan karo Arc Sonos wis apik banget, sanajan ngelingake sampeyan bakal bisa mampir minggu ngarep lan bakal menehi kabeh rincian kanthi rinci. Kangge, kita wis nyoba konten film kanthi Dolby Atmos, kompatibel karo Arc Sonos iki lan asile apik banget, kinerja luwih saka sepuluh speaker kanthi TruePlay wis sejatine fantastis, ora lali yen isih speaker Sonos, yaiku, kanthi kabeh setelan sing sampeyan ngarepake kaya Airplay 2, Alexa, Google Home, Spotify Connect lan liya-liyane. Muga-muga sampeyan wis bisa ngrasakake kesan pertama iki lan ngelingake sampeyan supaya sampeyan ora bakal kliwat nganalisa babagan apa tujuane dadi soundbar paling apik ing pasar.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.